Jump to content

Πιστωτικό από e-shop για 160ε τροφοδοτικό

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μου δωσαν πιστωτικό απ το ε-σοπ για 160 ευρώ

πιο να πάρω???

ΟCZ 700w : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700851

TAGAN 600w: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700653

αν έχει το Liberty να μη πάρω πάλι το ίδιο???? :)

με βόλεψαν πολύ και τα αποσπώμενα καλώδια

αν όχι μήπως αυτό το ενερμαξ??

ENERMAX EG701AX-VE(W) 600W NOISE TAKER 2

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700238

¨η αυτό?

(PER.700740) ENERMAX EG651AX-VH 550W PFC

(δεν αναφέρει λοιπά στοιχεία)

πιο πολύ κλείνω προς το TAGAN EASYCON

και κάτι άλλο .. τα τροφοδοτικά που δίνουν 4 διαφορετικές 12άρες με βολεύουν??? βάση του ότι δε θα χρησιμοποιήσω ποτέ πάνω από μια καρτα γραφικών, ενω εχω 5 σκληρούς

εδιτ: σα να μ αρεσει πιο πολυ το OCZ :) τι λέτε?????

αυτό δινει 4 12άρες..

φιλε η δικια μου αποψη ειναι να παρεις το 0cz.

Το εχω και ειναι θηριο

Απολυτα ικανοποιημενος, θεωρειται το καλυτερο τροφοδοτικο και για μητρικες dfi οι οποιες ειναι λιγο παραξενες με τα τροφοδοτικα

Γιατί δεν πέρνεις αυτό και με τα 35 Ε που περισεύουν πέρνεις και κάτι άλλο ????

Δεν νομίζω να δεις διαφορά με τα +25 W (έτσι τουλάχιστον δείχνει)και το XL δεν βλέπω να έχει διαφορές απο το απλό....... Εκτός απο τις διαστάσεις...

(WxHxD) 150 x 86 x 160 mm. VS 150 x 88 x 175 (mm)

Για το ocz δεν ξέρ τπτ.....

thaaankz Παιδιά!!!

σκέφτομαι η το TAGAN ή το OCZ αλλά το 600άρι... περιττά θα μου είναι τα 700 πιστεύω

το tagan που λες φιλε Tsif εχει 2 12άρες.. ενώ το XL 4 12άρες. τώρα πόσο θετικό ή αρνητικό είναι αυτό για το σύστημα μου δε ξέρω..!

πιο πολύ τείνω στο OCZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :)

Aς έχει 4 12αρες, το θεμα είναι πόσο δίνει στην καθεμια και πόσο δίνει σε όλες μαζί ταυτόχρονα(combined).

Δεν είναι κόλυβα τα rails για να θες ενα σωρό.

Λίγα και καλά... :)

Δεν είναι κόλυβα τα rails για να θες ενα σωρό.

Λίγα και καλά... :)

Πα πα πα πα πα χριστουγεννιάτικα .........

ας έλεγες μελομακάρονα.. :046: :046:

Δε γινεται να παρει τα λεφτα πισω, γιαυτο και του κοψανε πιστωτικο. Εγω παλι θα σου ελεγα να παρεις κανεναν δισκο με αυτα τα λεφτα και παρε απο αλλου τροφοδοτικο... εγω αυτο εκανα οταν μου εκαψε το thermaltake ολο το παλιο pc μου. Πηρα απο αλλου τροφοδοτικο και με το πιστωτικο που μου κοψανε πηρα τον my book .. αυτα...

παράγγειλα τελικα το OCZ το 600άρι κι ένα κουτί 3'5'' για δίσκο :)

Μέσα σε ούτε 7 εργάσιμες έγινε η δουλειά μου..

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ e-shop λοιπόν...

Δε γινεται να παρει τα λεφτα πισω, γιαυτο και του κοψανε πιστωτικο.

Eμένα πάλι πριν από 2-3 εβδομάδες μου δώσανε πίσω τα λεφτά από ένα χαλασμένο τροφοδοτικό...

Δηλ ανεκαθεν επεστρεφαν χρηματα? Και εμενα οταν μου καηκε το pc εξαιτιας της μουφας του τροφοδοτικου που πηρα, γιατι δεν μου τα εδιναν πισω τα χρηματα και μου εκοβαν μονο πιστωση?

Δηλ ανεκαθεν επεστρεφαν χρηματα? Και εμενα οταν μου καηκε το pc εξαιτιας της μουφας του τροφοδοτικου που πηρα, γιατι δεν μου τα εδιναν πισω τα χρηματα και μου εκοβαν μονο πιστωση?

Lol:021:

Λάθος κατάλαβα εγώ.

είχα κατάλαβει ότι "άλλαξαν οι κανόνες και ΔΕΝ επιστρέφουν χρήματα"

Χρειάζομαι ενδοκρινολόγο...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.