landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #121 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Εδώ είμαστε... Αλλά ίσως αν το έκανες αύριο, θα ήταν καλύτερα. "όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ@τά πατεί".2 SLI κάρτες να σε έχουν βάλει στη μέση και να σε χτυπάνε... ???Να με χτυπάνε δε με πειράζει. Να με πηδ@. νε θα με πείραζε Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιανουάριος 3, 2007 #122 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Αν δε σε πήρε ο ύπνος μπες βιοσ και σκότωσε τις μνήμες τελείως, ταυτόχρονα δίνοντας λίγο ρευματάκι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #123 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Αν δε σε πήρε ο ύπνος μπες βιοσ και σκότωσε τις μνήμες τελείως, ταυτόχρονα δίνοντας λίγο ρευματάκι.Mε είχε πάρει γιατί το post σου το είδα σήμερα το πρωί.Αναγκαστικά πια το απόγευμα λόγω γραφείου.Υπάρχει περίπτωση για κάποιο λόγο να τα έχει παίξει η mobo?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #124 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Δεν το πας στον TASOS να σ' το στήσει...; Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει με περισσή ευκολία/προθυμία (εννοείται ότι θα τον αφήσεις να το κάνει και ένα review):087: TASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 3, 2007 #125 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel Ιανουάριος 3, 2007 #126 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Εχεις pmTASOS ο απομηχανης θεος:033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #127 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 TASOS ο απομηχανης θεος:033:Σε όλες τις Αρχαίες Τραγωδίες (και μερικές σύγχρονες όπως καλή ώρα) υπήρχε πάντα ένας από μηχανής Θεός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2007 #128 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?p=291292#post291292 Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #129 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Ο ασθενής συνοδεία στενών συγγενών μετεφέρθη σε καταστολή στην εντατική του TASOS οπου και υπεβλήθη σε κολονοσκόπηση. Τα πρώτα εργαστηριακά ευρήματα ήταν ενθαρυντικά μιας και δεν διεφάνησαν σοβαρές αλλοιώσεις, Κοινώς το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε στα κρισιμα εξαρτήματα (mobo - Gpu - Cpu) αλλά μάλλον στο dvd drive και πιθανον στο σκληρό. Thx και για το τελευταίο post apotsi. Θα το δώ όταν θα έχω το pc παλι στα χέρια μου. Ευχαριστώ και τον TASO για το χρόνο που έχασε και θα χάσει ασχολούμενος με το πρόβλημαΝεώτερα αργότερα ή αυριο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Ιανουάριος 3, 2007 #130 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Ειχα μερες να μπω στο forum (βλεπε κοψιδια και υπνος) και εχω ψιλοφρικαρει με ολα αυτα που σας εχουν συμβει! Επειδη εχω περασει και εγω απο παρομια κατασταση και με κλαματα :022:, ευχομαι να μην συμβει κατι παρομοιο και σε εσας.. Ας φτιαχτει η pcαρα και δεν θελω να κανετε σουμα ποσο σας πηγε τελικα το κοστος, αρκει να πεταει στο τελος το μηχανημα!!!! Καλη επιτυχια ευχομαι και υπομονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2007 #131 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Thx και για το τελευταίο post apotsi. Θα το δώ όταν θα έχω το pc παλι στα χέρια μου. Ευχαριστώ και τον TASO για το χρόνο που έχασε και θα χάσει ασχολούμενος με το πρόβλημαΕίδες που σου το 'πα ότι ο (απο μηχανής) ΘΕΟΣ TASOS θα σου βρει τη λύση; Να τον ακούς τον παλιό...:046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #132 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Ειχα μερες να μπω στο forum (βλεπε κοψιδια και υπνος) και εχω ψιλοφρικαρει με ολα αυτα που σας εχουν συμβει! Επειδη εχω περασει και εγω απο παρομια κατασταση και με κλαματα :022:, ευχομαι να μην συμβει κατι παρομοιο και σε εσας.. Ας φτιαχτει η pcαρα και δεν θελω να κανετε σουμα ποσο σας πηγε τελικα το κοστος, αρκει να πεταει στο τελος το μηχανημα!!!! Καλη επιτυχια ευχομαι και υπομονη!Καλοχώνευτα. Οσο για το μέχρι στιγμής κόστος της αναβάθμισης μια και με είχες ρωτήσει στην αρχή του thread (αλλωστε δεν με παιδευει αυτή τη στιγμή το pc - αλλον παιδεύει βλέπε Tasos - και μπορώ ν΄άσχοληθώ λίγο με τα λογιστικά) αν και προκύπτει από το site του plaisio, αναλυτικά έχει ως εξής :SVGA 8800 GTX X2 TEM ...............1198SVGA 680 MOBO..............................269RAM OCZ 2GB 1066 SLI....................459INTEL 6600.....................................315ZALMAN 9700 LED..............................59ENERMAX GALAXY 1kw......................299CREATIVE X-FI PLATINUM..................165 ..............................................---------..................................................2.764εκκρεμεί ένας raptor και ένα dvd driveΤελικό κόστος περίπου 3000.Είπαμε σ΄αυτή τη ζωή θα τα φάμε όλα. Μαζί μας δεν παίρνουμε τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouRLoTeR1442169168 Ιανουάριος 3, 2007 #133 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Αυτα ειναι!!! Τεσπα, καλη επιτυχια ευχομαι! και στον τασο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 3, 2007 #134 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Το σύστημα είναι 99% έτοιμο.Κάποιες τελευταίες πινελιές...αύριο πλέον γιατί τώρα είμαι off.Εχει βγεί και η τελική διάγνωση +κάτι επιπλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Ιανουάριος 3, 2007 #135 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Καλη επιτυχία και απο εμένα..........Τούμπανο το μηχανάκι :098: :098: :098: Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 3, 2007 Author #136 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Το σύστημα είναι 99% έτοιμο.Κάποιες τελευταίες πινελιές...αύριο πλέον γιατί τώρα είμαι off.Εχει βγεί και η τελική διάγνωση +κάτι επιπλέον.Τάσο καλή ξεκούραση και θα μιλήσουμε το πρωί. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 3, 2007 #137 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2007 Το σύστημα είναι 99% έτοιμο.Κάποιες τελευταίες πινελιές...αύριο πλέον γιατί τώρα είμαι off.Εχει βγεί και η τελική διάγνωση +κάτι επιπλέον.Αααχχχ... η εμπειρία...Πες μας γιατρέ μου αύριο τη διάγνωση...Τις φωτογραφίες...; Το review ??? Να έρθω να κάνουμε πάλι μαζί τις μετρήσεις;:046: Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 4, 2007 #138 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Δείτε κι αυτό...http://www.warp2search.net/forums/viewtopic.php?t=9894 Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 4, 2007 Author #139 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Δείτε κι αυτό...http://www.warp2search.net/forums/viewtopic.php?t=9894Υπόδειγμα εργαζόμενου. Τελευταίο post το βράδυ και πρώτο post το πρωί. Ο καλός προιστάμενος έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος Ευγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TASOS Ιανουάριος 4, 2007 #140 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2007 Notes : The updated BIOS’s are only for EVGA 8800 graphics cards, part numbers 768-P2-N831 and 640-P2-N821:Enables support for Apple Cinema 23” displays Οι δικές σου κάρτες είναι 768-P2-N831 ... αλλά δέν νομίζω να χρησιμοποιείς τέτοιο display...οπότε αχρείαστο πρός το παρόν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.