giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 9, 2007 #221 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 διαβαστε κι αυτο βρε παιδες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psakseme Ιανουάριος 9, 2007 #222 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Το έχω διαβάσει giorgos th. αυτό το νήμα αλλά... οταν δεν έχεις ιδέα για το αντικείμενο και πας ξάχνοντας...είναι σαν να λες σε κάποιον μάθε αγγλικά ξεκινώντας απο το proficiency.Αυτό που κατάλαβα εύκολα είναι το πως θα βάλω την ψυκτρα Zalman 9700 που δεν έχω αγοράσει ακόμη. Νομίζω οτι είναι μια απο τις άμεσες αγορές μου εκτος και αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amdnikos Ιανουάριος 9, 2007 #223 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Το έχω διαβάσει giorgos th. αυτό το νήμα αλλά... οταν δεν έχεις ιδέα για το αντικείμενο και πας ξάχνοντας...είναι σαν να λες σε κάποιον μάθε αγγλικά ξεκινώντας απο το proficiency.Αυτό που κατάλαβα εύκολα είναι το πως θα βάλω την ψυκτρα Zalman 9700 που δεν έχω αγοράσει ακόμη. Νομίζω οτι είναι μια απο τις άμεσες αγορές μου εκτος και αν έχετε να προτείνετε κάποια άλλη.Ναι αλλα ως γνωστον κανεις πηρε proficiency χωρις να αρχισει να μελετα τις πρωτες ταξεις:033: ,για αρχη θες αρκετο διαβασμα να καταλαβεις τι ειναι fsb,multi,vcore,timings μνημων,κτλ.Ειναι θεματα χιλιοειπωμενα στο παρον site.Με το που παρεις μια ιδεα του τι ειναι ολα αυτα ξεκινας να πειραματα με μικρα βηματα καθε φορα και οταν καπου και αμα κολλησεις ειμαστε ολοι εδω για να σε βοηθησουμε για το κατι παραπανω.Η 9700 ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις για αερα και αρκετα δοκιμασμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psakseme Ιανουάριος 9, 2007 #224 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2007 Και απο λες να ξεκινήσω? Οι μνήμες βλεπω στο site της ocz οτι παίζουν CL 4-4-4-12(CAS-TRCD-TRP-TRAS) αλλα εμένα δείχνουν 5-5-5-15 παιζει κατι λάθος ή πρέπει να τις βάλω εγώ χειροκίνητα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 10, 2007 Author #225 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Που να βαλεις αλλον ενα σε raid0....Εγινε και αυτό με τη βοήθεια του DellmanThx dellman.Για να ενοχλήσω τον νονό (Πνευματικό Πατέρα) ούτε λόγος. Η ώρα παρα ήταν προχωρημένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Ιανουάριος 10, 2007 #226 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Άντε τώρα να δεις ταχύτητα...ΜΕγειές Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 10, 2007 Author #227 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Ναι αλλα ως γνωστον κανεις πηρε proficiency χωρις να αρχισει να μελετα τις πρωτες ταξεις:033: ,για αρχη θες αρκετο διαβασμα να καταλαβεις τι ειναι fsb,multi,vcore,timings μνημων,κτλ.Ειναι θεματα χιλιοειπωμενα στο παρον site.Με το που παρεις μια ιδεα του τι ειναι ολα αυτα ξεκινας να πειραματα με μικρα βηματα καθε φορα και οταν καπου και αμα κολλησεις ειμαστε ολοι εδω για να σε βοηθησουμε για το κατι παραπανω.Δεν έχεις άδικο όμως έχοντας αφιερώσει αρκετές ώρες στο site τις περισσότερες φορές τελειώνω την ανάγνωση με περισσότερες απορίες από όσες είχα πριν αρχίσω. Λογικό μπορεί να πείς όμως αν μπορούσαμε να μαζέψουμε έναν οδηγό για αρχαρίους σε ένα thread ίσως δεν θα αποθαρρύνονταν αρκετοί φίλοι που άλλωστε είναι και το ζητούμενο. Το οτι οι παλιοί βγάλαν τα ματάκια τους για να μάθουν τα βασικά ψάχνοντας στα τυφλά δε σημαίνει κατ΄ανάγκη οτι πρέπει να γίνει το ίδιο και με τους καινούριους σαν ένα είδος <<τιμωρίας>>. Αλλωστε αυτό το συμάζεμα - οδηγός δεν είναι απαραίτητο να γίνει από έναν μόνο. Κάθε φορά κάποιος user μπορεί να προσθέτει συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε κάποιος άλλος. Τί θέλω να πώ??Οτι μέσα στο site σαφώς υπάρχουν ίσως και όλες οι πληροφορίες. Οχι όμως συγκεντρωμένες με αποτέλεσμα πολλές φορές να καθίστανται μη χρηστικές.Ενα συμάζεμα θα βοηθούσε πολύ.Πόσα post δεν αρχίζουν με το κλασικό <<βοήθεια γιατί δεν έχω ιδέα αλλά θέλω να μάθω>>Λέω τώραΥ.Γ. Καλησπέρα dellman(είδα οτι είσαι online) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkan1442169160 Ιανουάριος 10, 2007 #228 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2007 Μήν ξεχάσεις να ενημερώσεις την υπογραφή, τώρα με τον δεύτερο σκληρό! Δέν φτάνει που με μπριζώνεις παραπάνω, τουλάχιστον να φαίνονται. Α, μεγιά και καλοδούλευτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 11, 2007 Author #229 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 και μια συμβουλη η οποια οσο γελοια και αν ακουγεται εγω θα στην πω: βαλε κανενα σκορδακι μεσα στο κουτι σε μη εμφανη σημεια... δεν κανω πλακα... Λοιπόν το εικονιζόμενο εξάρτημα το βρήκα στο site www.manaviko_geitonias.com και προστατεύει κατά δήλωση του πωλητή το μηχάνημα από πάσα νόσο και πάσα μ@λ@.ια. Και καλού κακού το τοποθέτησα. Υ.Γ. Εγώ προληπτικός δεν είμαι..... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tyxeros Ιανουάριος 11, 2007 #230 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Να ρωτησω κατι , για να βαλεις 2 καρτες 8800 σε Sli πρεπει υποχρεωτικα η μητρικη να εχει 2 pci express 16x? ή κανουν και 2 8χ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgos th.1442169073 Ιανουάριος 11, 2007 #231 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 απλα να εχει 2 pci-ex θυρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 11, 2007 #232 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δηλαδή παίζει και στο ASUS P5W DH Deluxe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Ιανουάριος 11, 2007 #233 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δηλαδή παίζει και στο ASUS P5W DH Deluxe ?Με σπασμένους drivers μόνο..:111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_771442169141 Ιανουάριος 11, 2007 #234 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Οι 8800GTX θελουν 2x16 Pci-e lanes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 11, 2007 #235 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Δηλαδή δεν θα παίξουν;Αντίστοιχο board με το EVGA στην ASUS ποιό είναι;Υπάρχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_771442169141 Ιανουάριος 11, 2007 #236 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Το φθηνο μοντελο : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=917435&tab=specsΚαι το ακριβο (Striker Extreme) : http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=909483 :002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
psakseme Ιανουάριος 11, 2007 #237 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Ευχής έργο θα ήταν, ένας τέτοιος οδηγός, διότι ναι μεν ψάχνοντας στα forum βρίσκεις πολλές πληροφορίες, αλλά σε θέματα o/c για το ίδιο θέμα υπάρχουν τόσες πολλές γνώμες που χάνεις την μπάλλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 11, 2007 #238 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Ευχής έργο θα ήταν, ένας τέτοιος οδηγός, διότι ναι μεν ψάχνοντας στα forum βρίσκεις πολλές πληροφορίες, αλλά σε θέματα o/c για το ίδιο θέμα υπάρχουν τόσες πολλές γνώμες που χάνεις την μπάλλα.Αυτο συμβαινει γιατι εκτος απο τα βασικα πραγματα για το overclocking, τα οποια χωρανε σε ενα και μονο post, καθε πλατφορμα, μητρικη, chipset,μνημη κλπ που απαρτιζουν το καθε συστημα, εχουν ιδιαιτεροτητες.Αυτο σημαινει οτι δεν μπορουν να μπουνε ολες οι πληροφοριες σε ενα καλουπι.Αυτο σημαινει οτι ο καθε ιδιοκτητης που ασχολειτε με το συστημα του ακομα και αν ειναι εμπειρος αφιερωνει ωρες για ψαξιμο για να το σεταρει αναλογα.Γιαυτο και μπορει να δεις εμπειρους χρηστες να ζητανε δευτερη και τριτη γνωμη η καποια διευκρινηση για κατι συγκεκριμενο που αφορα το συστημα/συνθεση που εχουν.Θελω να σου πω με λιγα λογια οτι δεν μπορει να μπει το overclocking σε καλουπι γενικα για ολες τις συνθεσεις των υπολογιστων.Ρωταμε, μαθαινουμε, πειραματιζομαστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psakseme Ιανουάριος 11, 2007 #239 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Συμφωνώ σε αυτό που λες, εγώ όμως αναφέρομαι σε 680i SLI Motherboard και συγνώμη που δεν ήταν εμφανές πιο πριν. Κάποιοι εδω μέσα θα έχουν ήδη βρει το μέσο ΟC και κάποιοι άλλοι πιο έμπειροι και πιο ριψοκίνδυνοι ίσως το ακραίο. Όπως και προβλήματα που μπορεί να έχουν ήδη εντοπιστει και θα κάνουν την όλη δουλειά πιο εύκολη. Όπως για παράδειγμα η προσαρμογή της ΖALMAN απο τον master αρχιεξορκιστη TASOS. Γνωρίζοντας ενας μεσος χρήστης κάποιες απο αυτές τις πληροφορίες πιστεύω θα γινόταν η ζωή του πιο εύκολη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Ιανουάριος 11, 2007 #240 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2007 Συμφωνώ σε αυτό που λες, εγώ όμως αναφέρομαι σε 680i SLI Motherboard και συγνώμη που δεν ήταν εμφανές πιο πριν. Κάποιοι εδω μέσα θα έχουν ήδη βρει το μέσο ΟC και κάποιοι άλλοι πιο έμπειροι και πιο ριψοκίνδυνοι ίσως το ακραίο. Όπως και προβλήματα που μπορεί να έχουν ήδη εντοπιστει και θα κάνουν την όλη δουλειά πιο εύκολη. Όπως για παράδειγμα η προσαρμογή της ΖALMAN απο τον master αρχιεξορκιστη TASOS. Γνωρίζοντας ενας μεσος χρήστης κάποιες απο αυτές τις πληροφορίες πιστεύω θα γινόταν η ζωή του πιο εύκολη. Αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι το overclocking δεν το καθοριζει μονο η μητρικη αλλα και οι μνημες και η cpu και το τροφοδοτικο και η ψυξη κλπ. και δεν "φορανε" ολοι οι χρηστες της ιδιας μητρικης πχ τα ιδια πραγματα. Ειναι πολλοι οι συνδιασμοι δηλαδη για να μπουμε ΟΛΑ σε ενα thread το οποιο ακομα και αν το διαβαζες θα σου εκανε την ζωη πιο δυσκολη (αν το διαβαζες ολο τελικα) Γιαυτο το καλυτερο ειναι αναλογα με το συστημα σου και τα υποσυστηματα να προχωρας σιγα σιγα και οπου κολας να ρωτας. Παραλληλα μπορει να δεις στο forum την παρουσιαση ενος χρηστη που μπορει να εχει την δικια σου μητρικη και τα αποτελεσματα του με τα υποσυστηματα που αυτος εχει.Ετσι παιρνεις και μια ιδεα. Παρακολουθωντας το forum δηλαδη στους τομεις που σε ενδιαφερουν, ειναι σιγουρο οτι συνεχεια μαθαινεις. ps. Η τοποθετηση της ψυκτρας στην μητρικη δεν εχει να κανει με το overclocking. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.