Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

Και τι γινεται ρε παιδια θα μεινουμε για κανενα μηνα χωρις ΜΟΒΟ? Ας παρουμε πρωτα τους Quad Core και αν δουμε οτι μας κανουν χαζα την αλλαζουμε, στην τελικη το RMA δεν νομιζω μα ισχυει για λιγο, ετσι δεν ειναι?

Φίλε μου τα χαζά τα διαπιστώσαμε στο σεταρισμα του QX.

Λογικά στη διαδικασία της αντικατάστασης θα τσεκάρουν (πιθανον με s.n.??) οτι οντως είναι στημένη με QX (κατι τέτοιο λέι στο link).

Για τους χρόνους αντικατάστασης δεν ξέρω τι ισχύει.

Για την αποτελεσματικότητα της ψύξης σου πολύ πιθανόν να έχεις και δίκηο αν κρινω από την συμπεριφορά του QX τουλαχιστον μεχρι τις ταχύτητες που είναι τώρα ή και λιγο παραπάνω.

Αρα μάλλον 3 στα 5. :112:

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν τελικά οι άνθρωποι αλήθεια λένε. Δεν είναι Al Caponιδες.

Μου στείλαν αυτό

Dear 680i User,

EVGA appreciates your patience during this Quad Core Fix.

EVGA has received the boards and is ready to begin processing your replacement shipment now.

Κλπ κλπ

Επίσης ζητήσαν πιστωτική ώστε σε περίπτωση που δεν στείλω τη δική μου mobo πίσω (άκου που πήγε το μυαλό τους) να με χρεώσουν. Η διευθυνση που θα πρέπει να τη στείλω είναι στη Γερμανία και μου δείνουν περιθώριο 14 ημέρες από την αποστολή τους για να στείλω τη δική μου οπότε λογικά δεν θα μείνω χωρίς pc.

Καλά ακούγονται όλα αυτά.

Ειδα τον Μητσοτακη στον υπνο μου την ημερα που τα παρελαβα, λες να παιζει ρολο...?

Ολα ΟΚ παντως εστειλα advanced RMA αναφεροντας τα προβληματα και περιμενω απαντηση τους τωρα... Ο Θεος βοηθος και ο Μητσοτακης εχθρος!!!

Τελικά κάποιες φορές που bootάρει σε safe mode το multi παραμένει 11 αλλά κατεβαίνει από 296 Χ 11 σε 266 Χ 11. (2.926 Mhz)

Αν του κάνω restart bootάρει normal συχνότητα 3.256 Mhz

Υπό άλλες συνθήκες θα ασχολούμασταν με το περιστατικό.

Αλλά τώρα ... απλά περιμένουμε να ρυθμίσουμε το σύστημα στην καινούργια.

Λίγο υπομονή.

Landlover σου την εστειλαν η περιμενεις ακομη?

Σήμερα ολοκλήρωσα το δευτερο βήμα του RMA.

Εστειλα επιπλέον στοιχεία για το σύστημα μου και τα περιφεριακά του. Αυριο πρέπει να στείλω κόπια του πρωτότυπου τιμολ. αγοράς και λογικά η διαδικασία cross-shipment θα ξεκινήσει προς το τέλος της εβδομάδας.

Διαδικασίες......

Υπό άλλες συνθήκες θα ασχολούμασταν με το περιστατικό.

Αλλά τώρα ... απλά περιμένουμε να ρυθμίσουμε το σύστημα στην καινούργια.

Λίγο υπομονή.

Δεν πόσταρα από έλλειψη υπομονής. Απλά αυτό που σου είχα μεταφέρει τηλεφωνικά δεν ήταν σωστό. Οτι δηλαδή κατέβαινε το multi.

Ρε παιδια μη με κοροιδεψετε αλλα εχω τοσες μερες SLI και δεν το ειχα δοκιμασει, μεχρι σημερα οπου καταλαβα πως δεν κανει τιποτα! Στο 3Dmark06 kai 05 τουλαχιστον, απο το NVIDIA control panel το ενεργοποιησα, το αλλο κουλο ειναι οτι μου βγαζει απο 2 φορες την καθε οθονη που μπορω να επιλεξω, LG και LG (1) ας πουμε. Μηπως παιζει ρολο η SLI bridge? Την εχω βαλει και στη δευτερη υποδοχη αλλα τιποτα, εν τω μεταξυ το συστημα τις βλεπει και τις 2 καρτες οπως και το NVIDIA control panel

Ρε παιδια μη με κοροιδεψετε αλλα εχω τοσες μερες SLI και δεν το ειχα δοκιμασει, μεχρι σημερα οπου καταλαβα πως δεν κανει τιποτα! Στο 3Dmark06 kai 05 τουλαχιστον, απο το NVIDIA control panel το ενεργοποιησα, το αλλο κουλο ειναι οτι μου βγαζει απο 2 φορες την καθε οθονη που μπορω να επιλεξω, LG και LG (1) ας πουμε. Μηπως παιζει ρολο η SLI bridge? Την εχω βαλει και στη δευτερη υποδοχη αλλα τιποτα, εν τω μεταξυ το συστημα τις βλεπει και τις 2 καρτες οπως και το NVIDIA control panel

Τί ενοοείς δεν κάνει τίποτα??

Τί σου βγάζει στο 06 με και χωρίς??

Η SLI bridge δεν παίζει ρόλο σε ποιά υποδοχή είναι. Και αρκεί μία δεν χρειάζεται δεύτερη.

Δεν βλεπω αυξηση στις επιδοσεις εννοω, θα μου πεις τωρα με ΒΕΤΑ driver της ΕΝΒΙΝΤΙΑ τι περιμενεις..? Αλλα υποτιθεται πως υποστηριζει SLI ο συγκεκριμενος!! Ακομη και με τον προηγουμενο τα ιδια μου κανει!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.