landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #81 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Δεν διάβασα όλο το thread, αλλά επειδή πρόσφατα το πήρα χαμπάρι, μήπως έχεις βάλει μόνο ένα sli bridge και όχι δύο που θέλουν τα τέρατα? Μπορεί να πέταξα και πατάτα σόρρυ κιόλας, αλλά αν βοηθήσει να τα σπάσεις όλα στα benches γιατί όχι:001:Φίλε Captain όντως το έχω με ένα bridge. Eίδα τις διπλές υποδοχές και έχοντας αυτή την απορία ετοιμαζόμουν να κάνω post γι΄αυτό αλλά με πρόλαβες.Οντως θέλει δύο?? Και αν ναι γιατί δεν το γράφει σε κανένα συνοδευτικό manual???Δεν θυμάμαι όταν άνοιγα τις συσκευασίες αν το bridge συνόδευε τη mobo ή τις κάρτες.Αν ήταν με την mobo τότε καλώς έχω μόνο ένα στα χέρια μου και πρέπει αν χρειάζεται τελικά να βρω άλλο ένα.Αν ήταν με τις κάρτες τότε από τη μία συσκευασία έλειπε.Κάποιος φίλος που αγόρασε 8800 GTX ας με διαφωτίσειΔοκίμασα να χρησιμοποιήσω ως δεύτερο αυτό που είχα από την παλιά μου ASUS A8N SLI αλλά είναι κοντύτερο.Για το αν πέταξες πατάτα φίλε μου βλέπεις οτι πιθανόν να πέταξες και ένα σημαντικό μέρος της λύσης του προβλήματος αν ισχύει το παραπάνωΕυχαριστώ και πάλι όσους μπαίνουν στο κόπο να βοηθήσουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 2, 2007 #82 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Σε κάμποσα reviews πάντως που είδα στο net, έχουν μόνο το ένα.π.χ. http://www.legitreviews.com/article/421/2/http://www.i4u.com/section-viewarticle-159.htmlΕδώ βέβαια έχει και τα δύοhttp://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35604 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 2, 2007 #83 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Ρίξε επίσης μιά ματιά κι εδώ:http://www.slizone.com/object/slizone_diy_videoguide01.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
HikariNoRevan Ιανουάριος 2, 2007 #84 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Εγώ το ανακάλυψα ψάχνοντας να βρω τον λόγο ύπαρξης των 2 sli connectors στην 8800 και μετά από google πέτυχα ένα review που έδειχνε sli με 8800gtx και τις είχαν ενωμένες με 2 sli bridges. Το bridge το δίνουν οι mobos για να είναι κομμένο just στην απόσταση που έχουν οι pci-x τους. Πάντως υπάρχουν sli bridges εύκαμπτα που κάνουν για κάθε περίπτωση αλλά είναι λίγο ακριβούτσικα. Πχ : για την evga mobo σας το originalhttp://cgi.ebay.com/Evga-MB-SLI-Bridge-PCI-Express-Video-Connector-bracket_W0QQitemZ230070903567QQihZ013QQcategoryZ40161QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItemκαι ένα εύκαμπτο: http://cgi.ebay.com/ASUS-NV-SLi-Bridge-Flex-P5WD2-31_W0QQitemZ230066335166QQihZ013QQcategoryZ99245QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #85 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Πχ : για την evga mobo σας το originalΑυτό το <<σας>> <<στη mobo σας>> μ΄έκανε κουρέλι. Ενικό pls δεν με πήραν και τα χρόνια.Ασχέτως αν το δεύτερο bridge είναι απαραίτητο αυριο θα πάω να πάρω ένα.Tο πιο πιθανόν είναι κάπου να βοηθάει (για να υπάρχει η υποδοχή....)thx για το post Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #86 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Σε κάμποσα reviews πάντως που είδα στο net, έχουν μόνο το ένα.π.χ. http://www.legitreviews.com/article/421/2/http://www.i4u.com/section-viewarticle-159.htmlΕδώ βέβαια έχει και τα δύοhttp://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35604Η πείρα της ζωής έχει δείξει οτι δύο είναι καλύτερα από έναΔύο μηχανές στη Θάλασσα αντί για μίαΔύο κινητήρες στα αεροσκάφη αντί για ένανΔύο κάρτες γραφικών αντί για μίαΔύο γυναίκες αντί για μίαΓιατί οχι και δύο bridges αντί για ένα???Το απόγευμα ξαναεγκαθιστώ όλο το λογισμικό από την αρχή και προχωράμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 2, 2007 #87 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Γιατί οχι και δύο bridges αντί για ένα???Το απόγευμα ξαναεγκαθιστώ όλο το λογισμικό από την αρχή και προχωράμεΚοίτα ... στους Η/Υ δεν παίζει πάντα το "the more, the merrier". Αλλά, δυστυχώς από SLI δεν σκαμπάζω, οπότε... μπορεί. Καλό βόλι, και πριν ξεκινήσεις φτιάξε σε ένα μεγάλο A4 τα αρχικά Π.Β. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #88 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Κοίτα ... στους Η/Υ δεν παίζει πάντα το "the more, the merrier". Αλλά, δυστυχώς από SLI δεν σκαμπάζω, οπότε... μπορεί. Καλό βόλι, και πριν ξεκινήσεις φτιάξε σε ένα μεγάλο A4 τα αρχικά Π.Β.Φαντάζομαι οτι ανέμενες διευκρινιστικό reply για τί σημαίνει Π.Β.Παίδεψα το μυαλό μου αλλά δεν πήγε πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 2, 2007 #89 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Παναγιά Βόηθα Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #90 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Παναγιά ΒόηθαΣωστός. Δεν πήγε στο προφανές (αφου τη βοήθειά ΤΗΣ την χρειάζομαι αμέριστη).Φεύγω από γραφείο για το σπίτι και ξεκινώ από την αρχή το σετάρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hemispasm1442169066 Ιανουάριος 2, 2007 #91 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Φίλε μου τι ερωτήσεις είναι αυτές περί κόστους??Σερφάρει και η γυναίκα μου στο internet και δεν την αντέχω τη παντόφλα!!!! Η πείρα της ζωής έχει δείξει οτι δύο είναι καλύτερα από έναΔύο μηχανές στη Θάλασσα αντί για μία Δύο κινητήρες στα αεροσκάφη αντί για έναν Δύο κάρτες γραφικών αντί για μία Δύο γυναίκες αντί για μία Γιατί οχι και δύο bridges αντί για ένα??? Το απόγευμα ξαναεγκαθιστώ όλο το λογισμικό από την αρχή και προχωράμε [offtopic mode on]Μου αρεσει που δεν ηθελες να πεις ποσα εδωσες, αλλα με αλλα πραγματα εισαι cool Anyway, i always said that οτι μαζι με την αρχη διατηρησης της ενεργειας η 2η αρχη που διακατεχει το συμπαν ειναι οτι μια γυναικα δεν μπορει υπο οποιεςδηποτε συνθηκες να ειναι καλυτερη απο δυο... βεβαια εγω δεν ειμαι παντρεμενος [offtopic mode off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #92 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 [offtopic mode on]Μου αρεσει που δεν ηθελες να πεις ποσα εδωσες, αλλα με αλλα πραγματα εισαι cool Anyway, i always said that οτι μαζι με την αρχη διατηρησης της ενεργειας η 2η αρχη που διακατεχει το συμπαν ειναι οτι μια γυναικα δεν μπορει υπο οποιεςδηποτε συνθηκες να ειναι καλυτερη απο δυο... βεβαια εγω δεν ειμαι παντρεμενος [offtopic mode off] Το δεύτερο το λέει η πείρα της ζωής, ΟΧΙ ΕΓΩ. Οσο για το οτι δεν είσαι παντρεμένος....Εκεί που είσαι ήμουνα και δω που είμαι θάρθεις Πάντως ο γάμος είναι ένα από τα όμορφα πράγματα στη ζωή (οπως έγραψα η γυναίκα μου σερφάρει στο Ιντερνετ) Οσο για το κόστος στο φίλο που το ρώτησε αστειευόμουνα. Δε βαριέμαι να το δώσω απλά δεν το έχω βγάλει. Αν το όλο σύστημα δουλέψει ικανοποιητικά θα το βγάλω. Αν όχι θα προσπαθήσω να το ξεχάσω. Τεσπα Μέχρι στιγμής η επανεγκατάσταση πάει καλά. Νεώτερα σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #93 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Οποιος φίλος μπορεί να βοηθήσει το χρειάζομαι επειγόντωςΗ κατάσταση χειροτέρεψε ανησυχητικά.Τα δεδομένα είναι τα ακόλουθαΕπειδή το σύστημα συμπεριφερόταν περίεργα αποφάσισα να επαναεγκαταστήσω windows drivers κλπΜάλιστα για να είμαι σίγουρος οτι δεν έφταιγε το δικό μου cd των win πήρα από το γραφείο ενα original cd.Ξεκίνησα εγκατάσταση και αφού πέρασα service pack 2 φόρτωσα mobo drivers-reboot-8800 drivers-reboot- Sound blaster X-Fi drivers. Στη διάρκεια της διαδικασίας στη κάρτα ήχου εμφάνισε ένα μύνημα λάθους (δεν το συγκράτησα) και κόλλησε το φόρτωμα. Μετά από λίγη αναμονή έκανα reboot και αφού πέρασε τη πρώτη ΄μαύρη οθόνη των win που δείχνει οτι φορτώνει κολλησε εμφανίζοντας το εξής μήνυμαExplorer exe. unable to locate component. This application has failed to start because SHDOCVW.dll was not found. Reinstalling the application may fix this problem.και με έβγαζε στή γνωστή πρώτη οθόνη των win μή εμφανίζοντας όμως κανένα εικονίδιο ή γραμμή εργασιών κλπ. Αυτό επαναλήφθηκε όσες φορές προσπάθησα να κάνω reboot. Τότε αποφασισα να ξανακάνω format και επαεγκατάσταση των win. Kαι εδώ αρχίσαν τα πιο κουφά. Στην οθόνη που σε ρωτά αν θέλω repair ή εγκατάσταση απαντώ εγκατάσταση με enter με βγάζει στην οθόνη της άδειας χρήσης των win και μου ζητά αν συμφωνώ να πατήσω F8. Και επειδή γενικά είμαι καλόβολος ανθρωπος συμφωνώ και πατώ F8. Από κεί και πέρα δεν γίνεται απολύτως τίποτα. Οσες φορές και αν προσπαθώ. Στη συνέχεια άρχισα να αποσυνδέω ένα ένα τα εξαρτήματα και να ξαναπροσπαθώ επανεγκατάσταση βγάζοντας διαδοχικά την δεύτερη 8800 μετά εναλλαγή στους σκληρούς μήπως προερχόταν από εκεί το πρόβλημα αλλά τίποτα πάντα καταλήγω στην ίδια οθόνη και κόλλημα.Καί επειδή έχω δίπλα μου ένα μπουκάλι βενζίνη και αμα θολώσει το μυαλό του ανθρώπου δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2007 #94 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Μεμτεστ. Προς Θεού όχι τη βενζίνη. Ανέβηκε ο ειδικός φόρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #95 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Μεμτεστ. Προς Θεού όχι τη βενζίνη. Ανέβηκε ο ειδικός φόροςΕπειδή δεν έχω τη ψυχική ηρεμία να ψάξω που το βρίσκω αυτό το memtest Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 2, 2007 #96 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αν έχεις πρόχειρο δισκάκι εγκατάστασης λίνουξ υπάρχει στάνταρ στο μενού έναρξης αλλιώς μεμτεστ86 στο γούγλη , το πρώτο αποτέλεσμα.Εννοείται αγγλικοί χαρακτήρες στο μεμτεστ Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #97 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Σημειοτέον οτι μέχρι και τη στιγμή που ξεκίνησαν τα προβλήματα δεν είχε γίνει καμία προσπάθεια o/c. (γαι να μην αισθανθεί άσχημα ο TASOS για τις οδηγίες που μου είχε στείλει). Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #98 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Αν έχεις πρόχειρο δισκάκι εγκατάστασης λίνουξ υπάρχει στάνταρ στο μενού έναρξης αλλιώς μεμτεστ86 στο γούγλη , το πρώτο αποτέλεσμαΕκτελώ και αναφέρω σε λίγο. Καί όποια άλλη ιδέα φίλου ευπρόσδεκτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 2, 2007 Author #99 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Το LINUX memtest86 v3.2 source and binary package κατεβάζω σε floppy και κάνω βοοτ από floppy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιανουάριος 2, 2007 #100 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2007 Εκτελώ και αναφέρω σε λίγο. Καί όποια άλλη ιδέα φίλου ευπρόσδεκτηΤο ιδιο προβλημα φιλε μου το ειχα λογω μνημων,τελικα ηθελαν αλλο slot για να παιξουν σωστα.Μηπως να bootares με μονο ενα dimmaki για αρχη;Καλο κουραγιο και η ΠΜ :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.