Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Στο ΑΜ3 το σκορ ειναι πανομοιότυπο με το ΑVG framerate.

Τα μιν/μαξ έχουν να κάνουν πιο πολύ με το πως δουλευουν τα παράθυρα εκεινη την στιγμη οπότε δεν τα παιρνω υπ οψιν,αρα, θα είναι ιδια τα στοιχεία.

Για το 3D mark, κατσε ενα λεπτάκι να βγάλω για το κάθε τεστ. :)

το framerate βγαλε μου βρε παιδι...τι να το κανω το σκορ..

Κατσε και βλεπε τώρα.

Return to Proxicon

@2950-22%

@3300-35%

Fire Fly

@2950-22%

@3300-36%

CPU1

@2950-22%

@3300-36%

CPU2

@2950-23%

@3300-32%

HDR1

@2950-4,3%

@3300-4,7%

HDR2

@2950-22%

@3300-36%

Η αυξηση στα περισσότερα τεστ είναι σχεδόν 1:1 με την αυξηση συχνότητας.

Τρομερό.

ε ενταξει.ασχημα δεν ειναι.εχει και 8800GTX @ Sli...το μελλον του Sli με αυτες τις καρτες,απευθυνοταν κυριως σε χρηστες που θα μπορουσαν να το υποστηριξουν καλα.με εναν C2Q ας πουμε.

ενας μεσος χρηστης,μεχρι να σκεφτοταν να εβαζε 2 8800 σε Sli,θα ειχε βγει το G90...

Τί έγινε ρε παιδιά όλη νύχτα??

Πήραν φωτιά τα μηχανάκια??

Εγώ κοιμόμουνα και η τύχη μου δούλευε??

Κρίμα που έχασα το σκηνικό αλλά ήμουν ψόφιος από κούραση.

Ευγε παλληκάρια μου σε όλους

Παιδιά κακά τα ψέμματα...αλλά οι 8800GTX είναι θηρία...πόσο μάλλον στο παρόν σύστημα που είναι ζευγαρωμένες.

Ακόμη και στα 4GHZ επεξεργαστική ισχύ...δέν θα παίξουν στο 100%

Οσον αφορά το Aquamark....δέν μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δύναμη του SLI.

Μιά μονή 8800GTX μπορεί να βγάλει καλύτερο σκόρ.

Βρε παλικαρια πατε καλα,ο ανθρωπος εδωσε 3000+ ευρω και του λετε πετα τον 6600 και βουρ για Q2d γιατι δεν τραβαει:022: αφηστε τον λιγακι να τον χαρει ο ανθρωπος και μετα τον βαζετε στην μπριζα:033:

Φιλικα παντα μην το παρει κανεις σας στραβα....

Καλημέρα σε όλους

Βλέπω ξυπνήσατε ορεξάτοι.

Προς το παρόν σήμερα εγώ ελπίζω να κάνω με το 737 μια VFR πτήση από EL Venizelos με απογείωση από τον 03L, στη συνέχεια με δεξιά στροφή και άδεια χαμηλής διέλευσης να περάσω πάνω από από Ηλιούπολη και alt 600 πόδια προκειμένου κουνώντας τα aileron δεξιά αριστερά να χαιρετήσω τον αρχιμηχανικό και υπόλογο που κατοικοεδρεύει προς τα κεί. Στη συνέχεια πορεία για Heraklion για Touch and go και επιστροφή στο EL Venizelos.

Ζητάω πολλά για να είμαι ευχαριστημένος???

Κακοδούλευτο και καλορίζικο.. γράψε μας και σε τι ανάλυση / ρυθμίσεις το τρέχεις το FSX.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το έχω ακόμα.. αλλά από ότι είχα δει σε φίλο μου προσπαθήσαμε να το τρέξουμε σε ανάλυση 2048x1536 με τα πάντα στο Full και έτρεχε στα 1.5FPS!! με X1600pro, A64 4000+, και μνήμες 2χ 1GB Kingston/elpida.

Σχετικά με το motherboard. Αν άκουγες “tech” στο gamesradio.gr είχαν αναφερθεί προβλήματα με το 680i SLI και με τους σκληρούς δίσκους.(Data corruption, RAID προβλήματα κ.α.)

http://www.nforcershq.com/article7229.html

Εγώ στην θέση σου δεν θα το ρίσκαρα, θα προτιμούσα κάτι σε 965 η 975P. Όπως και να έχει πάλι καλά που έπεσες σε σχ. καλή περίπτωση και δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με τους δίσκους.

Σχετικά με το κουτί.. δεν μπορώ να καταλάβω τι ελάττωμα βρίσκουν οι περισσότεροι και το υποτιμάνε.. από την στιγμή που δέχεται κάρτες πλήρους μήκους και είναι και ευρύχωρο ποιο το πρόβλημα? Καλύτερο και από το Chieftec μου είναι.. η 8800 για 5-10 εκατοστά θα χρειαζόταν τερματικά.

BTW Στις επόμενες κάρτες που θα βγουν πολύ φοβάμαι ότι όσοι έχουν κουτί χωρίς τερματικά για 30cm κάρτες θα έχουν πρόβλημα.

Η λύση του μυστηρίου.

Το οτι ο Tasos πήρε ενα μηχάνημα σε νευρική κρίση και μου το παρέδωσε με ασφαλές κλοκάρισμα που γραφει δεκαπέντε τρακόσια κάτι στα 3D 06 το ξέρετε όλοι. Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως το έκανε.

Η ίδια περιέργεια έτρωγε και μένα.

Οταν λοιπόν του το πήγα αποφάσισα να παραφυλάξω για να δώ τι κάνει.

Προσποιήθηκα λοιπόν οτι φέυγω και πήγα και κρύφτηκα πίσω από τις γρίλιες.(Ο μπανιστιρτζής που λέγαμε στο post 158).

Οτι είδαν τα μάτια μου το μεταφέρω αυτούσιο

Αρχικά ο Tasos τοποθέτησε το μηχάνημα στο κέντρο του δωματίου, φόρεσε μια κολλητή γενειάδα, κάτι ράσα και άρχισε να του απαγγέλει ψαλμούς του Δαυίδ.

Στη συνέχεια το ζωσε με σκόρδα και άναψε κυκλικά γύρω του λιβάνια.

Το μηχάνημα άρχισε να σείεται ενώ ο Tasos σε κατάσταση σεληνιασμού αρχισε να ιπταται 20 εκατοστά (με το συμπάθιο) από το δάπεδο. Πιθανόν να περπάτησε και πάνω σε νερό αλλά από τη θέση που ήμουν δεν μπορούσα να δώ καλά.

Κρότοι περίεργοι ακουγόντουσαν, χερουβείμ και σεραφείμ ιπταντο κυκλικά και σπίθες έβγαιναν από τις καρτες. Πότε από τη μία και πότε από την άλλη.

Σιγά σιγά ο κουρνιαχτός καταλάγιασε, ο Τasos προσγειώθηκε ομαλά στο δάπεδο και το μηχάνημα σταμάτησε να καπνίζει.

Αυτό κράτησε 20 λεπτά περίπου.

Τότε του χτύπησα το κουδούνι και με μια καθυστέρηση (να ξεκολήσει τη γενειάδα και να βγάλει τα ράσα) μου άνοιξε κάνοντας και καλά πως τακτοποιούσε τα κατσαβίδια του

-Τί έγινε Τasos?

-Μια χαρά, εσύ; Eτοιμο το μηχανάκι.

-Μπά τι είχε?

-Τίποτα μωρέ. Κάτι στο DVD και κάτι στο σκληρό.

-Γιατί μυρίζει σκόρδο ρε Τάσο ο Core duo?

-A...η γυναίκα μου (χρόνια της πολλά γιατί γιόρταζε σήμερα) είχε φτιάξει σκορδαλιά. Είναι έτοιμο. Μπορείς να το πάρεις

Δεν επέμεινα.....

Τον ευχαρίστησα και έφυγα.

Αυτή είναι η πάσα αλήθεια για τις μεθόδους του.

Επιστημονικές ή όχι το αποτέλεσμα μετράει.

Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο.

Καί ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ - ΠΕΤΥΧΕ.

Σύντομα εντυπώσεις και μετρήσεις από το FSX. Καί έπεται συνέχεια

Το μηχάνημα άρχισε να σείεται ενώ ο Tasos σε κατάσταση σεληνιασμού αρχισε να ιπταται 20 εκατοστά (με το συμπάθιο) από το δάπεδο.

Αυτο ηθελα να το δω!! :081: :081: :081: :081: :081: :081:

Το σύστημα ώς τελική ρύθμιση έμεινε στα 3.49GHZ με 1.41Vcore με τις μνήμες Unlinked στα 1108 5-4-3-12 2T.

Το επόμενο step up ... ήταν στα 3.55GHZ με 1.45Vcore ... αλλά με δεδομένο ότι ανέβαζε 58C σε load (core temp) και με το σκεπτικό της απροβλημάτιστης (το δυνατόν) λειτουργίας ακόμη και το καλοκαίρι ... αποφάσισα να το χαμηλώσω ελαφρώς.

Ας δούμε λοιπόν τι απέδωσε στα 3D tests με ανεβασμένα ρολόγια.

3DMARK 2001SE

CPU@3492

attachment.php?attachmentid=13873&stc=1&d=1168166056

http://service.futuremark.com/compare?2k1=9124428

CPU@3550

attachment.php?attachmentid=13874&stc=1&d=1168166056

http://service.futuremark.com/compare?2k1=9124433

post-5-1442174531,8261_thumb.jpg

post-5-1442174531,9477_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.