Jump to content

Σπασιματα στην αναπαραγωγη ηχου.

Vadergr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χθες εκανα μια αναβαθμισουλα και πηρα ,μεταξυ αλλων, και την gigabyte 965p s3.Απο την εποχη της sb live 5.1 χρησιμοποιουσα onboard sound και ημουν πολυ ικανοποιημενος.Με την συγκεκριμενη ομως εχω προβληματακι.

Ακομα και σε default, στην αναπαραγωγη του ηχου, μου κανει κατι πολυ μικρα σπασιματακια/σκουπιδακια τα οποια το αφτι μου τα πιανει και με ενοχλουν (ειμαι μουσικοφιλος και δεν μπορω τετοια).Υπαρχει κατι που να μπορω να κανω ?Προφανως δεν φταιει το ο/c αφου το κανει και σε default και σιγουρα δεν φταινε τα ηχεια μου.

Λεω να τσιμπησω μια καρτα ηχου για πρωτη φορα εδω και πολυ καιρο.

Σκεφτομαι την Audigy 4 retail κοντα στα 60ε ή αν παω λιγο πιο πανω στην x-fi extreme gamer στα 85ε.

Καμμια ιδεα για το πρβλημα ή καποια προταση για καρτα?

Μπα,δεν εχουν.Εδω δεν ξερω απο που να τους κατεβασω...

Η πλακα ειναι οτι το cd της μητρικης εμεινε μεσα στο drive που χαλασε και ουτε τον τυπο του audio που φοραει δεν ξερω.Στο site της μητρικης κατεβασα κατι, αλλα μαλλον ασχετο μου φαινεται.

Realtek codec ειναι.

Τους κατεβαζω ηδη.Απλα δεν νομιζω οτι ειναι αυτο.Ο voudas εχει αγορασει καμμια 30αρια απο δαυτες και εχει βαλει οδηγους του cd χωρις κανενα προβλημα.

Εχω μεγαλωσει και το pci latency και παλι ακριβως τα ιδια.

Mια απο τα ιδια και με νεους οδηγους.Εκλεισα και την καρτα δικτυου και ανεβασα και το pci latency.

Tιποτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.