Jump to content

EVGA 680i + 2 Χ 8800 GTX - Που πήγαν ρε γυναίκα τα λεφτά?

landlover

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είχα και γώ έναν ATHLON 64 με μία Leadtec 6800 GT σε μια ASUS A8N SLI και ήμουν χαρούμενος μέχρι που αγόρασα το Flight Simulator X και με επιασε μαύρη απελπισία. Η συγκυρία καλή καθότι αναμενόταν ο 13ος μισθός καί νατος o δικό σου καμαρωτός στο PLAISIO!

Η μητρική που έπαιζε στις αρχές του μήνα σε δική της κατηγορία ήταν η EVGA_680i SLI. Mονόδρομος λοιπόν. Να μη της βάλουμε και έναν 6600? Βάλτον κι αυτόν και ο υπάλληλος στο PLAISIO έχει αρχίσει να γλυκαίνεται.

Κάρτα? Χριστουγεννιάτικη του απαντάω? Για να μή με προσβάλλει χαμογέλασε.

Ο.K. 8800GTX για να μας φτουρήσει λιγο .

Και φτάσαμε στη φωτό Νο1

Ομως το σύστημα ήταν θερμόαιμο οπότε μετά και από τη συμβουλή του JFK γραμμή στο HAC για CPU Cooler οπου ο Zalman 9700 φάνταζε επαρκής. (όντως κατέβασε τη θερμοκρασία σχεδόν 20οC σε σχέση με τον μαμίσιο INTEL)

Και φτάσαμε στη φωτό Νo2.

Επ΄ευκαιρία για το φίλο που έψαχνε cooler χωρίς να χρειαστεί να δουλέψει στη κάτω πλευρά της μητρικής και σκεφτόταν τον 9700 ας τον ξεχάσει και να η απόδειξη στη φωτό Νο 3.

Και φτάνουμε στο τροφοδοτικό. Το υπάρχον πιστό ENERMAX 495 AX έμοιαζε απλά επαρκές. Και επειδή η πείρα με έχει διδάξει οτι σε δύο πράγματα αξίζει να ρίχνεις λεφτά οταν στήνεις υπολογιστή α. στο κουτί και β. στο τροφοδοτικό γιατί δεν εξελίσονται με το ρυθμό των υπόλοιπων τμημάτων αρα θα το λουστούμε για περισσότερο από 2 χρόνια, πήγα κατευθείαν στο ENERMAX 1Kw. Προσοχή για όποιον το σκέφτεται:είναι τεράστιο (διπλό σε μήκος ) αλλά αν το χωράει το κουτί σας αξίζει το κόπο.

Και φτάσαμε στη φωτό Νo4.

Μέχρι εδώ έχουμε ένα καλό σύστημα. Ομως επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο μια δεύτερη 8800GTX με γαργάλαγε. Αντε να δούμε βρε παιδάκι μου και μεις τι είναι αυτά τα SLI.

Και φτάσαμε στη φωτό Νo5.

H συνέχεια στο επόμενο post

post-5847-1442174524,1116_thumb.jpg

post-5847-1442174524,1873_thumb.jpg

post-5847-1442174524,2714_thumb.jpg

post-5847-1442174524,3623_thumb.jpg

post-5847-1442174524,4447_thumb.jpg

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply
  Whiteyez έγραψε:
Θές οπώσδηποτε άλλο κουτί.. :)

Aν εννοείς τις διαστάσεις του πληροφοριακά είναι κουτί για server με διαστάσεις 75cm ύψος , 50cm βάθος και 26cm πλάτος. (10 fan)

Να χωράει και στο δωμάτιο εε??

Μήπως σε ξεγελάει το μέγεθος των εντοσθίων??

Το κουτί φαίνεται πλαγιασμένο στη φωτό

post-5847-1442174524,5092_thumb.jpg

αυτος και αν ηταν 13ος οχι ατεια:)

ευγε παλικαρι

ολα αυτά 8α πιασουν τοπο εαν καταφερεις να κατσεις το τσεσνα στο φορτηγο που τρεχει στο διαδρομο (δεν θυμαμαι ποιο lesσon ειναι)

Εγώ θα το νοίκιαζα με την ώρα το σύστημα στην Ικάρων ή σε καμιά μοίρα μάχης με F16 για τους εκπαιδευόμενους. Δεν νομίζω να υπολείπεται και πολύ από τους δικούς τους simulators.:046:

:017: Τι ειπες τωρα!!! :016: Θελω και εγω!!! :fro: Ποσα εδωσες συνολικα αν επιτρεπετε? Καλοριζικο και "καλοταξιδο"

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Tasos πολύ κατατοπιστικό το thread σου αλλά γιατί τη ροή την κατευθύνεις κάθετα στη φυσική ροή της ψύξης δηλαδή αναρόφηση από εμπρός και εξαγωγή προς τα πίσω που υπάρχει και θέση για fan??

Πάμε συνέχεια

Στη φωτό 1 έχουμε τους δίδυμους πύργους πριν την 11η Σεπτεμβρίου.

Και στη φωτό 2 στημένους στο σημείο μηδέν

post-5847-1442174524,5688_thumb.jpg

post-5847-1442174524,6326_thumb.jpg

SouRLoTeR έγραψε:
Προσεχε μονο μην πεσει κανενα αεροπλανο πανω τους και τους κατεδαφισει (ms flight sim) :033:

Εχει ξαναγίνει αυτό????

Ραααααααα μην τα κανεις αυτα τα πραγματα τετοιες μερες:033:

Το μηχανημα που εστησες ειναι dream machine.Οτι καλυτερο μπορει να γινει εφτιαξες.Καλοριζικο.

Υ.Γ Σπασε πλακα τωρα με τα ποστ που κανουν μερικοι του στυλ οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια:074:

amdnikos έγραψε:

Το μηχανημα που εστησες ειναι dream machine.Οτι καλυτερο μπορει να γινει εφτιαξες.Καλοριζικο.

Υ.Γ Σπασε πλακα τωρα με τα ποστ που κανουν μερικοι του στυλ οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια:074:

Δεν πολυκαταλαβα καλα, αλλα αν εννοεις εμενα αλεπου, μαλλον δεν διαβασες απτην αρχη ολο το θεμα καλα.. Δεν νομιζω να παρεξηγηθηκε ο landrover..δειχνει οτι εχει καλη αισθηση του χιουμορ.. Dream machine παντως δεν λες τπτ!!!

amdnikos έγραψε:

Φίλε μου για το drem machine θα σου έλαγα μάλλον ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ (και δυτυχώς ξημέρωσε ήδη η επόμενη)

Ομως καίτοι σε κανέναν (εστω... σχεδόν κανέναν) δεν περισσέυουν - σ΄αυτούς ανήκω και εγώ- σ΄αυτή τη ζωή θα τα φάμε όλα.

Μαζί μας δεν θα πάρουμε τίποτα.

Μήπως ο συχωρεμένος ο Λάτσης πήρε κανένα βαπόρι μαζί του????

SouRLoTeR έγραψε:
:017: Τι ειπες τωρα!!! :016: Θελω και εγω!!! :fro: Ποσα εδωσες συνολικα αν επιτρεπετε? Καλοριζικο και "καλοταξιδο"

:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Φίλε μου τι ερωτήσεις είναι αυτές περί κόστους??

Σερφάρει και η γυναίκα μου στο internet και δεν την αντέχω τη παντόφλα!!!!

landlover έγραψε:
Εννοείται Sourloter οτι θετικά το πήρα το post σου γι΄αυτό και απάντησα

Ναι ρε συ, ο φιλος amdnikos δεν το πηρε θετικα και του εξηγησα. Δεν το σκεφτηκα για την τιμη, στειλε prive μυνημα :033: με εχει φαει η αγωνιιιιαααα(με λαχταρα...!!)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.