asky Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2006 Λοιπόν είναι να πάρω μία νέα CPU Pentium D 775θέλω να το βάλω σε μία καλή και οικονομική Μητρική.Μπορείτε να μου προτείνετε μία καλή λύση? 2-3 πράγματα κοιτάω, να έχει 3 έτη εγγύηση, και :είτε να έχει καλή VGA on board για να μην χρειαστεί να πάρω και να μπορώ να παίζω ικανοποιητικά gamesείτε να έχει μια νορμάλ VGA που να αντέχει τα games και να πάρω αργότερα μία Nvidia PCI EΌπως ανέφερα, μια οικονομική λύση στα 60-80 το πολύ θα μου φτιάξει την ημέρα (και κάτω απο 60 αν βρεθεί)Καλό το 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 31, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Δε πιστευω να υπαρχει onboard VGA που να αντεχει εστω να "τρεχει" τα παιχνιδια στα λεφτα που θες μονο πολυ low end μητρικες θα βρεις πιστευω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Ιανουάριος 1, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Δυστυχώς έτσι είναι όπως στα λέει ο Thorlite.Με την αγορά αυτή τη στιγμή "καλές" λύσεις εύκολα ξεφεύγουν τα 100+ € ενώ μια μέτρια λύση είναι γύρω στα 80+ €. Τώρα αν θέλεις και on board γραφικά μιλάμε για την χαμηλότερη ATI που έχουν ενσωματωμένη ή intel κάρτα γραφικών οπότε στην καλύτερη άντε να τρέχεις ένα screen saver στα windows :033: Αυτά που θα γλυτώσεις από μια τέτοια κάρτα γραφικών δεν είναι παραπάνω χονδρικά απο (40-50€ κόστος κάρτας - 10-15€ επιπλέον κόστος για ενσωματωμένο τσιπάκι στη μητρική) = (περίπου με 30€) που είναι αστείο ποσό (5-6 καφέδες):115: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr_soronas1442169136 Ιανουάριος 1, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 εάν δεν έχεις σκοπό να παίζεις παιχνίδια τότε πάρε μια μητρική με ενσωματωμένη κάρτα γραφικών...αλλιώς....."πληρώσω ρε!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 1, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Παρε μια abit ab9 με 69ε απο το πλαισιο και μια πολυ φθηνη καρτα γραφικων.Οσα αντεχει η τσεπη σου.Με τις onboard οχι μονο δεν θα οαιζεις απολυτως τιποτα, αλλα δεν θα εχεις και την καλυτερη απεικονιση στο μονιτορ σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Στεφανοςς Ιανουάριος 1, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Να πρωτινό και εγώ κάτι Μητρική Παίρνει τα πάντα Έχω δυο μηχανήματα και δουλεύουν μια χαρά.http://www.cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=59&cid=125&mid=167&pid=4983 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagsk1442169166 Ιανουάριος 1, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Έχω την ASRock 775Dual-VSTA που είναι περίπου αυτή που προτείνεις. Είναι σχετικά φτηνή αλλά ...1. έχει ένα χρόνο εγγύηση (που προσωπικα μου φαίνεται λίγος)[offtopic για Ευρωπαϊκή ένωση το ελάχιστο δεν έπρεπε να είναι 2 χρόνια;][offtopic 2: MSI και ASUS δίνουν 3 χρόνια εγγύηση]2. Ιδιαίτερα δυνατό OC μη περιμένεις[αλλά μπορεί να φταίει και η πατάτα που έχει πάνω η δική μου ... PrescHOT]3. Η PCIX που έχει είναι x4 και το chipset έχει αρχίσει να δείχνει κάπως την ηλικία του... [πιο συγκεκριμένα έβαλα την 7600GS 512ΜΒ PCIX και σκόραρε πολύ λιγότερο από την 6600 128ΜΒ AGP8x]Φυσικά για low-end PCIX αυτός ο περιορισμός μπορεί να μη φρενάρει το σύστημα πολύ αλλά οποιαδήποτε ποιοτική αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών είναι καταδικασμένη εξ'αρχής με αυτό το πέναλτυ.Όσο για την AGP έχω την εντύπωση ότι πληρώνουν βαπορίσια την διαφορά από PCIX όσοι αρνούνται πεισματικά να αναβαθμίσουν και να κάνουν πλούσιες τις κατασκευάστριες εταιρείες :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Dragon Ιανουάριος 1, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Έχω την ASRock 775Dual-VSTA που είναι περίπου αυτή που προτείνεις. Είναι σχετικά φτηνή αλλά ...1. έχει ένα χρόνο εγγύηση (που προσωπικα μου φαίνεται λίγος)[offtopic για Ευρωπαϊκή ένωση το ελάχιστο δεν έπρεπε να είναι 2 χρόνια;][offtopic 2: MSI και ASUS δίνουν 3 χρόνια εγγύηση]Καλή χρονιά παιδιά.Ο ένας χρόνος εγγύηση από που προκύπτει;Εγώ την αγόρασα πρίν μία βδομάδα απο e-shop και μου είπαν 2 χρόνια εγγύηση. Να το ψάξουμε λίγο;Για του λόγου το αληθές δες: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.528354 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.