landlover Μάρτιος 5, 2007 Author #321 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Δεν βλεπω αυξηση στις επιδοσεις εννοω, θα μου πεις τωρα με ΒΕΤΑ driver της ΕΝΒΙΝΤΙΑ τι περιμενεις..? Αλλα υποτιθεται πως υποστηριζει SLI ο συγκεκριμενος!! Ακομη και με τον προηγουμενο τα ιδια μου κανει!Score με και χωρίς???????οταν το είχα με τον 6600 μαμά έβγαζε 9800 απλό και 11300 sli αν θυμάμαι και οταν ηταν στα 3400 κοντά 15000. (στο περίπου ολα αυτά) απέχεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 5, 2007 #322 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Μη σας ζαλιζω αλλο, πανε τα Σβιστα για την ωρα ξαναεβαλα ΧΡ. Ο θεος βοηθος λοιπον, ειμαι στη φαση "περναω drivers" ακομη. Για καθε νεοτερο θα ενημερωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 6, 2007 Author #323 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Reptile Αμερική σου είπαν να στείλεις τη παλιά ή Γερμανία??Στη διαδικασία αν θυμάμαι έγραφε οτι τα ευρωπαικά κράτη θα εξυπηρετηθούν από Γερμανία. Σαν διευθυνση επιστροφής μου ήρθε Καλιφόρνια. Αν ξέρει κάποιος από εκέι θα στείλουν και τη καινούρια??Αυτό συνεπάγεται και εκτελωνισμό φόρους κλπ??Αν είναι έτσι να χ@ε@σ@ω τα RMA τους Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 6, 2007 Author #324 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Παίδες λίγο προσοχή οσοι θα προχωρήσουν σε RMA της 680 γιατί οι τύποι στη EVGA μάλλον έχουν μπλέξει τις βούρτσες με τις π@*τ@@ςΕνώ στο e-mail που μου στείλαν έλεγε οτι εγινε approved το RMA με το τάδε νούμερο και πρέπει να πακετάρω και να στείλω στη Καλιφόρνια USA τη καρτα (υπήρχε attached pdf με πρωτυπωμένα όλα τα στοιχεια-διευθύνσεις barcode κλπ) κατι δεν μου άρεσε και πήρα τηλ την EVGA Γερμανίας (υπεύθυνη για Ευρώπη) και μου είπαν να αγνοήσω το e-mail από Αμερική και να μη τη στείλω εκεί αλλά να περιμένω ειδοποίηση από Γερμανία.Καί τι θα γινόταν ρε μάγκες της EVGA αν δεν σας έπαιρνα τηλεφωνο??H καρτούλα μου θα έκανε το γύρο του κόσμου σε 80 ημέρες?? Θα πήγαινε Αμερική , θα μου δηλώναν αναρμόδιοι και θα μου την επιστρέφαν αφού θα είχα πληρώσει τα συρε κι έλα, ασε που μπορεί να μπλέκαμε και με κανένα χαρτογιακά στο τελωνείο.Οσοι είναι σε τέτοια διαδικασία ας postάρουν. Αν είναι να αποφύγουμε καμιά φάκα γιατί οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 6, 2007 #325 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Thanks για το info !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 6, 2007 Author #326 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2007 Προς άρση κάθε παρεξήγησης μου στείλαν αυτό που τακτοποιεί τη κατάστασηO καθόλα αγαπητός Joe Δαρβίνος από ΕVGA USA μου έστειλε το ακόλουθοDear ArisThat is correct, the approvals are being done here in the US for theboards, then the information is sent to the Europe office forprocessing.Sorry for the confusion on the PDF, that was corrected yesterday.You are going to be handled by our Europe office; they will be in contact with you to collect the credit card information during this transaction.Someone should be contacting you this week.Thank youJoe DarwinEVGA Director of Technical MarketingΑρα δε στέλνουμε τίποτα μέχρι να επικοινωνήσουν μαζίμας από Γερμανία και οχι από USA/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 7, 2007 #327 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Εγω τιποτα ακομη, ενω ανεβασα στο site τους την αποδειξη μου στελνουν mail και μου λενε περιμενουμε την αποδειξη σας, ε τους χ**εις τωρα η οχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 7, 2007 Author #328 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Πιπεράτο το post (edited) :092: Δοκίμασε με fax.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 7, 2007 #329 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Τελικα μου ακυρωσαν το RMA! Ο λογος?? Ιδου:Dear Makis,EVGA has removed the Advanced RMA from your product with serial number 610068017907.EAR Cancel Reason:----------------------------------------------Currently EAR is only available to residents in the continental US. We are working on expanding this program to cover other regions and countries, please stay tuned for future announcements on our site at http://www.evga.com.Και σιγα μην κανω απλο RMA και περιμενω 25 χρονια χωρις μητρικη!! Εγω μια ωρα δεν ζω χωρις PC..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 7, 2007 #330 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Πιπεράτο το post (edited) :092: Δοκίμασε με fax..Ελα βρε Αρης.... :051: σιγα τη βρισια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 7, 2007 #331 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 μολις τεσταρα το 3dMark05 (οχι 06) και μου βγαζει 17385 με το SLI, το δικο σου Αρης πως τα παει στο 05? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 7, 2007 Author #332 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 Με τον 6600 σε default συχνότητα είχα μετρήσει (post αν θυμάμαι κάπου στη σελ 13 - τοτε τα πετρινα χρόνια που το έστηνα και με έστηνε)Τώρα με QX 19.995 δίνει. Εχω όμως την εντύπωση οτι δεν εκμεταλεύεται ολους τους πυρήνες στα 05. Αλλωστε οι θερμοκρασίες του αυτό δείχνουν (49-51ο)Πιστεύω (και σύμφωνα με αυτά που εχω κουβεντιάσει με τον Τάσο) οτι το σύστημα θα δουλέψει οπως πρέπει με τη νέα mobo και ανεβάζοντας κι αλλο τον επεξεργαστή.http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=8300702Είδωμεν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 7, 2007 Author #333 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2007 , ε τους χ**εις τωρα η οχι?ΑΑΑΑΑ σε παρακαλώ Λιγα λόγια για τον κύριο Joe Δαρβίνο γιατί θα τσακωθούμε.......:110: :110: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 8, 2007 #334 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Απλά ενημερωτικά ... κάποιο παληκάρι του φόρουμ μας ... αγνόησε τις οδηγίες περί Ευρωπαικού RMA .... και την έστειλε ήδη στην Καλιφόρνια.Περιμένω με αγωνία να δώ πώς θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία.Αν μάθω νέα θα σας ενημερώσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 8, 2007 #335 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Καλο ταξιδι της ευχομαι! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 8, 2007 Author #336 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2007 Εντάξει τώρα δεν έπεται και οτι θα μπλέξει. (Ικανή αλλά οχι αναγκαία συνθήκη)Ασε που μπορεί να τη πάρει στα χέρια του (κατι που του το ευχομαι )γρηγορότερα και από εμάς τους νομοταγείς αν τη παραλάβουν από την Αμερική μεταβιβάσουν την πληροφορία στην Γερμανία και του τη στείλουν. Γιατί εγώ ακόμη περιμένω το αντίστοιχο SS να επικοινωνήσει μαζί μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 9, 2007 #337 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Αχ! Να χαρω εγω τους "πανεξυπνους" που μου ελεγαν παρε evga παρε evga!! Καλα ελεγα απο την αρχη να παρω την striker, ασε που δεν θελω και πολυ, την χτυπαω και σκοτωνω την evga σε τιμη ξεφτιλας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 9, 2007 #338 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Αρης? Εχεις δει καμια ουσιωδη διαφορα απο τον 6600 στον 6700? Αξιζει να τον παρω ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη το μηχανημα μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 9, 2007 Author #339 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Αρης? Εχεις δει καμια ουσιωδη διαφορα απο τον 6600 στον 6700? Αξιζει να τον παρω ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη το μηχανημα μου?Να περιμένεις λίγο - και για να υποστηριχτούν καλύτερα οι τεραπύρινοι και να πέσουν κάπως οι τιμές τους. Αμεσα δεν θα εκπλαγείς από τις διαφορές σε εφαρμογέςΑλλωστε όπου ναναι θα έχεις αποτελέσματα από τον δικό μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 9, 2007 Author #340 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2007 Οσοι περιμένουν RMA από Ευρώπη θα πρέπει να λάβουν μια επιστολή σαν την παρακάτω. Απ΄οτι θα διαβάσετε λένε οτι δεν θα μείνουμε χωρίς μητρική γιατί πρώτα θα μας έρθει η καινούρια και μέσα σε τρεις ημέρες (με δικά τους έξοδα) θα έρθει courrier να παραλάβει τη παλιά (όλα αυτά στη διαδικασία με πιστωτική)Dear EVGA Customers in Europe!You registered to have your EVGA 680i motherboard replaced. On March 14 we will start sending out replacement boards:Please provide us now with your exact name and shipping address. Please verify if the information we received from you is correct.ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧPlease return your EVGA 680i motherboard with a copy of the original purchasing invoice. You have two options: 1. If you have a credit card, we offer you a cross shipment procedure starting March 21. In order to do so you need to have a valid credit card. Please send us your credit card number and the expiration date. You also agree, that we will charge you the full retail price of € 289 incl. 19% VAT in case your existing motherboard is not returned or returned in damaged condition. Please pack your EVGA motherboard either in the original package or package it carefully that is cannot be damaged during transportation. Do not return any cables, diskettes, CDs or manuals. If your EVGA motherboard arrives in damaged condition either because of misuse or because of inadequate packaging we will charge you the full retail price. Please do not damage the CPU socket when removing your CPU. We will also charge you the full price if a product other then your EVGA motherboard is returned to us. Approximately three working days after you received your EVGA replacement motherboard we will send UPS to your address to pick up your existing motherboard. UPS will try a maximum of three times picking up your package. Make sure your EVGA motherboard has been packed properly and is available for pick up. If UPS fails picking up your return package, you need to return your EVGA motherboard at your own expense and risk within 14 days date of arrival of your EVGA replacement motherboard. If we do not receive your EVGA motherboard within 14 days, we will charge the full retail price to your credit card. 2. If you do not have a credit card, please confirm your name and address and we will send UPS to pick up your motherboard right away free of charge. UPS will try a maximum of three times picking up your package. Make sure your EVGA motherboard has been packed properly and is available for pick up. If UPS fails picking up your return package, you need to return your EVGA motherboard at your own expense and risk for free replacement. Make sure your EVGA motherboard is packed properly. If your EVGA motherboard arrives damaged because of misuse or improper packaging, you can have your EVGA motherboard returned at your expense. Do not return any cables, diskettes, CDs or manuals. Please do not damage the CPU socket when removing your CPU. We appreciate your patience and apologize for the inconvenience you experienced. If you have further questions, recommendations, suggestions or comments please fell free to contact us directly. EVGA GmbHBussardstr. 5 82166 Gräfelfing/MünchenGermanyTechnical Support+49 89 189 049 11support@evga-europe.deΚΑΛΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.