Jump to content

Ποιον Κατασκευαστη Να Επιλεξω;8800gtx

Στεφανοςς

Recommended Posts

Δεν ειναι το καταστημα υπευθυνο.Εκτος αν τα φερνει παραεισαγωγη.

Υπαρχει και η πιθανότητα να τα κανει απλα εισαγωγη.......

• 3 weeks later...
  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Αυτες τις μερες σκεφτομαι την αγορα mιας 8800 gts.

Asus,BFG,EVGA,Gigabyte,Albatron,Twin Tech υπαρχουν Πλαισιο και Μultirama.

Παρολα που διαβασα οτι ειναι ιδιες,λογικα εχουν καποιες διαφορες στα υλικα που εχει χρησημοποιησει καθε εταιρια.

Κ

αι δεν εννοω το GPU η τον σχεδιασμο της πλακετας που σιγουρα ερχονται απο την εταιρια αλλα τα αλλα υλικα οπως οι Πυκνωτες,αντιστασεις κτλ.

Πως αλλιως μπορει να εξηγηθει η διαφορα των 70+ ευρω μεταξυ της ALBATRON που κοστιζει 390 με την asus και την Gigabyte που κοστιζουν 460.:105:

Eχω μπερδευτει λιγακι

Διαφορά στην ποιότικα της εικόνας είναι δύσκολο να διακρίνεις με γυμνό μάτι. Έξαλλου το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό.

Το θέμα αξιοπιστίας και σταθερότητας ακόμη και σε κατάσταση OC είναι άλλο θέμα και με βρίσκει σύμφωνο.

Πάντως, και για να επιστρέψουμε στο θέμα, οι κύριοι λόγοι για να πάρεις μια κάρτα ASUS ή MSI ήταν εκτός από το bundled λογισμικό που είναι και πρόσφατα και καλά games, τα λογισμικά ελέγχου των καρτών. ΠΧ εγώ πάντα αγόραζα ASUS για να έχω το SmartDoctor που ήλεγχε τα πάντα από θερμοκρασίες και voltage, μέχρι overclocking on demand και fan control... Ε, από τότε που πρωτοέμαθα να εκμεταλλεύομαι το RivaTuner, το χω πετάξει το SmartDoctor. Και τώρα που σκέφτομαι για 8800 GTX, εκεί που ήμουν σταθερός ASUS, ξαφνικά καλοβλέπω τις BFG που και επώνυμες είναι και φθηνές (σχετικά με τις άλλες υλοποιήσεις)... Αφού με RivaTuner θα τις έχω και τις 2...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.