Jump to content

Aureon 5.1 USB MKII

The King

Recommended Posts

Καλημερα χρονια πολλα,

πηρα δωρο στον αδελφο μου αυτη τη καρτα

http://sounden.terratec.net/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=230

Εχουν μπει απανω κανονικα 5+1 ηχεια και παιζουν ολα οκ.

Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο μπορει να παιξει dolby surround ή απλα παιζει stereo surround.

Στο panel της καρτας εχει να ρυθμισεις εντασεις ξεχωριστα για καθε ηχειο αλλα στο volume control των windows δεν ξεχωριζει τα καναλια αλλα αυτο ισως ειναι ασημαντο στον εξης προβληματισμο μου:

Εχω αρχισει και εχω την εντυπωση οτι απλα παιζουν για να παιζουν και τα γυρω ηχεια και δεν εχει κανενα πρωτοκολλο να κανει αποκωδικοποιηση dolby σηματων.

Αν ξερει καποιος να μου πει τι ακριβως παιζει και τι πρεπει να περιμενω, και επισης αν ξερει καποιος που μπορω να βρω καποια ηχητικα test samples για dolby, με αντιστοιχο player.

παρε μια ταινεια dvd που να ειναι dolby digital.βαλτην και ακου τα ηχεια.οι διαλογοι παιζουν μονο απο το κεντρικο?αν ακους και τα εφε απο τα suround τοτε εχεις κανονικα 5.1

τωρα για να παιζουν mp3 και γενικα σημα στερεο πρεπει να δεις στον player τι εφε προσφερει.δλδ με power dvd εχει διαφορα.

Στο στερεοφωνικο σημα κανει upmix η καρτα γι αυτο ακουγεται σα να παιζει μονο για να παιζει. Σε 5.1 σημα θα δεις αν ολα ειναι οκ.

Πηγαινει επισης control panel-->sound and audio devices-->speaker settings-->advanced και βαλε και εκει 5.1.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.