Reptile64 Φεβρουάριος 20, 2007 #281 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Δηλαδή ...όπως στη φωτογραφία ?? Ακριβως ετσι! :076: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 20, 2007 #282 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Τότε...είτε δέν είναι ίδιες με του landlover ή το profile ενεργοποιείτε όταν μπεί 2η κάρτα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 20, 2007 #283 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2007 Τεσπα αρκετα σε κουρασα φιλε Τασο, θα παρω και 2η καρτα σε λιγες μερες οποτε βλεπουμε αν μας κανει τη δουλεια μονο σε SLI κατασταση! Ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 21, 2007 Author #284 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 θα παρω και 2η καρτα σε λιγες μερες οποτε βλεπουμε αν μας κανει τη δουλεια μονο σε SLI κατασταση!Οπότε να υποθέσω οτι σε λίγες μέρες θα πάρεις και μεγαλύτερο τροφοδοτικόΜετά όμως θα διαπιστώσεις οτι οι κάρτες σου μπορούν αλλά ο επεξεργαστής σου δεν θέλει οπότε σε άλλες λίγες μέρες θα ψάξεις για ισχυρότερο CPU.Ομως τότε θα διαπιστώσεις οτι ο επεξεργαστής σου μπορεί αλλά η ψύξη σου δεν θέλει οπότε σε άλλες λίγες μέρες θα ψάξεις για ισχυρότερη ψύξη.Ομως τότε θα διαπιστώσεις οτι η ψύξη σου μπορεί αλλά το κουτί σου δεν θέλει οπότε σε άλλες λίγες μέρες θα ψάξεις για μεγαλύτερο κουτί.......Διάβολε κάπου πρόσφατα το έχω ξαναδεί αυτό το έργο.Πάντως από μένα.... κουράγιο( Α, και αν είσαι του δικού μου επιπέδου γνώσεων θα χρειαστείς και έναν Τάσο για να αποφύγεις τα υπογλώσσια ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 21, 2007 #285 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Ευτυχως φιλε landlover δεν ειμαι ασχετος με το αντικειμενο, την ψαχνω αρκετα και εχω και αρκετη υπομονη και χρονο για δοκιμες, οσο για τροφοδοτικο εχω παραγγειλει μαζι με την καρτα 850αρι, οσον αφορα το κουτι το stacker τα χωραει ολα, οσον αφορα τον επεξεργαστη θα τον αλλαξω σε κανα 3μηνο με εναν quadcore και οσον αφορα την ψυξη εχω υδροψυξη οποτε ειμαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 21, 2007 Author #286 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Aρα ισχύουν τα 2 από τα τέσσερα + 1 που σου έγραψα και με ισχυρή (μα πολύ ισχυρή) πιθανότητα να ισχύσει και άλλο ένα. (εκτός αν η ψύξη σου θα αντιμετωπίσει τις κατοστάρες του QX. άρα τρία. )Καί στο τέλος έδώ είμαστε να δείς οτι θα ισχύσει και το +1. (εννοώ τα υπογώσσια - δεν είναι κακό, γι' άυτό αλλωστε υπάρχει το forum)Ε...τέσσερα στα πέντε δεν έπεσα και πολύ έξω.Πάντως εγώ μαζί σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 21, 2007 #287 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2007 Για να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 24, 2007 #288 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Την γκαντεμια μου με αυτο το Πλαισιο!!! Τα παρηγγειλα Τριτη μεσημερι μου τα εστειλαν Πεμπτη και ακομη δεν τα πηρα, Δευτερα μου λενε! Τι τρομπες που ειναι οι ανθρωποι! Απο το e-shop ακομη και οταν δεν ειχαμε e-shop point στη Δραμα μου ερχοταν την ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΣΙΜΗ παρακαλω, κι'ας εκανα την παραγγελια και μεσημερι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 24, 2007 Author #289 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Την γκαντεμια μου με αυτο το Πλαισιο!!! Τι τρομπες που ειναι οι ανθρωποι! !Μή πυροβολείτε τους πιανίστες :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 24, 2007 Author #290 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2007 Τασο οι θερμοκρασϊες δείχνουν αυτοσυγκράτηση.Τουλαχιστον στις εφαρμογές που με ενδιαφέρουν.Με ένα δωδεκάρι fan να ρίχνει στην αναρόφηση του Ζalman και η θερμοκρασία στο FSX δεν ξεπερνά τους 51. (συν βέβαια τους υπόλοιπους ανεμιστήρες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelaras Φεβρουάριος 25, 2007 #291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Η EVGA κανει αντικατασταση σε οσους χρηστες εχουν προβλημα με τους quad core και δεν ανεβαζουν πανω απο 350 FSB με νεο revision .http://www.evga.com/community/messageboard/topic.asp?TOPIC_ID=28369Για την Ευρωπη η διαδικασια θα ειναι ενα απλο RMA .Περισσοτερες πληροφοριες στο link . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 25, 2007 #292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Landlover ... ετοίμασε το για RMA σε χρόνο dt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 25, 2007 Author #293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Τελικά αυτό το forum είναι χρυσός.M΄αρέσει που λέει "some users". Δηλαδή some others οχι??Κάνω register τη mobo πριν αλλάξουν γνώμη Thx παίδεςPS Τάσο το έλαβες το e-mail που σου έστειλα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 25, 2007 #294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 PS Τάσο το έλαβες το e-mail που σου έστειλα??Μόλις το άνοιξα.Επαθα σόκ !!!Κάντο με χίλια :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Φεβρουάριος 25, 2007 #295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Κλαψ , μπορώ να σοκαριστώ κι εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Φεβρουάριος 25, 2007 #296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Κλαψ , μπορώ να σοκαριστώ κι εγώ?Δέν αφορά το χώρο των pc.Είναι private section....sorry :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 25, 2007 Author #297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Εγιναν τα απαραίτητα.Μου στείλαν αυτό το μύνημαYou have been entered into the 680i replacement email list.Stay tuned for an update on when to RMA your board in early March via emailΟπότε περιμένουμε.REPTILE 64 κινήσου (και όσοι πιστοί προσέλθετε βέβαια) Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Φεβρουάριος 25, 2007 Author #298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Sorry για το off topic Κλαψ , μπορώ να σοκαριστώ κι εγώ?Δέν αφορά το χώρο των pc.Είναι private section..sorry :033:schumifer εισαι και περίεργος :110: :110: Πάντως για να μη πάει σε τίποτα πονηρό το μυαλό σου με το "private section" δες εδώ στο εβδομο post τις φωτόhttp://www.bmw-motorsport.gr/forums/showthread.php?p=84881#post84881. Link to comment Share on other sites More sharing options...
squid Φεβρουάριος 25, 2007 #299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2007 Γινετα να κανει κατι αναλογο και η .... ΑSRock με τα 939SLI32-eSATA2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reptile64 Φεβρουάριος 26, 2007 #300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2007 Εγιναν τα απαραίτητα.Μου στείλαν αυτό το μύνημαYou have been entered into the 680i replacement email list.Stay tuned for an update on when to RMA your board in early March via emailΟπότε περιμένουμε.REPTILE 64 κινήσου (και όσοι πιστοί προσέλθετε βέβαια)Και τι γινεται ρε παιδια θα μεινουμε για κανενα μηνα χωρις ΜΟΒΟ? Ας παρουμε πρωτα τους Quad Core και αν δουμε οτι μας κανουν χαζα την αλλαζουμε, στην τελικη το RMA δεν νομιζω μα ισχυει για λιγο, ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.