Jump to content

HD 500 GB external στα 170€ MediaMarkt

komos

Recommended Posts

εχει τσεκαρει κανεις αυτο το δισκο???

7200 RPM λεει usb 2 λεει 8 ΜΒ cache ομορφη θηκουλα και μαρκα μ'εκαψες

τον εχει παρει κανεις εχει να πει τπτ στο πλαισιο ο 500Gb εσωτ. εχει 270€ τι γινεται???

εχει τσεκαρει κανεις αυτο το δισκο???

7200 RPM λεει usb 2 λεει 8 ΜΒ cache ομορφη θηκουλα και μαρκα μ'εκαψες

τον εχει παρει κανεις εχει να πει τπτ στο πλαισιο ο 500Gb εσωτ. εχει 270€ τι γινεται???

Δε νομίζω η LaCie να είναι μάρκα μ'έκαψες...

Δε νομίζω η LaCie να είναι μάρκα μ'έκαψες...

ναι οντως η μαρκα ηταν lacie τωρα αν ειναι μεκαψες η οχι δεν μπορω να το πω σιγουρα καθως σαν μαρκα πρωτη φορα την ειδα και ουτε ειχα ξανα ακουσει σχολεια

Σίγουρα είναι ένας δίσκος?
ναι ηταν ενας δισκος

απλα μου εκανε εντυπωση η τιμη του και πριν το χτυπησω ειπα να το μοιραστω και με το υπολοιπο forum

και μερικες πληροφοριες που βρηκα ακομα

Η LaCie συνεργάστηκε με την πολύ γνωστή ομάδα σχεδιασμού Porsche Design GmbH για να δημιουργήσει την σειρά αυτή σκληρών δίσκών. Με τους οδηγούς αυτούς, έχετε τώρα ένα πολύ μοντέρνο και στιλάτο αποθηκευτικό μέσο για την μουσική, το βίντεο, τις φωτογραφίες και τα δεδομένα σας. Με πολύ γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση, είστε έτοιμοι μέσα σε δευτερόλεπτα για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας αρχεία.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Σκληρός Δίσκος: 7200rpm με 8ΜB cache

Σύνδεση: USB 2.0

Τροφοδοσία: Παρεχόμενο τροφοδοτικό

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά:

Plug & Play, χωρίς ανάγκη εγκατάστασης λογισμικού

Χρόνος αναζήτησης δεδομένων μικρότερος των 11msec

Μέγεθος μικρό για περισσότερη ευκολία στη μεταφορά του

Ανώτατος διατηρούμενος ρυθμός διαμεταγωγής δεδομένων έως και 34MB/s

Διαστάσεις (mm): 35 x 112 x 188

Βάρος (gr): 900

Εγγύηση: 2 έτη

Υποστήριξη για το προϊόν αυτό καθώς και επιπλέον πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο site του κατασκευαστή:

lacie_porsche_500gb301103.jpg

Χτες ημουν πλαισιο και ενας τυπος αγορασε εναν 250 mybook στα 129 ευρω, και του ειπε ο πωλητης οτι εχει και τον 500αρι που επεσε η τιμη του στα 170 ευρω...!!! Για να τσεκαρουμε.. αληθευει???

Χτες ημουν πλαισιο και ενας τυπος αγορασε εναν 250 mybook στα 129 ευρω, και του ειπε ο πωλητης οτι εχει και τον 500αρι που επεσε η τιμη του στα 170 ευρω...!!! Για να τσεκαρουμε.. αληθευει???

στο site παντως εχει ακομα 209 €

Εγώ έχω τον WD Κι ένας φίλος τον Lacie.O δεύτερος είναι πιο ποιοτικός κι υστερεί μόνο στην εγγύηση (ένας χρόνος έναντι δύο της WD).Φυσικά σκληρός+eshop δεν παίζει με τπτ!Χαλαρά τον πήρα από Πλαίσιο 179..

Εγώ έχω τον WD Κι ένας φίλος τον Lacie.O δεύτερος είναι πιο ποιοτικός κι υστερεί μόνο στην εγγύηση (ένας χρόνος έναντι δύο της WD).Φυσικά σκληρός+eshop δεν παίζει με τπτ!Χαλαρά τον πήρα από Πλαίσιο 179..
179€ τελική ο WD ??? Sata2 είναι μέσα; Λες να τον χτυπήσω; Και γιατί τον έχει 209€ τώρα;

sata2+16MB cache.Δεν ξέρω γιατί λέει 209,εγώ 179 τον αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα..

Ο Lacie του φίλου μου έχει τον Hitachi Deskstar..και οι δύο είναι άριστοι,αλλά προτίμησα τον WD λόγω διετούς εγγύησης.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.