Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Τεσπα αρκετα σε κουρασα φιλε Τασο, θα παρω και 2η καρτα σε λιγες μερες οποτε βλεπουμε αν μας κανει τη δουλεια μονο σε SLI κατασταση! Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον.

θα παρω και 2η καρτα σε λιγες μερες οποτε βλεπουμε αν μας κανει τη δουλεια μονο σε SLI κατασταση!

Οπότε να υποθέσω οτι σε λίγες μέρες θα πάρεις και μεγαλύτερο τροφοδοτικό

Μετά όμως θα διαπιστώσεις οτι οι κάρτες σου μπορούν αλλά ο επεξεργαστής σου δεν θέλει οπότε σε άλλες λίγες μέρες θα ψάξεις για ισχυρότερο CPU.

Ομως τότε θα διαπιστώσεις οτι ο επεξεργαστής σου μπορεί αλλά η ψύξη σου δεν θέλει οπότε σε άλλες λίγες μέρες θα ψάξεις για ισχυρότερη ψύξη.

Ομως τότε θα διαπιστώσεις οτι η ψύξη σου μπορεί αλλά το κουτί σου δεν θέλει οπότε σε άλλες λίγες μέρες θα ψάξεις για μεγαλύτερο κουτί.......

Διάβολε κάπου πρόσφατα το έχω ξαναδεί αυτό το έργο.

Πάντως από μένα.... κουράγιο

( Α, και αν είσαι του δικού μου επιπέδου γνώσεων θα χρειαστείς και έναν Τάσο για να αποφύγεις τα υπογλώσσια )

Ευτυχως φιλε landlover δεν ειμαι ασχετος με το αντικειμενο, την ψαχνω αρκετα και εχω και αρκετη υπομονη και χρονο για δοκιμες, οσο για τροφοδοτικο εχω παραγγειλει μαζι με την καρτα 850αρι, οσον αφορα το κουτι το stacker τα χωραει ολα, οσον αφορα τον επεξεργαστη θα τον αλλαξω σε κανα 3μηνο με εναν quadcore και οσον αφορα την ψυξη εχω υδροψυξη οποτε ειμαι οκ.

Aρα ισχύουν τα 2 από τα τέσσερα + 1 που σου έγραψα και με ισχυρή (μα πολύ ισχυρή) πιθανότητα να ισχύσει και άλλο ένα.

(εκτός αν η ψύξη σου θα αντιμετωπίσει τις κατοστάρες του QX. άρα τρία. )

Καί στο τέλος έδώ είμαστε να δείς οτι θα ισχύσει και το +1. (εννοώ τα υπογώσσια - δεν είναι κακό, γι' άυτό αλλωστε υπάρχει το forum)

Ε...τέσσερα στα πέντε δεν έπεσα και πολύ έξω.

Πάντως εγώ μαζί σου.

Την γκαντεμια μου με αυτο το Πλαισιο!!! Τα παρηγγειλα Τριτη μεσημερι μου τα εστειλαν Πεμπτη και ακομη δεν τα πηρα, Δευτερα μου λενε! Τι τρομπες που ειναι οι ανθρωποι! Απο το e-shop ακομη και οταν δεν ειχαμε e-shop point στη Δραμα μου ερχοταν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ παρακαλω, κι'ας εκανα την παραγγελια και μεσημερι!

Τασο οι θερμοκρασϊες δείχνουν αυτοσυγκράτηση.

Τουλαχιστον στις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν.

Με ένα δωδεκάρι fan να ρίχνει στην αναρόφηση του Ζalman και η θερμοκρασία στο FSX δεν ξεπερνά τους 51. (συν βέβαια τους υπόλοιπους ανεμιστήρες)

Η EVGA κανει αντικατασταση σε οσους χρηστες εχουν προβλημα με τους quad core και δεν ανεβαζουν πανω απο 350 FSB με νεο revision .

http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=28369

Για την Ευρωπη η διαδικασια θα ειναι ενα απλο RMA .

Περισσοτερες πληροφοριες στο link .

Εγιναν τα απαραίτητα.

Μου στείλαν αυτό το μύνημα

You have been entered into the 680i replacement email list.

Stay tuned for an update on when to RMA your board in early March via email

Οπότε περιμένουμε.

REPTILE 64 κινήσου (και όσοι πιστοί προσέλθετε βέβαια)

Sorry για το off topic

Κλαψ , μπορώ να σοκαριστώ κι εγώ?
Δέν αφορά το χώρο των pc.

Είναι private section..sorry :033:

schumifer εισαι και περίεργος :110: :110:

Πάντως για να μη πάει σε τίποτα πονηρό το μυαλό σου με το "private section"

δες εδώ στο εβδομο post τις φωτό

http://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?p=84881#post84881

.

Εγιναν τα απαραίτητα.

Μου στείλαν αυτό το μύνημα

You have been entered into the 680i replacement email list.

Stay tuned for an update on when to RMA your board in early March via email

Οπότε περιμένουμε.

REPTILE 64 κινήσου (και όσοι πιστοί προσέλθετε βέβαια)

Και τι γινεται ρε παιδια θα μεινουμε για κανενα μηνα χωρις ΜΟΒΟ? Ας παρουμε πρωτα τους Quad Core και αν δουμε οτι μας κανουν χαζα την αλλαζουμε, στην τελικη το RMA δεν νομιζω μα ισχυει για λιγο, ετσι δεν ειναι?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.