schumifer Δεκέμβριος 31, 2006 #61 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Δε μου φάνηκε να είδα καμιά τεράστια διαφορά στις θερμοκρασίες για σλι. Σκέψου λίγο τη ροή του άερα και τι υπάρχει δίπλα από την κάρτα που ζεστένεται λίγο παραπάνω και θα καταλάβεις. Καλή σου νύχτα και συγχαρητήρια για το όπλο σου.ΥΓ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙΠροσωπική μου άποψη είναι ότι το κουτί σου είναι μία χαρά. Αντί να πετάξεις άλλα 150 ευρώ μπορείς να δοκιμάσεις να το τροποποιήσεις ώστε να του δώσεις την αίγλη που κυρίως του λείπει. Γιατί αφού τα πάει καλά από χώρους τόσο ώστε να δέχεται ένα τέτοιο σύστημα τότε μάλλον είναι εξαιρετικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigeris Δεκέμβριος 31, 2006 #62 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Δε μου φάνηκε να είδα καμιά τεράστια διαφορά στις θερμοκρασίες για σλι. Σκέψου λίγο τη ροή του άερα και τι υπάρχει δίπλα από την κάρτα που ζεστένεται λίγο παραπάνω και θα καταλάβεις. Καλή σου νύχτα και συγχαρητήρια για το όπλο σου.ΥΓ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΙ Προσωπική μου άποψη είναι ότι το κουτί σου είναι μία χαρά. Αντί να πετάξεις άλλα 150 ευρώ μπορείς να δοκιμάσεις να το τροποποιήσεις ώστε να του δώσεις την αίγλη που κυρίως του λείπει. Γιατί αφού τα πάει καλά από χώρους τόσο ώστε να δέχεται ένα τέτοιο σύστημα τότε μάλλον είναι εξαιρετικό. +10:046: ΥΓ:Με πρόλαβες Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetmanR5 Δεκέμβριος 31, 2006 #63 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Mεγειες και απο μενα για το νεο τερατακι σου!Αντε να δουμε και κανενα αποτελεσμα και αν το πουσαρεις μεχρι που παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Δεκέμβριος 31, 2006 Author #64 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Καταρχήν φτιάξε μιά δισκέτα με το memtest86+http://www.memtest.org/download/1.65/memtest86+-1.65.floppy.zip(Με αυτό δοκιμάζουμε στα πεταχτά...τη σταθερότητα του συστήματος...για να μήν κάνουμε corrupt την εγκατάσταση των win ... σε περίπτωση που είναι υψηλό το o/c)Μπορεί να λύνουμε διαφορικές εξισώσεις αλλά ξεχάσαμε τη πρόσθεση.Πρόβλημα με το......(ντρέπομαι να το γράψω) floppy drive δεν μου επέτρεψε να ξεκινήσω τη διαδικασία που μου υπέδειξες. Κάθε εμπόδιο για καλό.Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να δώ τουλάχιστον από που ξεκινάω.(Πριν αρχίσω Ο/C)Κατέβασα και έτρεξα το 3D MARK 05. Οπως είναι μαμά. Εδωσε 14.382 http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=7397954.Με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις επρεπε να περιμένω κάτι καλύτερο ή είναι μια αποδεκτή αρχή??<<Λόγω της ημέρας >>που έλεγε και ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη ταινία,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Δεκέμβριος 31, 2006 Author #65 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Με τη μνήμη στην εργοστασιακή της ρύθμιση (1066) και όχι σ΄αυτήν που της έδινε η mobo(800) βελτιώθηκε λίγο.14.448Αντε να δούμε.Οι ευχές του προηγούμενου post ισχύουν μια και αυτό θα είναι το τελευταίο μου post για το 2006. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 31, 2006 #66 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2006 Με γεια και απο μενα θα ηθελα να το ζωρισεις λιγακι να δουμε πως θα τα παει το τροφοδοτικο μιας και εχω και εγω το ιδιο,εγω το πιεσα οσο μπορουσα με το crossfire θελω να δω πως θα τα παει και με δυο 8800GTX... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Ιανουάριος 1, 2007 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Μπορεί να λύνουμε διαφορικές εξισώσεις αλλά ξεχάσαμε τη πρόσθεση.Πρόβλημα με το......(ντρέπομαι να το γράψω) floppy drive δεν μου επέτρεψε να ξεκινήσω τη διαδικασία που μου υπέδειξες. Κάθε εμπόδιο για καλό.Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να δώ τουλάχιστον από που ξεκινάω.(Πριν αρχίσω Ο/C)Κατέβασα και έτρεξα το 3D MARK 05. Οπως είναι μαμά. Εδωσε 14.382 http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=7397954.Με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις επρεπε να περιμένω κάτι καλύτερο ή είναι μια αποδεκτή αρχή??<<Λόγω της ημέρας >>που έλεγε και ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη ταινία,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ)Kαλή χρονιά και καλορίζικη η συστηματάρα. Με μονή κάρτα έβγαλα στο 3dmark05 κοντά στα 15000+ χωρίς O/C. Λίγο χαμηλό δεν είναι? Βάλε 3dmark06 να δεις τι κάνει εκεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 1, 2007 Author #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Kαλή χρονιά και καλορίζικη η συστηματάρα. Με μονή κάρτα έβγαλα στο 3dmark05 κοντά στα 15000+ χωρίς O/C. Λίγο χαμηλό δεν είναι? Βάλε 3dmark06 να δεις τι κάνει εκεί..Επίσης.Έχεις δίκηο.Μάλλον δεν έχω κάνει κάτι σωστά γιατί όταν από nVidia control panel έκανα disable το SLI και ξανάτρεξα το 05 (άρα το έτρεξε με μονή κάρτα ??) έδωσε14.717 δηλαδή 269 παραπάνω.http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=12&XLID=0&UID=7398582Κάπου έχω κάνει πατατιά.Πάντως τη δεύτερη κάρτα δείχνει να τη βλέπει κανονικά.Περιμένω τη βοήθειά των φίλων του forumΚαλή χρονιά σε όλους σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 1, 2007 Author #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Kαλή χρονιά και καλορίζικη η συστηματάρα. Με μονή κάρτα έβγαλα στο 3dmark05 κοντά στα 15000+ χωρίς O/C. Λίγο χαμηλό δεν είναι? Βάλε 3dmark06 να δεις τι κάνει εκεί..Τώρα είναι που μπερδεύτηκαΚατέβασα τα 3DMARK06 και πήρα τα ακόλουθα:Με SLI disabled9.832http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=7403976Mε SLI enabled11.237http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=7404054Πώς εξηγείται αυτή η διαφορά συμπεριφοράς στα 05 και 06?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 1, 2007 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Πολυ χαμηλο εχω την εντυπωση ειναι σαν μην τρεχει το SLI ενα πραγμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 1, 2007 Author #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Με γεια και απο μενα θα ηθελα να το ζωρισεις λιγακι να δουμε πως θα τα παει το τροφοδοτικο μιας και εχω και εγω το ιδιο,εγω το πιεσα οσο μπορουσα με το crossfire θελω να δω πως θα τα παει και με δυο 8800GTX...Να΄σαι καλά καλή χρονιά.Λίγο υπομονή να γιατρέψουμε τις παιδικές ασθένειες και με τη βοήθειά σας θα του ρουφήξω το μεδούλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 1, 2007 Author #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Πολυ χαμηλο εχω την εντυπωση ειναι σαν μην τρεχει το SLI ενα πραγμα.Μάλλον έτσι είναι.Ομως επειδή μια ζωή εφαρμογές έτρεχα σε μαμά ρυθμίσεις χωρίς να ασχολούμαι για το πως και γιατί, σηκώνω τα χέρια ψηλά ( στο τέλος θα σηκώσουμε και τα πόδια - να το θυμηθείς) και περιμένω βοήθειες.Καλή χρονιά και σε σενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 1, 2007 Author #73 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Με περιμένουν αρνίσια κοψίδια στα κάρβουνα με σπιτική τυρόπιτα οπότε για λίγο θα είμαι εκτός!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 1, 2007 #74 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Καλη χρονια σε ολους. Εμενα η αποψη μου ειναι οτι μαλλον οι 2 καρτες ζοριζουν τον επεξεργαστη και η διαφορα στο 3dMark06 ειναι οτι χρησιμοποιει και τον δευτερο πυρηνα. Επισης καπου ειχα διαβασει οτι οι 8800GTX σε SLI ζοριζουν ακομα και conroe στα 4,5Ghz. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μαλλον δεν εχεις ουσιαστικο προβλημα απλα οι καρτες ειναι πολυ ισχυρες και θα πρεπει να ανεβασεις αρκετα τον επεξεργαστη για να μην τις φρεναρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 1, 2007 #75 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Mπορει και να εχεις δικιο ισως εκρινα απο το δικο μου συστημα που το crossfire στο 06 βγαζει σχεδον διπλασιο score απο οτι με μια καρτα αλλα ειμαι και στα 4GHz.Aπο οτι κοιταξα στο net καπου εκει ειναι το 06 με 8800GTX SLI και τον 6600 στα default ελπιζω να μην κανω λαθος....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Ιανουάριος 1, 2007 #76 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Πάντως επιμένω ότι κάτι δεν πάει καλά. Για να συγκρίνω πάλι με το δικό μου 3dmark06 10659 μονάδες χωρίς O/C και του φίλου μας 11237 σε SLI είναι απογοητευτικά σε σχέση με το κόστος των 2 καρτών. Υποψιάζομαι ότι κάτι δεν έκατσε καλά από την αρχή πριν βάλει την 8800 (2η). Αφού είχε σαν μέτρο σύγκρισης το FS X και επειδή τυχαίνει να ασχολούμε κι εγώ δεν θεώρησα την αναγκαιότητα ύπαρξης 2 καρτών για να ευχαριστηθείς το FS με τις όποιες ατέλειες κι αν έχει. Θέλω να πω δηλαδή ότι ίσως κάτι άλλο του έκοβε από την αρχή τα FPS στο παιχνίδι και να νόμισε ότι ήταν αδυναμία της κάρτας γραφικών. Κάτι φρενάρει το σύστημα και δεν το αφήνει να πετάξει !!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Ιανουάριος 1, 2007 #77 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Πάντως επιμένω ότι κάτι δεν πάει καλά. Για να συγκρίνω πάλι με το δικό μου 3dmark06 10659 μονάδες χωρίς O/C και του φίλου μας 11237 σε SLI είναι απογοητευτικά σε σχέση με το κόστος των 2 καρτών. Υποψιάζομαι ότι κάτι δεν έκατσε καλά από την αρχή πριν βάλει την 8800 (2η). Αφού είχε σαν μέτρο σύγκρισης το FS X και επειδή τυχαίνει να ασχολούμε κι εγώ δεν θεώρησα την αναγκαιότητα ύπαρξης 2 καρτών για να ευχαριστηθείς το FS με τις όποιες ατέλειες κι αν έχει. Θέλω να πω δηλαδή ότι ίσως κάτι άλλο του έκοβε από την αρχή τα FPS στο παιχνίδι και να νόμισε ότι ήταν αδυναμία της κάρτας γραφικών. Κάτι φρενάρει το σύστημα και δεν το αφήνει να πετάξει !!.Ναι αλλα εσενα τα default ειναι 2,66Ghz ενω του φιλου μας 2,4Ghz. Οσο και να φαινετε μικρη η διαφορα στη συχνοτητα σιγουρα σε καταστασεις τετοιες βοηθα. Αν θελεις μπορεις με ενα underclock να δεις τι σκορ θα εχεις . Παντως η αληθεια ειναι οτι αυτες οι καρτες θελουν τρελο κλοκαρισμα για να αποδωσουν σε SLI, τουλαχιστον μεχρι να βγουν παιχνιδια και εφαρμογες που θα εκμεταλευονται πληρως και σωστα ολους τους πυρηνες των επεξεργαστων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 1, 2007 #78 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Κοιταξα και αλλα review με 8800GTX SLI και ειδα score με 6700-6800 στα 13K και με 6600 12Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
landlover Ιανουάριος 1, 2007 Author #79 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Φαίνεται οτι κάτι δεν έχει πάει καλά στην εγκατάσταση των windows αρχικά και κάποιων drivers στη συνέχεια.Κάποια περίεργα εμφανίστηκαν και μετά από προσπάθεια update του BIOS σε P_23.Μάλλον θα πάω σε μια πιο προσεκτική επανεγκατάσταση όλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HikariNoRevan Ιανουάριος 1, 2007 #80 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2007 Δεν διάβασα όλο το thread, αλλά επειδή πρόσφατα το πήρα χαμπάρι, μήπως έχεις βάλει μόνο ένα sli bridge και όχι δύο που θέλουν τα τέρατα? Μπορεί να πέταξα και πατάτα σόρρυ κιόλας, αλλά αν βοηθήσει να τα σπάσεις όλα στα benches γιατί όχι:001: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.