landlover Φεβρουάριος 26, 2007 Author #301 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Και τι γινεται ρε παιδια θα μεινουμε για κανενα μηνα χωρις ΜΟΒΟ? Ας παρουμε πρωτα τους Quad Core και αν δουμε οτι μας κανουν χαζα την αλλαζουμε, στην τελικη το RMA δεν νομιζω μα ισχυει για λιγο, ετσι δεν ειναι?Φίλε μου τα χαζά τα διαπιστώσαμε στο σεταρισμα του QX.Λογικά στη διαδικασία της αντικατάστασης θα τσεκάρουν (πιθανον με s.n.??) οτι οντως είναι στημένη με QX (κατι τέτοιο λέι στο link).Για τους χρόνους αντικατάστασης δεν ξέρω τι ισχύει.Για την αποτελεσματικότητα της ψύξης σου πολύ πιθανόν να έχεις και δίκηο αν κρινω από την συμπεριφορά του QX τουλαχιστον μεχρι τις ταχύτητες που είναι τώρα ή και λιγο παραπάνω.Αρα μάλλον 3 στα 5. :112: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 26, 2007 #302 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Ετοιμο το SLI συστημα, τα κουλα με τη μνημη ακομη επικρατουν, δεν θελει να μου την αναγνωρισει ως SLI ready, μα με τιποτα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 26, 2007 Author #303 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Με γεια και καλοδούλευτο!!Welcome to the club :001: :001: :001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 26, 2007 #304 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Thanx mate! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 2, 2007 Author #305 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Λοιπόν τελικά οι άνθρωποι αλήθεια λένε. Δεν είναι Al Caponιδες.Μου στείλαν αυτόDear 680i User, EVGA appreciates your patience during this Quad Core Fix. EVGA has received the boards and is ready to begin processing your replacement shipment now.Κλπ κλπΕπίσης ζητήσαν πιστωτική ώστε σε περίπτωση που δεν στείλω τη δική μου mobo πίσω (άκου που πήγε το μυαλό τους) να με χρεώσουν. Η διευθυνση που θα πρέπει να τη στείλω είναι στη Γερμανία και μου δείνουν περιθώριο 14 ημέρες από την αποστολή τους για να στείλω τη δική μου οπότε λογικά δεν θα μείνω χωρίς pc.Καλά ακούγονται όλα αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 2, 2007 #306 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 εμενα που δεν μου αναγνωριζει τις SLI μνημες μου και δεν τα παει πολυ καλα με το overclocking δεν γινεται να μου την αλλαξουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefistofelis Μάρτιος 2, 2007 #307 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Χαρα στην υπομονη σου...2 μηνες εχεις που παιδευσαι να στησεις το συστημα και τα προβληματα ξεπηδανε απο παντου...Σε εχουνε ματιαξει μου φαινεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 2, 2007 #308 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Ειδα τον Μητσοτακη στον υπνο μου την ημερα που τα παρελαβα, λες να παιζει ρολο...?Ολα ΟΚ παντως εστειλα advanced RMA αναφεροντας τα προβληματα και περιμενω απαντηση τους τωρα... Ο Θεος βοηθος και ο Μητσοτακης εχθρος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 2, 2007 Author #309 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Τελικά Μαρίκα όλα αυτά τα παιδιά στο forum μου είναι πολύ αγαπητά.Την ευχή μου να έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 2, 2007 #310 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2007 Αντε με το καλό να παραλάβεις την καινούργια ... και πιστεύω θα περάσουμε σε next level απόδοση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 4, 2007 Author #311 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Τελικά κάποιες φορές που bootάρει σε safe mode το multi παραμένει 11 αλλά κατεβαίνει από 296 Χ 11 σε 266 Χ 11. (2.926 Mhz)Αν του κάνω restart bootάρει normal συχνότητα 3.256 Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Μάρτιος 4, 2007 #312 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Τελικά κάποιες φορές που bootάρει σε safe mode το multi παραμένει 11 αλλά κατεβαίνει από 296 Χ 11 σε 266 Χ 11. (2.926 Mhz)Αν του κάνω restart bootάρει normal συχνότητα 3.256 MhzΥπό άλλες συνθήκες θα ασχολούμασταν με το περιστατικό.Αλλά τώρα ... απλά περιμένουμε να ρυθμίσουμε το σύστημα στην καινούργια.Λίγο υπομονή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 4, 2007 #313 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Landlover σου την εστειλαν η περιμενεις ακομη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Μάρτιος 4, 2007 #314 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 :044: Τελικά Μαρίκα όλα αυτά τα παιδιά στο forum μου είναι πολύ αγαπητά.Την ευχή μου να έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 4, 2007 Author #315 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Landlover σου την εστειλαν η περιμενεις ακομη?Σήμερα ολοκλήρωσα το δευτερο βήμα του RMA. Εστειλα επιπλέον στοιχεία για το σύστημα μου και τα περιφεριακά του. Αυριο πρέπει να στείλω κόπια του πρωτότυπου τιμολ. αγοράς και λογικά η διαδικασία cross-shipment θα ξεκινήσει προς το τέλος της εβδομάδας. Διαδικασίες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 4, 2007 Author #316 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 Υπό άλλες συνθήκες θα ασχολούμασταν με το περιστατικό.Αλλά τώρα ... απλά περιμένουμε να ρυθμίσουμε το σύστημα στην καινούργια.Λίγο υπομονή.Δεν πόσταρα από έλλειψη υπομονής. Απλά αυτό που σου είχα μεταφέρει τηλεφωνικά δεν ήταν σωστό. Οτι δηλαδή κατέβαινε το multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 4, 2007 #317 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2007 ελα! και εγω τα εστειλα και την αποδειξη, περιμενω μεχρι να γινει approved... ανυπομονος βεβαια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 5, 2007 #318 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Ρε παιδια μη με κοροιδεψετε αλλα εχω τοσες μερες SLI και δεν το ειχα δοκιμασει, μεχρι σημερα οπου καταλαβα πως δεν κανει τιποτα! Στο 3Dmark06 kai 05 τουλαχιστον, απο το NVIDIA control panel το ενεργοποιησα, το αλλο κουλο ειναι οτι μου βγαζει απο 2 φορες την καθε οθονη που μπορω να επιλεξω, LG και LG (1) ας πουμε. Μηπως παιζει ρολο η SLI bridge? Την εχω βαλει και στη δευτερη υποδοχη αλλα τιποτα, εν τω μεταξυ το συστημα τις βλεπει και τις 2 καρτες οπως και το NVIDIA control panel Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Μάρτιος 5, 2007 Author #319 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Ρε παιδια μη με κοροιδεψετε αλλα εχω τοσες μερες SLI και δεν το ειχα δοκιμασει, μεχρι σημερα οπου καταλαβα πως δεν κανει τιποτα! Στο 3Dmark06 kai 05 τουλαχιστον, απο το NVIDIA control panel το ενεργοποιησα, το αλλο κουλο ειναι οτι μου βγαζει απο 2 φορες την καθε οθονη που μπορω να επιλεξω, LG και LG (1) ας πουμε. Μηπως παιζει ρολο η SLI bridge? Την εχω βαλει και στη δευτερη υποδοχη αλλα τιποτα, εν τω μεταξυ το συστημα τις βλεπει και τις 2 καρτες οπως και το NVIDIA control panelΤί ενοοείς δεν κάνει τίποτα??Τί σου βγάζει στο 06 με και χωρίς??Η SLI bridge δεν παίζει ρόλο σε ποιά υποδοχή είναι. Και αρκεί μία δεν χρειάζεται δεύτερη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Μάρτιος 5, 2007 #320 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2007 Δεν βλεπω αυξηση στις επιδοσεις εννοω, θα μου πεις τωρα με ΒΕΤΑ driver της ΕΝΒΙΝΤΙΑ τι περιμενεις..? Αλλα υποτιθεται πως υποστηριζει SLI ο συγκεκριμενος!! Ακομη και με τον προηγουμενο τα ιδια μου κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.