Jump to content

6300 3ghz

power636

Recommended Posts

Μεσα απο το bios πρεπει να εχει ρυθμιση για την συχνοτητα των μνημων.

Αν ειναι auto θα ανεβαινει μαζι με το fsb της cpu.

Βαλτες πιο χαμηλα για να φτασουν την default συχνοτητα τους (πανω-κατω) στο FSB που εχεις φτασει τωρα.

Αλλαζει απο το DRAM Frequency

2chxmv5.jpg

Μεσα απο το bios πρεπει να εχει ρυθμιση για την συχνοτητα των μνημων.

Αν ειναι auto θα ανεβαινει μαζι με το fsb της cpu.

Βαλτες πιο χαμηλα για να φτασουν την default συχνοτητα τους (πανω-κατω) στο FSB που εχεις φτασει τωρα.

Αλλαζει απο το DRAM Frequency

2chxmv5.jpg

ναι το εχω στο ποιο χαμηλο που μου βγαζει και τις βλεπει 533 το ai-suite εχω τωρα 5-6-6-15 stable αν βαλω 5-5-5-15 δεν ειναι σταθερο και το stick στις μνημες γραφει 4-4-4-12

Αν η μητρική μπορούσε να δώσει +τάση στις μνήμες θα ανέβαινε και άλλο αλλά απ' ότι φαίνεται έπιασες οροφή...

το ειχα φτασει και 7χ470 ανοιγε κανονικα αλλα δεν εβλεπε το keyboard μηπως επειδη εχω PCIE 105 ?

• 6 months later...
με μια καλή ψυχτρούλα φτάνεις τα 3.4 ανετότατα...........αν σε αφήσουν οι μνήμες....... οι 6300 είναι αρκετά κρύοι....

δηλαδη οι 72 κελσιου που δειχνει (max) στο hardware monitor ειναι normal ? συνηθως πιανει 60 ρια ! και μαλιστα με "ηρεμη" χρηση ...

αν και το σκεφτομαι

δεν εχω κανει oc ακομα λογω της θερμοκρασιας. Δεν θελω να γινει ψησταρια !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.