Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

Εδώ είμαστε... Αλλά ίσως αν το έκανες αύριο, θα ήταν καλύτερα.

"όποιος νύχτα περπατεί, λάσπες και σκ@τά πατεί".

2 SLI κάρτες να σε έχουν βάλει στη μέση και να σε χτυπάνε... ???

Να με χτυπάνε δε με πειράζει. Να με πηδ@. νε θα με πείραζε

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply
Αν δε σε πήρε ο ύπνος μπες βιοσ και σκότωσε τις μνήμες τελείως, ταυτόχρονα δίνοντας λίγο ρευματάκι.

Mε είχε πάρει γιατί το post σου το είδα σήμερα το πρωί.

Αναγκαστικά πια το απόγευμα λόγω γραφείου.

Υπάρχει περίπτωση για κάποιο λόγο να τα έχει παίξει η mobo??

Δεν το πας στον TASOS να σ' το στήσει...; Είμαι σίγουρος ότι θα το κάνει με περισσή ευκολία/προθυμία (εννοείται ότι θα τον αφήσεις να το κάνει και ένα review)

:087: TASOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS

Ο ασθενής συνοδεία στενών συγγενών μετεφέρθη σε καταστολή στην εντατική του TASOS οπου και υπεβλήθη σε κολονοσκόπηση. Τα πρώτα εργαστηριακά ευρήματα ήταν ενθαρυντικά μιας και δεν διεφάνησαν σοβαρές αλλοιώσεις,

Κοινώς το πρόβλημα δεν εντοπίστηκε στα κρισιμα εξαρτήματα (mobo - Gpu - Cpu) αλλά μάλλον στο dvd drive και πιθανον στο σκληρό.

Thx και για το τελευταίο post apotsi. Θα το δώ όταν θα έχω το pc παλι στα χέρια μου. Ευχαριστώ και τον TASO για το χρόνο που έχασε και θα χάσει ασχολούμενος με το πρόβλημα

Νεώτερα αργότερα ή αυριο.

.

Ειχα μερες να μπω στο forum (βλεπε κοψιδια και υπνος) και εχω ψιλοφρικαρει με ολα αυτα που σας εχουν συμβει! Επειδη εχω περασει και εγω απο παρομια κατασταση και με κλαματα :022:, ευχομαι να μην συμβει κατι παρομοιο και σε εσας.. Ας φτιαχτει η pcαρα και δεν θελω να κανετε σουμα ποσο σας πηγε τελικα το κοστος, αρκει να πεταει στο τελος το μηχανημα!!!! Καλη επιτυχια ευχομαι και υπομονη!

Thx και για το τελευταίο post apotsi. Θα το δώ όταν θα έχω το pc παλι στα χέρια μου. Ευχαριστώ και τον TASO για το χρόνο που έχασε και θα χάσει ασχολούμενος με το πρόβλημα
Είδες που σου το 'πα ότι ο (απο μηχανής) ΘΕΟΣ TASOS θα σου βρει τη λύση; Να τον ακούς τον παλιό...

:046:

Ειχα μερες να μπω στο forum (βλεπε κοψιδια και υπνος) και εχω ψιλοφρικαρει με ολα αυτα που σας εχουν συμβει! Επειδη εχω περασει και εγω απο παρομια κατασταση και με κλαματα :022:, ευχομαι να μην συμβει κατι παρομοιο και σε εσας.. Ας φτιαχτει η pcαρα και δεν θελω να κανετε σουμα ποσο σας πηγε τελικα το κοστος, αρκει να πεταει στο τελος το μηχανημα!!!! Καλη επιτυχια ευχομαι και υπομονη!

Καλοχώνευτα.

Οσο για το μέχρι στιγμής κόστος της αναβάθμισης μια και με είχες ρωτήσει στην αρχή του thread (αλλωστε δεν με παιδευει αυτή τη στιγμή το pc - αλλον παιδεύει βλέπε Tasos - και μπορώ ν΄άσχοληθώ λίγο με τα λογιστικά) αν και προκύπτει από το site του plaisio, αναλυτικά έχει ως εξής :

SVGA 8800 GTX X2 TEM ...............1198

SVGA 680 MOBO..............................269

RAM OCZ 2GB 1066 SLI....................459

INTEL 6600.....................................315

ZALMAN 9700 LED..............................59

ENERMAX GALAXY 1kw......................299

CREATIVE X-FI PLATINUM..................165

..............................................---------

..................................................2.764

εκκρεμεί ένας raptor και ένα dvd drive

Τελικό κόστος περίπου 3000.

Είπαμε σ΄αυτή τη ζωή θα τα φάμε όλα. Μαζί μας δεν παίρνουμε τίποτα.

Το σύστημα είναι 99% έτοιμο.

Κάποιες τελευταίες πινελιές...αύριο πλέον γιατί τώρα είμαι off.

Εχει βγεί και η τελική διάγνωση +κάτι επιπλέον.

Τάσο καλή ξεκούραση και θα μιλήσουμε το πρωί.

Ευχαριστώ

Το σύστημα είναι 99% έτοιμο.

Κάποιες τελευταίες πινελιές...αύριο πλέον γιατί τώρα είμαι off.

Εχει βγεί και η τελική διάγνωση +κάτι επιπλέον.

Αααχχχ... η εμπειρία...

Πες μας γιατρέ μου αύριο τη διάγνωση...

Τις φωτογραφίες...; Το review ??? Να έρθω να κάνουμε πάλι μαζί τις μετρήσεις;

:046:

Υπόδειγμα εργαζόμενου.

Τελευταίο post το βράδυ και πρώτο post το πρωί.

Ο καλός προιστάμενος έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος

Ευγε.

Notes : The updated BIOS’s are only for EVGA 8800 graphics cards, part numbers 768-P2-N831 and 640-P2-N821:

Enables support for Apple Cinema 23” displays

Οι δικές σου κάρτες είναι 768-P2-N831 ... αλλά δέν νομίζω να χρησιμοποιείς τέτοιο display...οπότε αχρείαστο πρός το παρόν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.