landlover Απρίλιος 5, 2007 Author #401 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Mefistofelis μιλησες και εξαφανιστηκε ο Αρης! Που εισαι βρε Αρη??Εχω διαβάσει οτι απαιτούνται 59 ώρες προκειμένου να εξαγνιστεί το thread μετά από κάθε post του. Δεν είναι να πηγαίνεις κόντρα σε αυτά τα πράγματα. :058: Σε λίγη ώρα θα ανεβάσω φωτό από τη πρόοδο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Απρίλιος 5, 2007 Author #402 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2007 Πάμε συνέχεια. Στη φωτό 1 η ψύξη έχει στηθεί. (Ολη πλην της ψύξης των καρτών όπου τα block τους αναμένονται). Εγιναν πολλοί συνδυασμοί στις θέσεις των εξαρτημάτων μέχρι να εξασφαλιστεί η κατά το δυνατόν ελάχιστη διαδρομή σωληνώσεων καθώς και <<καθαρές>> γραμμές στις διαδρομές. (Και με το σκεπτικό οτι όλα επρεπε να τοποθετηθούν εσωτερικά) Τελικά το κύκλωμα έχει ως εξής Δοχείο->αντλια->τριπλό->CPU->μονό->2 GPU (όταν έρθουν τα blocks)->δοχείο Το τριπλό τελικά έκανε στροφή 180 μοιρών και οι βαλβίδες του (είσοδος -εξοδος) βλέπουν πιά προς τα εμπρός. Αυτό έγινε προκειμένου να εξασφαλιστούν ηπιότερες καμπύλες από την έξοδο του τριπλού προς την εισαγωγή του block και αποφυγή τσακίσματος της σωλήνας) Στη φωτό 3 φαίνονται η έξοδος του δοχείου προς την εισαγωγή της αντλίας, η εξοδος της αντλίας προς την εισαγωγή του τριπλού καθώς και η επιστροφή του νερού από το μονό προς το δοχείο. Στη φωτό 4 μια εμπρόσθια όψη οπου φαίνεται το δοχείο καθώς και ψηλά στο κέντρο η είσοδος και η εξοδος του μονού που είναι τοποθετημένο μπροστά από το χώρο του τροφοδοτικού. Αργότερα ή αυριο περισσότερες φωτό. Φίλοι μου επειδή είναι η πρώτη προσπάθεια αν βλέπετε τίποτα κατσαρό πείτε το. Κάθε συμβουλή δεκτή. (Είπαμε ο εχθρός του καλού είναι τό καλύτερο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Απρίλιος 9, 2007 Author #403 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2007 Τελικά φαίνεται οτι ή τα κάνω όλα τέλεια οπότε δεν υπάρχει καμία αντίρρηση ή οτι τα κάνω τόσο λάθος οπότε είναι χάσιμο χρόνου η οποιαδήποτε παρατήρηση...Παρόλα αυτά χρόνια πολλά σε όλους και καλοχώνευτα τα κοψίδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Απρίλιος 11, 2007 #404 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2007 Χρονια πολλα Ακομη το στηνεις ?? :098: εεε βγηκανε οκταπηρυνοι C2 Και 8900 απο τοτε που κοιταξα τελευταια φορα το thread, ακομη με το κουτι και την ψυξη παιδεύεσαι? Btw, προλαβαινεις να πεταξεις καθολου? LOL :pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Απρίλιος 12, 2007 Author #405 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 Eίπαμε το ταξίδι αξίζει πιό πολύ και από τον προορισμό.Τις τελευταίες 8 μέρες τελώ εν αδεία εκτός Αθήνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Απρίλιος 12, 2007 #406 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2007 κατι τετοια λεω και εγω στον εαυτο μου LOL και τα τελευταια δυο χρονια πιο πολυ στηνω και κανω Mods παρα πεταω ..... μεταφορα της εστιασης του hobby απο το ενα επιπεδο σε αλλο, ενα κολλημα ειναι και αυτο ... :006: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Απρίλιος 14, 2007 Author #407 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2007 Επιστροφή στην Αθήνα και ξανά μανά.Test στεγανότητας επί εξάωρο με την αντλίας στο μέγιστο και την mobo εκτός καί όλα πήγαν καλά. (εξαίρεση ένα δάκρυσμα στο ρακόρ του μονού που διορθώθηκε).Εξι ώρες είναι μάλλον επαρκής χρόνος. Η όχι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 14, 2007 #408 Κοινοποίηση Απρίλιος 14, 2007 Mια χαρα ειναι ο χρονος ελεγχου,εγω 5 λεπτα ασχολουμαι και αν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greek Απρίλιος 15, 2007 #409 Κοινοποίηση Απρίλιος 15, 2007 Ναι βρε... Κάποια στιγμή πρέπει να ασχοληθείς και με το άλλο μέρος του υπολογιστή , δηλαδή την λειτουργία .... πχ Κάνε και καμμιά πτήση να το ευχαριστηθείς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Απρίλιος 17, 2007 Author #410 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2007 πχ Κάνε και καμμιά πτήση να το ευχαριστηθείς... Βαλτός είσαι αδερφέ μου?? :022: Στις παρακάτω φωτό φαίνεται η πρόοδος των "εργασιών" Μάλλον ....τελείωσαααα (παρακαλώ για την επιήκειά σας σε τυχόν ατέλειες - είναι η πρώτη μου απόπειρα σε υδρόψυξη) Ολη η προσπάθεια και οι δοκιμές που επέφεραν τη καθυστέρηση αποσκοπούσαν στο να χωρέσουν όλα μέσα για τρεις λόγους α. Ο ασθενής να μην μοιάζει σα να τούχουν βγεί "τ' αντερα όξω" β. Επειδή ο πιτσιρικάς γυροφέρνει το εργαλέιο να μην τον προκαλούν οι χειρολαβές βλέπε σωληνώσεις. γ. Το σύστημα να είναι σχετικά φορητό προκειμένου να επισκέπτεται ευκολα τον θεράποντα ιατρό του στην Ηλιούπολη για τις ανάλογες κούρες. Τάσο έτοιμάσου για μιλφειγ. (κάθε τι λιγότερο από 4.00 Ghz θα θεωρηθεί αποτυχία). . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 18, 2007 #411 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Ωραιος ο μαστορας αναψε το να μας πεις τη λεει και απο temps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 18, 2007 #412 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Ωραιος ο μαστορας αναψε το να μας πεις τη λεει και απο temps...Σωστοςςςς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Απρίλιος 18, 2007 #413 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 (κάθε τι λιγότερο από 4.00 Ghz θα θεωρηθεί αποτυχία)..Xμμμ εβαλες πολυ ψηλα τον πηχη για 4πυρηνο. Μαλλον καπου στα 3,6Ghz θα ηταν ποιο ρεαλιστικο για υδροψυξη. Φυσικα μιλαω για 24/7 καταστασεις και οχι μονο για Bench. Παντως ευχομε καλη επιτυχια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Απρίλιος 18, 2007 Author #414 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Xμμμ εβαλες πολυ ψηλα τον πηχη για 4πυρηνο. Μαλλον καπου στα 3,6Ghz θα ηταν ποιο ρεαλιστικο για υδροψυξη. Φυσικα μιλαω για 24/7 καταστασεις και οχι μονο για Bench. Παντως ευχομε καλη επιτυχια.Εντάξει τώρα λέμε (και γράφουμε) και καμια μ@λ@ια για να περνά η ώρα...:047: Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 18, 2007 #415 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Τι θερμοκρασιες εχεις με την υδροψυξη που εφτιαξες θα μας πεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 18, 2007 #416 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Ποσοι λετε οτι θα εχει κατω απο 36 βαθμους? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Απρίλιος 18, 2007 #417 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Ποσοι λετε οτι θα εχει κατω απο 36 βαθμους?idle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Απρίλιος 18, 2007 Author #418 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Τι θερμοκρασιες εχεις με την υδροψυξη που εφτιαξες θα μας πεις?Είπα ...........τελέιωσα την κατασκευή.Δεν έχω προλάβει να εκκινήσω.Πρέπει να εξασφαλίσω και τα προς το ζην εμού και της οικογενείας μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Απρίλιος 18, 2007 #419 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 idle?Ναι.Και βασικα να δουμε και τι διαφορα θα εχουν load idle οι 4 πυρηνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Απρίλιος 18, 2007 #420 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2007 Είπα ...........τελέιωσα την κατασκευή.Δεν έχω προλάβει να εκκινήσω. Πρέπει να εξασφαλίσω και τα προς το ζην εμού και της οικογενείας μου Και το PCάκι τώρα μέλος της οικογένειας είναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.