Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply
Λοιπόν το εικονιζόμενο εξάρτημα το βρήκα στο site

www.manaviko_geitonias.com

και προστατεύει κατά δήλωση του πωλητή το μηχάνημα από πάσα νόσο και πάσα μ@λ@.ια.

Και καλού κακού το τοποθέτησα.

Υ.Γ. Εγώ προληπτικός δεν είμαι.....

.

που να ησουν κιολας δηλαδη :082:

.

Τελικα απο το περασμα απο μονό raptor σε Raid-0 τι εντυπωσεις - μετρησεις εχεις?

.

που να ησουν κιολας δηλαδη :082:

.

Τελικα απο το περασμα απο μονό raptor σε Raid-0 τι εντυπωσεις - μετρησεις εχεις?

.

Το pc εδώ και λίγη ώρα είναι off προκειμενου να προετοιμαστεί για το Tάσο.

Θεού θέλοντος θα παραληφθεί τη δευτερα οποτε και θα γίνει αναλυτική παρουσίαση για την πριν και μετά κατάσταση σε κάθε στάδιο της αναβάθμισης.

Λίγο υπομονή

Τελευταία επικοινωνία με Τάσο (έβλεπε την ομάδα του τον .... Ολυμπιακό - τί να κάνουμε κανείς δεν είναι τέλειος ) και μου ανέφερε ιδιαιτέρως υψηλούς πυρετούς στον QX καθώς και αρκετά ζόρια με τα υπάρχοντα Bios της EVGA.

Τάσο έχω φάει τα νύχια μου και τώρα μασουλάω τα δάχτυλα από την αγωνία.

.

Και να σου πω... οταν 'τρεχει', το δενεις για να μην... απογειωθει? :p

Καλοριζικο!

Με τόσους ανεμιστήρες........:087: :001:

Στροφεία από ελικόπτερα έχει δεί κανείς που πουλάνε?

Πάντως εκκρεμεί σύσκεψη με Τάσο για το θέμα της ψύξης.

Περιμένω τις προτάσεις σας.

.

Εγω μαθαινω καλα πραγματα απο τον Τασο ! ;)

Για θεμα ψυξης , αγορασε μια Tuniq tower 120 . Απο το overclockers.co.uk βγαινει στα 50 Ευρω απο οσο θυμαμαι . Ειναι η καλυτερη αεροψυκτρα .

Διαφορετικα πας για νερο ... Custom λυση παντα . 250-300 Ευρω περιπου και εισαι TOP . Αυτα για ψυξη μονο στον επεξεργαστη . Για τις καρτες θελεις αλλα 200 ... αρα 500 στο συνολο .

Μιλάμε για ατελείωτο ψάξιμο ... το κλοκάρισμα των Quad στην EVGA...και καθόλου εύκολο τελικά.

Δυστυχώς δέν είναι έτοιμη σαν εταιρεία να υποστηρίξει το O/C στους Quad.

(Τους έπιασε η βιασύνη να ετοιμάσουν bios για Vista...και τα υπόλοιπα τα αφήσαν σε 2η μοίρα).

P23 bios ... 340FSB ... χάλια μνήμες

P24 bios ... 312FSB ... καλύτερες μνήμες

P25 bios ... 291FSB ... ΑΙΣΧΟΣ ΓΕΝΙΚΑ

Με όλα τα bios .... default FSB+1= No boot after restart

Καπάκι ... 1 reset ... και μπουτάριζε κανονικά.

Επίσης ... μεγάλο πρόβλημα με τη θερμοκρασία του cpu.

QX6700@3200 με 1.3Vcore

Διπλό Orthos ... 85C ...με τη Zalman 9700 στο full.

Κάποια στιγμή ... απενεργοποίησα τους 2 πυρήνες.

Μπήκα Windows @ 3800 με 1.45Vcore ...αλλά 100άριζε για πλάκα τις θερμοκρασίες.

Θέλει καλύτερη ψύξη & bios αυτό το cpu.

Το βλέπω να έχει μέλλον.

Υπόψιν ότι είναι L646F004

Ο πρώτος Quad με F στο serial batch code ... που έχω δεί.

Οταν λες "χαλια μνημες" ειναι ως προς το κλοκαρισμα ή τις επιδοσεις τους ?

Καποια προβληματα restart εγω τα ελυσα κατεβαζοντας το vfsb ή ανεβαζοντας το vmch . Φανταζομαι πως το εχεις παιδεψει αρκετα ...

Οταν λες "χαλια μνημες" ειναι ως προς το κλοκαρισμα ή τις επιδοσεις τους ?

Καποια προβληματα restart εγω τα ελυσα κατεβαζοντας το vfsb ή ανεβαζοντας το vmch . Φανταζομαι πως το εχεις παιδεψει αρκετα ...

1)Χάλια σε επιδόσεις

2)Δοκίμασα σχεδόν όλους τους πιθανούς συνδυασμούς....ακόμη τεστάρω.

παιδια τα πορτοκαλι-πρασινο και μπλε led που αναβουν στη ΜΟΒΟ τι σημαινουν? ακομη δεν εχω κατορθωσει να δω το περιφημο SLI memory detected...! εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους..

παιδια τα πορτοκαλι-πρασινο και μπλε led που αναβουν στη ΜΟΒΟ τι σημαινουν? ακομη δεν εχω κατορθωσει να δω το περιφημο SLI memory detected...! εχω δοκιμασει ολους τους συνδιασμους..

Οι μνήμες σου,έχουν SLI profile ??

Το έχεις ενεργοποιήσει στο bios ??

Μα δεν μου το βγαζει καν ως επιλεξιμο, ειναι απενεργοποιημενο απο μονο του, εχω τις ιδιες μνημες με τον landlover. Αυτη τη στιγμη τις εχω στα 2.2V 5-4-3-12 1066Mhz και λειτουργουν μια χαρα. Να τις ζορισω κι'αλλο λες?

Μα δεν μου το βγαζει καν ως επιλεξιμο, ειναι απενεργοποιημενο απο μονο του, εχω τις ιδιες μνημες με τον landlover. Αυτη τη στιγμη τις εχω στα 2.2V 5-4-3-12 1066Mhz και λειτουργουν μια χαρα. Να τις ζορισω κι'αλλο λες?

Αλλάζεις το disabled σε expert...και είσαι ΟΚ.

Του landlover οι μνήμες ...αυτή τη στιγμή δουλεύουν στα 1100 με 5-3-3-8 2T και 2.3 volt

sorry που παρεμβαλεται αυτο το reply εδω, απλα βρηκα ενδιαφερον αυτο http://www.firingsquad.com/hardware/amd_athlon_64_fx-70/page12.asp σχετικα με τους τετραπυρηνους αυτη τη στιγμη στην αγορα. Πιθανον να τα ξερετε ηδη οι περισσοτεροι :053:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.