Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

ΣΧΟΛΙΑ

1- ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ,,,,, TASOYS ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ

(εδω στην επαρχια ...τον πουλο.....)

2- Φυγε απο το LGAV θα σε περιμαινω στον 27L στο Ηρακλειο (Προσοχή στους νοτιάδες)

3- 3000. δωσε 200 €επιπλέον και παρε τον Ε6700 (Λεω τωρα εγω ο ασχετοσ που τον εχω με 1,625 V στα 3,6 με νερο) αισχος

4--- ΝΑΤΑΝΕ Η ΖΗΛΙΑ ΨΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΕΟ

Πρώτες εντυπώσεις από το Flight Sim X

Κατ΄αρχήν από τον απλο Sata που ήταν εγκατεστημένο μεταφέρθηκε σε έναν raptor.

Μαζί με οτι αλλα βουντού του έκανε ο Tasos ο χρόνος φορτώματος μέχρι την πρώτη οθόνη από τη στιγμή που κλικάρεις το εικονίδιο έπεσε από τα 55 με 60 δευτερόλεπτα που χρειαζόταν πριν στα..............12 με 16.

Είναι δυνατόν???? Τόσο πιό γρήγορος είναι ο raptor???///

Οσον αφορά την εξομοίωση τώρα

ολα low με μία κάρτα 52 με 75 fps

με SLI 60 με 85 fps

ολα full - καιρός minimal

με μία κάρτα 30 με 41 fps

με SLI 40 με 60 fps

ολα full

με μία κάρτα 23 με 29 fps

με SLI 28 με 53 fps

Εννοήται οτι οι μετρήσεις των fps είναι υποκειμενικές οτι έπιασε το μάτι από τον μετρητή του FSX προσπαθώντας να κρατήσω τις μέσες τιμές και απορρίπτοντας τις οριακές.

Σαφής η βελτίωση σε όλα, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν αυτή στο αρχικό φόρτωμα με τον RAPTOR.

Γυρίζω cockpit μη σκοτώσουμε κανέναν άνθρωπο και έχουμε τίποτα λαχτάρες.

(το εκατοστό μου post - να τα χιλιάσω)

περνα το fraps και τρεξε ενα τεστακι να δεις ακριβως το framerate.

Γιώργο δεν διαφέρουν οι τιμές που μου έδωσε από τους μέσους όρους των μετρήσεων του FSX fpsmeter.

Πχ στο όλα full το fraps έδωσε 42με 45 οταν το FSX έδινε από 28 με 53.

Στο όλα low το fraps έδινε σταθερά 60 (σαν να μην μπορούσε να μετρήσει παραπάνω)ενώ το FSX έδινε από 60 εως 85.

Επί τις ουσίας οι μετρήσεις δεν διέφεραν μεταξύ τους, με το fraps να εστιάζει καλύτερα στους μέσους όρους.

Εχω δίκηο ή καπου χάθηκα???

γι`αυτο ειναι σχεδιασμενο.....γκουχ γκουχ....

αλλα παρ`ολα αυτα,σκεψου τι στοιχεια σχεδιαζονται για να φαινεται μια ολοκληρωμενη οπτικη αισθηση του cockpit..και κυριως ολων των απ`εξω αυτου..

με τέτοιο PC θα έπρεπε το FSX να σου δείχνει και τις αεροσυνοδούς...

αλλά, τα παιδιά στην Μ$ μάλλον έγραφαν τότε τον κώδικα και για το άλλο τους μεγάλο παιχνίδι....

!VISTA!

+1 να δώσουμε τον TASO για κλωνοποίηση! :046: :046:

Με γειά και απο εμένα και καλή χρονιά.

Πριν ένα μήνα πηρα το παρακάτω σύστημα:

INTEL 6400 CORE 2

EVGA nForce™ 680i SLI Motherboard

OCZ 2GB Kit (2X1GB) DDR2 667MHz gold

WD 250gb 16mb

ASUS EN 7900GS

και θα ήθελα να με βοηθήσετε να το...ανεβάσω λίγο μιας και εγω δεν το κατέχω το άθλημα. Αν και δεν θα έλεγα όχι σε μια πιο χειρουργική αντιμετώπιση απο τον εξορκιστή dr TASOS!

Προσωπικά θα μου άρεσε οι όποιες οδηγίες στο φίλο μας να φιλοξενηθούν σε αυτό το thread ωστε στο τέλος (οταν και αν) να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό κλοκαρίσματος για συστήματα στημένα στην 680.

Αρκεί βέβαια να συμφωνήσουν και τα μεγάλα αφεντικά του Forum.

Αλλωστε από αναγνωσιμότητα και replies δεν πήγε και άσxημα.

Προσωπικά θα μου άρεσε οι όποιες οδηγίες στο φίλο μας να φιλοξενηθούν σε αυτό το thread ωστε στο τέλος (οταν και αν) να αποτελέσει έναν ολοκληρωμένο οδηγό κλοκαρίσματος για συστήματα στημένα στην 680.

Αρκεί βέβαια να συμφωνήσουν και τα μεγάλα αφεντικά του Forum.

Αλλωστε από αναγνωσιμότητα και replies δεν πήγε και άσημα.

Σώστό αυτό που λές φίλε μου, έτσι ώστε να υπάρχει και ενας μπούσουλας να μην πάμε στα τυφλά όλοι οι κάτοχοι συστημάτων 680.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.