Reptile64 Μάϊος 1, 2007 #441 Κοινοποίηση Μάϊος 1, 2007 Αν και καθυστερημενα, χρονια πολλα Τασο ο'τι επιθυμεις και καλα κλοκαρισματα!Καλο μηνα σε ολους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 2, 2007 Author #442 Κοινοποίηση Μάϊος 2, 2007 Λοιπόν το pc ξανα-γύρισε σπίτι του.Τελικά ο Τάσος το κράτησε στα 3,665.Σε αυτή τη συχνότητα στα 06 έδωσε 17980 αν θυμάμαι καλά. Περισσότερα θα ανεβάσει ο Τάσος οταν λασκάρει λίγο.Εχουμε κάποια θέματα θερμοκρασίας για επιπλέον έρευνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 3, 2007 Author #443 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Στο 06 είδα τις ακόλουθες θερμοκρασίες μέσα από το core temp (αναγκαστικά η τιμή αφορούσε τις στιγμιαίες που έδινε κατά την αλλαγή των test)core 0 67 core 1 62 core 2 52core 3 51στα τεστ που στρεσάρει μονο cpu core 0 73 core 1 66 core 2 52core 3 52.Αποτέλεσμα 17.976http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=9098098Θα δοκιμάσω και τη θερμική συμπεριφορά του σε εφαρμογή στυλ FSX. Eχω την εντύπωση οτι θα δω χαμηλότερες θερμοκρασίες.Τελικά το 06 στρεσάρει όλους τους πυρήνες ή οχι?? Γιατί από τις θερμοκρασίες δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάϊος 3, 2007 #444 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Λιγο υψηλες δεν ειναι? Τι εχουν κανει σε αυτους τους quad core? Το δικο μου 60% clockαρισμενο δεν ξεπερναει τους 50 στο μεγαλυτερο ζορισμα..! Μηπως εγινε καμια μαμακια με το watercooling συστημα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 3, 2007 #445 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Αποτέλεσμα 17.976Τελικά το 06 στρεσάρει όλους τους πυρήνες ή οχι?? Γιατί από τις θερμοκρασίες δεν φαίνεται κάτι τέτοιο.Με αυτό το σκόρ είσαι στην πρώτη σελίδα του ORB....φαντάσου να έπεφτε και tweak + clocks στις κάρτες.Το 06 αποκλείεται να χρησιμοποιεί και τους 4 πυρήνες στα 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 3, 2007 Author #446 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Με αυτό το σκόρ είσαι στην πρώτη σελίδα του ORB....φαντάσου να έπεφτε και tweak + clocks στις κάρτες.Μή μπερδευόμαστε.Οχι είμαι. Είσαι..... Εσύ.....Η υπογραφή δεν λέει by Aris. By Tasos λέει. (Αντε... είμαστε)Λιγο υψηλες δεν ειναι? Τι εχουν κανει σε αυτους τους quad core? Το δικο μου 60% clockαρισμενο δεν ξεπερναει τους 50 στο μεγαλυτερο ζορισμα..! Μηπως εγινε καμια μαμακια με το watercooling συστημα σου?Χωρίς να διεκδικώ το αλάθητο (μόνο ο Πάπας) μάλλον όχι.Τον 6600 με παρόμοιο κλοκάρισμα και αερόψυξη τον είχαμε τρίαπεντακόσια κάτι αν θυμάμαι καλά καί no problem και τον QX στα 3200 και ψηνόταν (με την ίδια ψύκτρα Ζalman 9700). Μάλλον είναι ανόμοια τα μεγέθη οπότε μην μπαίνεις σε τέτοια σύγκριση. Παρόλα αυτά θα το ψάξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Μάϊος 3, 2007 #447 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2007 Λιγο υψηλες δεν ειναι? Τι εχουν κανει σε αυτους τους quad core? Το δικο μου 60% clockαρισμενο δεν ξεπερναει τους 50 στο μεγαλυτερο ζορισμα..! Μηπως εγινε καμια μαμακια με το watercooling συστημα σου?Ο quad ειναι αυτο που λεει το διπλασιο απο το δικο σου.Ο δικος μου quad στα 3600 με rosetta 100% load ειναι γυρω στο 70 και με ORTHOS στους 4 πυρηνες πανω απο 80......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάϊος 4, 2007 #448 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2007 Οσο και να πεις στριμωχνοντας 4 πυρηνες σε ενα κουτακι που μπαινουν και 2 οπως οι duo, λογικο μαλλον το ανεβασμα θερμοκρασιας..Αρη σε ζηλευω αλλα θα σου τη φερω καποια στιγμη στο κοντινο μελλον! :sheep: (αστειευομαι φυσικα :040: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 7, 2007 Author #449 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Αρη σε ζηλευω αλλα θα σου τη φερω καποια στιγμη στο κοντινο μελλον! :sheep: (αστειευομαι φυσικα :040: )Eσύ θα τη φέρεις σε μένα, ισως αργότερα εγώ πάλι σε σένα αλλά σίγουρα η INTEL θα τη φέρει και στους δυό μας. :082: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάϊος 7, 2007 #450 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Η Ιντελ η η ΑΜΔ θα μας τη φερει?? ΘΑ δειξει το κοντινο μελλον.. Το Πλαισιο εκανε ενα "παραρτημα" ας το πουμε στο site της που πουλαει μονο εξαρτηματα για μας τους πορωμενους.. εβαλα στο ματι το waterblock για τις 8800 γιατι πολλη φασαρια κανουν τωρα που ανεβαινει η θερμοκρασια! Τι λετε να τα χτυπησω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 7, 2007 Author #451 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2007 Η Ιντελ η η ΑΜΔ θα μας τη φερει?? ΘΑ δειξει το κοντινο μελλον.. Εννοώ οτι οι εταιρείες (ασχέτως ποιά από τις δύο) μας έχουν βάλει στο τρυπάκι καί χορεύουμε στους ρυθμούς τους.So you think you can dance.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάϊος 8, 2007 #452 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Περιμένω να ακούσω παρατηρήσεις - εντυπώσεις από το σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 8, 2007 Author #453 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Tάσο παίζω πολύ εκτός έδρας τώρα τελευταία και ελάχιστα έχω προλάβει να ασχοληθώ. Μέχρι στιγμής όμως με τα λίγα που έχω προλάβει το μηχανάκι φυσάει. (Αυτό τού ΄λειπε....). Φτού σκόρδα. Θα ενημερώσω σύντομα. Νά και δυο φωτό από τα blocks για τις 8800. Να δώ πότε θα τα βάλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάϊος 8, 2007 #454 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Να βρε αυτα θελω να παρω, Αρη χρειαζονται εξτρα ρακορ τελικα αυτα? Απο που θα παρω εχει το Πλαισιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 8, 2007 Author #455 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Δεν είναι κούκλες?? Μέχρι να τις ρίξω επάνω θα έχουν μια θέση στο σαλόνι.H συσκευασία περιέχει ρακόρ αλλά θα χρησιμοποιήσω γωνιακούς ταχυσυνδέσμους όπως στο υπόλοιπο σύστημα.Από PLAISIO τα πήρα. Αν δεν τα έχουν στοκ (εμένα τα έφεραν παραγγελία και αργήσαν λίγο γιατί είναι δουλεμένα και στο χέρι) να τους πείς να επικοινωνήσουν με τους Γνωστούς Αγνωστους :019: από το PLAISIO Συντάγματος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Μάϊος 8, 2007 #456 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Καλά σου...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάϊος 8, 2007 #457 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Βασικα το προβλημα μου ειναι πως θα συνδεσω τις 2 καρτες μεταξυ τους και με τα υπολοιπα σωληνακια της υδροψυξης, θα χρειαστω τιποτα εξτρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 8, 2007 Author #458 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2007 Τί δεν σου κάθεται??Παράλληλη διάταξη με ρακόρ Υ.(δύο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάϊος 9, 2007 Author #459 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 Αντε και μερικές φωτογραφίες από την "αίθουσα simulation" Φωτό 1 το "πιλοτήριο" Φωτό 2 Ready for take off από Ελληνικό. Φωτό 3 On final approach στον 03 R του Ελ. Βενιζέλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάϊος 9, 2007 #460 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2007 Wow man.Just wow.Aξιζε τελικά τόσο κόπο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.