Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

Mefistofelis μιλησες και εξαφανιστηκε ο Αρης! Που εισαι βρε Αρη??

Εχω διαβάσει οτι απαιτούνται 59 ώρες προκειμένου να εξαγνιστεί το thread μετά από κάθε post του.

Δεν είναι να πηγαίνεις κόντρα σε αυτά τα πράγματα. :058:

Σε λίγη ώρα θα ανεβάσω φωτό από τη πρόοδο μου.

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Πάμε συνέχεια.

Στη φωτό 1 η ψύξη έχει στηθεί. (Ολη πλην της ψύξης των καρτών όπου τα block τους αναμένονται). Εγιναν πολλοί συνδυασμοί στις θέσεις των εξαρτημάτων μέχρι να εξασφαλιστεί η κατά το δυνατόν ελάχιστη διαδρομή σωληνώσεων καθώς και <<καθαρές>> γραμμές στις διαδρομές. (Και με το σκεπτικό οτι όλα επρεπε να τοποθετηθούν εσωτερικά)

Τελικά το κύκλωμα έχει ως εξής

Δοχείο->αντλια->τριπλό->CPU->μονό->2 GPU (όταν έρθουν τα blocks)->δοχείο

Το τριπλό τελικά έκανε στροφή 180 μοιρών και οι βαλβίδες του (είσοδος -εξοδος) βλέπουν πιά προς τα εμπρός. Αυτό έγινε προκειμένου να εξασφαλιστούν ηπιότερες καμπύλες από την έξοδο του τριπλού προς την εισαγωγή του block και αποφυγή τσακίσματος της σωλήνας)

Στη φωτό 3 φαίνονται η έξοδος του δοχείου προς την εισαγωγή της αντλίας, η εξοδος της αντλίας προς την εισαγωγή του τριπλού καθώς και η επιστροφή του νερού από το μονό προς το δοχείο.

Στη φωτό 4 μια εμπρόσθια όψη οπου φαίνεται το δοχείο καθώς και ψηλά στο κέντρο η είσοδος και η εξοδος του μονού που είναι τοποθετημένο μπροστά από το χώρο του τροφοδοτικού.

Αργότερα ή αυριο περισσότερες φωτό.

Φίλοι μου επειδή είναι η πρώτη προσπάθεια αν βλέπετε τίποτα κατσαρό πείτε το. Κάθε συμβουλή δεκτή. (Είπαμε ο εχθρός του καλού είναι τό καλύτερο)

post-5847-1442174623,8668_thumb.jpg

post-5847-1442174623,9413_thumb.jpg

post-5847-1442174624,0134_thumb.jpg

post-5847-1442174624,0857_thumb.jpg

Τελικά φαίνεται οτι

ή τα κάνω όλα τέλεια οπότε δεν υπάρχει καμία αντίρρηση

ή οτι τα κάνω τόσο λάθος οπότε είναι χάσιμο χρόνου η οποιαδήποτε παρατήρηση...

Παρόλα αυτά χρόνια πολλά σε όλους και καλοχώνευτα τα κοψίδια.

Χρονια πολλα :)

Ακομη το στηνεις ?? :098:

εεε βγηκανε οκταπηρυνοι C2 Και 8900 απο τοτε που κοιταξα τελευταια φορα το thread, ακομη με το κουτι και την ψυξη παιδεύεσαι? :D

Btw, προλαβαινεις να πεταξεις καθολου? LOL :pilot:

κατι τετοια λεω και εγω στον εαυτο μου LOL και τα τελευταια δυο χρονια πιο πολυ στηνω και κανω Mods παρα πεταω ..... μεταφορα της εστιασης του hobby απο το ενα επιπεδο σε αλλο, ενα κολλημα ειναι και αυτο ... :006:

Επιστροφή στην Αθήνα και ξανά μανά.

Test στεγανότητας επί εξάωρο με την αντλίας στο μέγιστο και την mobo εκτός καί όλα πήγαν καλά. (εξαίρεση ένα δάκρυσμα στο ρακόρ του μονού που διορθώθηκε).

Εξι ώρες είναι μάλλον επαρκής χρόνος. Η όχι??

πχ Κάνε και καμμιά πτήση να το ευχαριστηθείς...

Βαλτός είσαι αδερφέ μου?? :022: :)

Στις παρακάτω φωτό φαίνεται η πρόοδος των "εργασιών"

Μάλλον ....τελείωσαααα

(παρακαλώ για την επιήκειά σας σε τυχόν ατέλειες - είναι η πρώτη μου απόπειρα σε υδρόψυξη)

Ολη η προσπάθεια και οι δοκιμές που επέφεραν τη καθυστέρηση αποσκοπούσαν στο να χωρέσουν όλα μέσα για τρεις λόγους

α. Ο ασθενής να μην μοιάζει σα να τούχουν βγεί "τ' αντερα όξω"

β. Επειδή ο πιτσιρικάς γυροφέρνει το εργαλέιο να μην τον προκαλούν οι χειρολαβές βλέπε σωληνώσεις.

γ. Το σύστημα να είναι σχετικά φορητό προκειμένου να επισκέπτεται ευκολα τον θεράποντα ιατρό του στην Ηλιούπολη για τις ανάλογες κούρες.

Τάσο έτοιμάσου για μιλφειγ. (κάθε τι λιγότερο από 4.00 Ghz θα θεωρηθεί αποτυχία).

.

post-5847-1442174629,4165_thumb.jpg

post-5847-1442174629,4943_thumb.jpg

post-5847-1442174629,5681_thumb.jpg

post-5847-1442174629,6448_thumb.jpg

(κάθε τι λιγότερο από 4.00 Ghz θα θεωρηθεί αποτυχία).

.

Xμμμ εβαλες πολυ ψηλα τον πηχη για 4πυρηνο. Μαλλον καπου στα 3,6Ghz θα ηταν ποιο ρεαλιστικο για υδροψυξη. Φυσικα μιλαω για 24/7 καταστασεις και οχι μονο για Bench. Παντως ευχομε καλη επιτυχια.

Xμμμ εβαλες πολυ ψηλα τον πηχη για 4πυρηνο. Μαλλον καπου στα 3,6Ghz θα ηταν ποιο ρεαλιστικο για υδροψυξη. Φυσικα μιλαω για 24/7 καταστασεις και οχι μονο για Bench. Παντως ευχομε καλη επιτυχια.

Εντάξει τώρα λέμε (και γράφουμε) και καμια μ@λ@ια για να περνά η ώρα...:047:

Τι θερμοκρασιες εχεις με την υδροψυξη που εφτιαξες θα μας πεις?

Είπα ...........τελέιωσα την κατασκευή.

Δεν έχω προλάβει να εκκινήσω.

Πρέπει να εξασφαλίσω και τα προς το ζην εμού και της οικογενείας μου

Είπα ...........τελέιωσα την κατασκευή.

Δεν έχω προλάβει να εκκινήσω.

Πρέπει να εξασφαλίσω και τα προς το ζην εμού και της οικογενείας μου

Και το PCάκι τώρα μέλος της οικογένειας είναι.... :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.