Jump to content

Ο 6300 τρέχειστα 1.41Ghz !!!!!!

noo_mercy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Πήρε ένας συγγενής μου pc και έβαλα στη σύνθεση τον 6300 ,gb 945 s3, ram 1x1024 @667 (Buffalo νομίζω ) Hdd WD 250 gb, Radeon x550, PSU 400 Watt

Τον έστησε ένα φιλαράκι τεχνικός αλλά μόλις τονέβαλα σε λειτουργία στις ιδιότητες του υπολογιστή λέει 6300 @ 1.86

1.41 Ghz

Υποθέτω ότι κάτι παίζει με την μητρική και μάλλον με το multiplier αλλά δεν μπορώ να δω το multiplier στις επιλογές (ακόμα και με ctrl+F1).Any suggestion???Μήπως χρειάζεται κανένα Bios update??Δεν θυμάμαι την έκδοση του bios!!:098: :098:

Αν και δεν εχω δουλεψει τον 6300 , θα σου προτεινα ενα bios update , restore defaults και μετα ,αν δεν φτιαξει,συνεχιζουμε το ψαξιμο

Τον έστησε ένα φιλαράκι τεχνικός αλλά μόλις τονέβαλα σε λειτουργία στις ιδιότητες του υπολογιστή λέει 6300 @ 1.86

1.41 Ghz

Υποθέτω ότι είναι ενεργοποιημένο το Speedstep και άρα σε idle κατάσταση ρίχνει πολλαπλασιαστή για εξοικονόμηση ενέργειας.

Ενδιαφέροντα όλα αυτά που είπατε.Θα ψάξω γιατο timestep και βλέπουμε.Thanks για την βοήθεια:) :)

πηγενε στα power options kαι βαλτο always on λογικα θα σταματησει να ριχνει το multi

• 2 weeks later...

εμενα εχει ενα φιλαρακι μου τον Ε6300 και δουλευει στα 1.91 MHZ.δεν ξερω ομως αν εχει κανει overlocking και δουλευει στα 1.91 ΜΗΖ.

εμενα εχει ενα φιλαρακι μου τον Ε6300 και δουλευει στα 1.91 MHZ.δεν ξερω ομως αν εχει κανει overlocking και δουλευει στα 1.91 ΜΗΖ.

.............?????:105: :105:

Με asus μητρικη;Αν ναι ειναι το γνωστο κολπο που κανει η asus για να ανεβαινουν οι επιδοσεις σε "default" ρολογια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.