Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Πάμε συνέχεια

Στη φωτό 1 έχουν μπεί πια όλα στη θέση της. (ή τουλαχιστον έτσι νομίζω)

Ηταν όντως ένα βράδυ αξημέρωτο.

(της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά).

Ο γιός μου με παρακολουθούσε όλη νύχτα με αμείωτο ενδιαφέρον όπως φαίνεται και στη φωτό 2

post-5847-1442174524,698_thumb.jpg

post-5847-1442174524,7647_thumb.jpg

Ναι ρε συ, ο φιλος amdnikos δεν το πηρε θετικα και του εξηγησα. Δεν το σκεφτηκα για την τιμη, στειλε prive μυνημα :033: με εχει φαει η αγωνιιιιαααα(με λαχταρα...!!)

Ξεκολατε ρε :033: Καλοπροαιρετο πειραγμα ειναι:046: Ευχομαι καλη χρονια σε ολους μας και οτι επιθυμει ο καθενας με την amd παλι μπροστα για το 2007 για κανα 3-4 χρονια παλι:063:

Απο σκληρους τι παιζει?δεν πιστευω εδω να καναμε γυφτιες.

Εδώ είχαμε μια ψιλογυφτιά

Κράτησα αυτούς που είχα στο παληό μου συστημα

1 τρακοσάρη SATA και ένα ογδοντάρη εσωτερικά καί έναν διακοσάρη εξωτερικό.

Στην είσοδο στο PLAISIO της Στουρνάρη έχει μια μαρμάρινη πλάκα και γράφει:

ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΑΙ

και από κάτω ανάμεσα σε άλλα έχει και το όνομά μου

Γιατί αραγε??

Μήπως γι αυτό??

post-5847-1442174524,9153_thumb.jpg

Καλοριζικο φιλε μου και καλοδουλευτο. Μολις με το καλο το στησεις πες μας και εντυπωσεις απο το FS X γιατι εγω που το δοκιμασα (παιζει χρονια ο αδελφος μου) απλα σερνετε και απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι θεμα hardware αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ κακογραμμενο οπως ολα τα FS. Δεν νοητε παιχνιδι σε PC με Core2Duo Ε6600@4,2Ghz, 2Gb Ram ddr 920@4-4-3-4 και Geforce 7800GTX 512Mb@590/1780 να παιζει απο 9-21 frames στα αεροδρομια σε αναλυση 1024χ768 και με τα περισσοτερα settings στο high αλλα οχι full. Σιγουρα πρεπει να βγει καποιο patch που να διορθωσει την κατασταση. Μαλιστα λεγετε οτι ουτε σε 8800GTX δεν αποδιδει τα αναμενομενα απο 14-26 FPS στα δυσκολα. Εκει που δεν εχει προβλημα ειναι στον αερα οπου εχω δει απο 60-87 FPS. Τελος παντων ευχομε με το SLI να δεις διαφορα και να το χαρεις το συστημα σου. Καλη χρονια σε ολους.

Καλοριζικο φιλε μου και καλοδουλευτο. Μολις με το καλο το στησεις πες μας και εντυπωσεις απο το FS X γιατι εγω που το δοκιμασα (παιζει χρονια ο αδελφος μου) απλα σερνετε και απο οτι καταλαβαινω δεν ειναι θεμα hardware αλλα το παιχνιδι ειναι πολυ κακογραμμενο οπως ολα τα FS. Δεν νοητε παιχνιδι σε PC με Core2Duo Ε6600@4,2Ghz, 2Gb Ram ddr 920@4-4-3-4 και Geforce 7800GTX 512Mb@590/1780 να παιζει απο 9-21 frames στα αεροδρομια σε αναλυση 1024χ768 και με τα περισσοτερα settings στο high αλλα οχι full. Σιγουρα πρεπει να βγει καποιο patch που να διορθωσει την κατασταση. Μαλιστα λεγετε οτι ουτε σε 8800GTX δεν αποδιδει τα αναμενομενα απο 14-26 FPS στα δυσκολα. Εκει που δεν εχει προβλημα ειναι στον αερα οπου εχω δει απο 60-87 FPS. Τελος παντων ευχομε με το SLI να δεις διαφορα και να το χαρεις το συστημα σου. Καλη χρονια σε ολους.

+1

Εχει βουήξει το internet για το συγκεκριμένο θέμα.

Ωραια παρουσιαση, καλοριζικο το συστημα.

Ομως θα συμφωνησω κι εγω για το κουτι, ειναι παραφωνια.

Η ολη φαση μου θυμιζει το "pimp my ride" :003:

Τί να πάρω γάλα για το παιδί μου ή καινούριο κουτί???

Για να σας δω μέρες που΄ναι τι προτεραιότητες έχετε!!!

Παρεπιπτώντως Σκλάβοι ολοι σας των frames/sec και των Mhz για το γιό μου στη φωτό (post 22)δεν είπατε τίποτα. Μονο mega bytes και Core Duo βλέπετε?

Γι αυτό και και γώ θα υιοθετήσω τον noo_mercy που μου το ζήτησε στο post 24.

Τες πα.

Εγινε turn on και δεν εξεράγη. Καλό σημάδι.

Νεώτερα σε λίγο.

σε κουτί πάντως θα επενδύσεις :-)

είτε είναι κουτί από γάλα ή κουτί για PC.

ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ...

όλα καλά αλλά εγώ κόλλησα με το 1Kw του τροφοδοτικού!

σε λίγο εσύ αντί για UPS θα του έχεις και μια γεννήτρια για προστασία!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.