KTM Ιανουάριος 2, 2007 #101 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αν μπορεις να μπεις σε safe mode (πατας F8 οταν ξεκιναει το pc) παρε το αρχειο απο το link παρακατω και ριχτο μεσα στο system32 folder.Αν σε ρωτησει να το κανει overwrite πες ναι.http://rapidshare.com/files/9953481/shdocvw.dll.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιανουάριος 2, 2007 #102 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Το LINUX memtest86 v3.2 source and binary package κατεβάζω σε floppy και κάνω βοοτ από floppy?Linux η Windows εχεις;Αν δεν εχεις Linux τοτε μην το κατεβασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #103 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Linux η Windows εχεις;Αν δεν εχεις Linux τοτε μην το κατεβασεις.WINDOWSAρα δεν κατεβάζω τίποτα για να τεστάρω μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2007 #104 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 κατέβασε το ισο και βάλτο σε σιντάκι αλλιώς κατέβασε το installable και βάλτο σε δισκέτα την οποία θα έχεις κάνει bootable. αν σου πω ότι δεν το έχω κάνει ποτέ θα με βρίσεις?http://www.memtest86.com/memt32.zip Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #105 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 κατέβασε το ισο και βάλτο σε σιντάκι αλλιώς κατέβασε το installable και βάλτο σε δισκέτα την οποία θα έχεις κάνει bootable. αν σου πω ότι δεν το έχω κάνει ποτέ θα με βρίσεις?http://www.memtest86.com/memt32.zipΣτη κατάστασή μας και από το μυαλό σου να το εβγαζες θα το δοκίμαζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2007 #106 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Θα έπρεπε ήδη να έχεις κάνει ένα κύκλο μεμτεστ . Τι έγινε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #107 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Θα έπρεπε ήδη να έχεις κάνει ένα κύκλο μεμτεστ . Τι έγινε?Το κατεβάζω τώρα γιατί εν τω μεταξύ δοκίμασα τα εξής χωρίς αποτέλεσμαboot με δύο dim στα άλλα slotsboot με ένα dim σε όλα τα slotsΑκριβώς τα ίδια συμ-πτώματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2007 #108 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Άλλα ντιμάκια παίζουνε να δοκιμάσεις? Έστω και ένα 256άρι.Μήπως το bios έχει θέσει τίποτα χαζές τιμές στις μνήμες? Χρονισμούς ή και ρεύμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 2, 2007 #109 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Δεν το πας στον TASOS να σ' το στήσει...; Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει με περισσή ευκολία/προθυμία (εννοείται ότι θα τον αφήσεις να το κάνει και ένα review) Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2007 #110 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Με ξηρό πάγο ,άζωτο και πολλήηηη προμιτότσικλα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #111 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Προσπάθησα να βάλω αυτά που είχα στο παλιό μου PC πάνω σε μια ASUS A8N SLI αλλά δεν ταιριάζουν.Πόσο μάλλον αυτά που έχω στο PC από το οποίο επικοινωνούμε τώρα και είναι πενταετίας. (πενταετίας-πενταετίας αλλά δουλεύει ρολόι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #112 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Δεν το πας στον TASOS να σ' το στήσει...; Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει με περισσή ευκολία/προθυμία (εννοείται ότι θα τον αφήσεις να το κάνει και ένα review)Που θα τον βρώ??Να του στείλω pm?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2007 #113 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Τι θα γίνει με αυτό το μεμτεστ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #114 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Τι θα γίνει με αυτό το μεμτεστ?Sorry προσπαθώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 2, 2007 #115 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Που θα τον βρώ??Να του στείλω pm??Μην αγχώνεσαι... Θα το διαβάσει.:098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #116 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Τι θα γίνει με αυτό το μεμτεστ?Δεν καταφέρνω να το τρέξω. Μου ζητάει να βάλω κάποιο άλλο δισκάκι για να μπορέσει να κάνει εκκίνηση.Τρομάρα του θέλει να κάνει και εκκίνηση. Δε βλέπει που δε μπορεί να κάνει τα βασικά.Πάντως παιδιά έχω αρχίσει να αισθάνομαι άσχημα που σας ξενυχτάω. Μήπως να το αφήσουμε για αυριο??Παρεπιπτόντως επειδή στο ίδιο δισκάκι έχω και το update P23 του BIOS αυτό το διαβάζει επιτυχώς αλλά μέχρι εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2007 #117 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Θα κατεβάσεις αυτόhttp://www.memtest.org/download/1.65/memtest86+-1.65.iso.zip, θα το αποσυμπιέσεις και μετά το .iso που θα βγεί θα το κάψεις με Nero (ας πούμε) από το μενού Recorder --> Burn image (σε κενό CD-R ή CD-RW).Και μετά θα κάνεις boot μ' αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #118 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Μάλλον πήγατε όλοι για ύπνο. Πάντως ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.Αυριο είναι μια καινούρια μέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #119 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Θα κατεβάσεις αυτόhttp://www.memtest.org/download/1.65/memtest86+-1.65.iso.zip, θα το αποσυμπιέσεις και μετά το .iso που θα βγεί θα το κάψεις με Nero (ας πούμε) από το μενού Recorder --> Burn image (σε κενό CD-R ή CD-RW).Και μετά θα κάνεις boot μ' αυτό.Δυστυχώς από το pc πoυ σου στέλνω τώρα δεν εχω εγγραφή στο cd drive και δεν μπορώ να ξηλώσω τώρα από το άλλο. Πάντως ευχαριστώ. Θα το κάνω αυριο. Πάω να ξαπλώσω.Ειμαι περίεργος να δω τι εφιάλτες θα δω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2007 #120 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Μάλλον πήγατε όλοι για ύπνο. Πάντως ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.Αυριο είναι μια καινούρια μέρα.Εδώ είμαστε... Αλλά ίσως αν το έκανες αύριο, θα ήταν καλύτερα. "όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ@τά πατεί".Ειμαι περίεργος να δω τι εφιάλτες θα δω.2 SLI κάρτες να σε έχουν βάλει στη μέση και να σε χτυπάνε... ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.