Vadergr Δεκέμβριος 27, 2006 Author #21 Δεκέμβριος 27, 2006 Εχω καποιες ερωτησεις.1)Με ποιο παλιοπρογραμμα μπορω μεσα απο τα win να βλεπω θερμοκρασιες?2)Στο bios εχω καποιες επιλογες τις οποιες ή δεν ξερω τι να τις κανω, ή δεν ξερω που να τις ρυθμισω.Παμε...CPU ENHANCED HALT .(ENABLED) ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑCPU THERMAL MONITOR (ENABLED) ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑCPU EIST FUNCTION (ENABLED) ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΑΦΗΣΑ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙVIRTUALIZATION (ENABLED) ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ INTEL?ΤΟ ΑΦΗΣΑ.ΚΑΙ ΣΤΑ O/C OPTIONS ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑDDR2 VOLTAGE .ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΝΑ ΤΟ ΡΥΘΜΙΣΩ?ΕΧΕΙ ΑΠΟ +0.1 ΩΣ 0.6 !PCI-E OVERVOLTAGE .ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ +0.1 .ΤΟ ΠΗΓΑ 0.1 ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΟ O/CFSB OVERVOLTAGE ΕΧΕΙ ΩΣ +0.3 ΤΟ CHIPSET ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?(G)MCH OVERVOLTAGE ΩΣ +0.3 ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙCPU OVERVOLTAGE. ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΤΑΣΗ ΤΗΣ CPU.TO ΠΗΓΑ ΣΤΑ 1.38 ΓΙΑ ΤΑ 2700ΜΗΖ.Παιδια δωστε συμβουλες να πιασουμε τα 3giga!ΥΓ.Φιλτατε tsif, δεν ξεχναω την υπογραφη,απλα περιμενω να δω που θα καταληξει το o/c...
Vadergr Δεκέμβριος 27, 2006 Author #22 Δεκέμβριος 27, 2006 Mαλλον σταματαω καπου στα 3200 λογω θερμοκρασιων.Βλεπω κατι 78αρια και το ψιλοφοβαμαι. Ολα αστερια μου βγηκαν τελικα.Κανενα παραπονο.
Vadergr Δεκέμβριος 28, 2006 Author #23 Δεκέμβριος 28, 2006 Στα default (6600@2400), 45-46 βαθμοι σε idle ειναι νορμαλ?
tsif Δεκέμβριος 28, 2006 #24 Δεκέμβριος 28, 2006 Μια χαρά τα πας.Με την μαμά ψύχτρα μην το πολιζορίσεις γιατί ζεματάει.......πάρε καμιά καλή ψυχτρούλα για συνέχεια.. Οσο για idle με την ΤΤ έχω 31 βαθμούς με 486 fsb...(6300) Με τον 6600 δεν ξέρω ....Καλά κλόκια και καλή συνέχεια....
Vadergr Δεκέμβριος 30, 2006 Author #25 Δεκέμβριος 30, 2006 NEA !1)Η gigabyte πεθανε!Βγηκα για ξυδια το βραδυ και αφησα το μηχανημα να κανει orthos στα 2700 με 1.30volt περιπου.Οταν γυρισα το μηχανημα ηταν ανοικτο αλλα τιποτα στην οθονη.Και κανενα σημαδι ζωης.Ουτε clear cmos,ουτε μπαταριες και επανατοποθετηση cpu/ram εκαναν τιποτε.Αντε γεια Gigabyte με το dual bios σου (μην *εσω)2)Την θεση της πηρε η Abit AB9 Non Pro.Πολυ φθηνοτερη, καλυτερο pcb (της gigabyte ηταν πολυ μικρο) και πολυ καλυτερα εξοπλισμενη (gigabit lan,6 sata,καλυτερη onboard,2firewire!)Eδω καπου ξεκινανε καποια ερωτηματα μου για την abit.1)Σε default E6600@2.4 εχω 56-63C !!! Ετσι ειναι οι abit και μετρανε πολυ ή εχω κανει βλακεια στην εγκατασταση του ανεμιστηρα?2)Εχω το bios 1.3 και εχει βγει το 1.5 .Στην προσπαθεια μου να κανω κανονικα και με τον νομο την προβλεπομενη απο την ΑΒΙΤ διαδικασια αναβαθμισης bios , τρεχοντας το προγραμμα απο την δισκεττα, δεν τελειωνει ποτε.Σαν να μην μπορει να διαβασει απο το drive.Κανω restart αναγκαστικα και ευτυχως δεν εχει γινει κατι κακο.Τι μπορω να κανω?Να ρισκαρω την αναβαθμιση απο safe mode dos prompt?Mεχρι στιγμης δεν εχω δοκιμασει το παραμικρο o/c λογω των θερμοκρασιων και μονο.
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 30, 2006 #26 Δεκέμβριος 30, 2006 Aπό παραθυρα δε γίνεται?Y.Γ. RIP Gigabyte...
apotsi Δεκέμβριος 30, 2006 #27 Δεκέμβριος 30, 2006 Χρήστο, δεν έχει επιλογή/προγραμμα να το κάνεις μέσα από τα Windows ?EDIT: Απ' ό,τι βλέπω, δεν έχει. Χρησιμοποίησες τις παραμέτρους που έχει εδώ ?
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 30, 2006 #28 Δεκέμβριος 30, 2006 21ος πρώτος αιωνας ρε παιδιά και σείς ακόμα προσπαθείτε με δισκετες και γραμές εντόλών? Γινεται με το AWDFlash --/KLINK HERE\--
apotsi Δεκέμβριος 30, 2006 #29 Δεκέμβριος 30, 2006 21ος πρώτος αιωνας ρε παιδιά και σείς ακόμα προσπαθείτε με δισκετες και γραμές εντόλών? Γινεται με το AWDFlash --/KLINK HERE\-- Με τις ίδιες παραμέτρους; Μέσα από τα Windows ή θέλει Safe Mode Command Prompt ?
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 30, 2006 #30 Δεκέμβριος 30, 2006 ΜΕΓΑ λαθος. Το προγραμμα που χρειάζεται λεγεται winflash και δεν βρικω λινκ.Αν θες Vader θα στο στείλω με mail γιατί δε χωράει στα συννημένα
Vadergr Δεκέμβριος 30, 2006 Author #31 Δεκέμβριος 30, 2006 awdflash απο dos ειναι βρε.Αυτο χρησιμοποιουσα και εγω.Εντωμεταξυ την αναβαθμιση του bios την θελω το συντομοτερο γιατι οι μνημες μου δεν ανεβαινουν.
Vadergr Δεκέμβριος 30, 2006 Author #32 Δεκέμβριος 30, 2006 Στειλτο (vadergr@hotmail.com) μου αλλα πως εισαι σιγουρος οτι υποστηριζει την μητρικη μου?Αν εννοεις το flashmenu της abit,αυτο ΔΕΝ υποστηριζει τις καινουργιες μητρικες.Θελω μια εγγυημενη λυση.
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 30, 2006 #33 Δεκέμβριος 30, 2006 Σου έστειλα μαιλ check itΠρέπει να δουλέψει...Το λεει και στο Help, ολες οι ρυθμίσεις καλό είναι να είναι στο Default πριν κανεις αναβάθμιση
Vadergr Δεκέμβριος 30, 2006 Author #34 Δεκέμβριος 30, 2006 Ειναι παλιο το προγραμμα και δεν θελω να το ρισκαρω.Tελικα φλασαρα το bios.Κακο floppy ηταν τελικα.Οι μνημες φαινεται να παιζουν σωστα και τωρα παω βουρ στον πατσα (o/c)
TASOS Δεκέμβριος 30, 2006 #35 Δεκέμβριος 30, 2006 Εεεε...δέν κρατιέμαι.Θα την πετάξω τήν κακία μου.Εχεις βάλει το μισό φόρουμ και τρέχει...γιατί δέν μας άκουσες εξαρχής (με την τσιγγουνιά σου) ... να πάρεις ASUS.Τη μία GIGABYTE ...την άλλη ABIT...Πάρε βρε άνθρωπε του θεού μιά μητρική της προκοπής ... σύστημα στήνεις όχι κονσερβοκούτι.:046: Μήν τσιμπήσεις ...πλάκα κάνω.
Cyber_Cookie Δεκέμβριος 30, 2006 #36 Δεκέμβριος 30, 2006 Ειναι παλιο το προγραμμα και δεν θελω να το ρισκαρω.Εγώ πάντως με αυτό φλασάρω πάντα και δεν έχω και τις πιο παλιές μητρικές...@Τάσος : Εγραψες μεγάλε...
Vadergr Δεκέμβριος 31, 2006 Author #37 Δεκέμβριος 31, 2006 Εεεε...δέν κρατιέμαι.Θα την πετάξω τήν κακία μου.Εχεις βάλει το μισό φόρουμ και τρέχει...γιατί δέν μας άκουσες εξαρχής (με την τσιγγουνιά σου) ... να πάρεις ASUS.Τη μία GIGABYTE ...την άλλη ABIT...Πάρε βρε άνθρωπε του θεού μιά μητρική της προκοπής ... σύστημα στήνεις όχι κονσερβοκούτι.:046: Μήν τσιμπήσεις ...πλάκα κάνω.Ε τι αλλο να εκανα βρε Τασο?Ειχα συγκεκριμενο budget.Εξαλλου benchmarking δεν κανω οποτε ακομα και αν ειχα αλλη μητρικη με τον 6400, παλι στα 3000mhz θα ημουν καθημερινα με την στοκ ψυκτρα.Απλα προτιμησα αυτα τα 3g να τα εχω με 4mb cache και μικροτερο ζορι σε μητρικη μνημες (μικροτερο fsb δηλαδη για καθημερινη χρηση).Οντως με την gigabyte επεσα πολυ εξω.Μπορει να ημουν και γκαντεμης ή να ειχε προβλημα και το συγκεκριμενο κομματι (μου εκανε στην gigabyte σπασιματα και η καρτα ηχου στην αναπαραγωγη.) αλλα με την abit απο την στιγμη που εβαλα νεο bios ειμαι πολυ πολυ καλυτερα.Οι μνημες στα 333 παιζουν με 4-4-4 (στην s3 επαιζαν με 5αρια) και ειμαι τωρα 3 ωρες με orthos @9x333=3000mhz χωρις απολυτως κανενα προβλημα.Ασε που η abit ειναι απειρως καλυτερα εξοπλισμενη απο την gigabyte (gigabit lan,10 usb,6 sata, 2 firewire!).Aπλα τωρα σκεφτομαι την αγορα μιας typhoon/zalman 7700 για να μην πιανω 70αρια σε full load.Ξερετε ποια απο τις δυο παταει στις ετοιμες υποδοχες της στοκ ψυκτρας?Χωρις backplate δηλαδη.Θελω απλα να βγαλω την στοκ και να βαλω την καινουργια χωρις να ξηλωνω μητρικες.
tsif Δεκέμβριος 31, 2006 #38 Δεκέμβριος 31, 2006 η ΤΤ σίγουρα.... καρατσεκαρισμενο... δεν χρειάζετε τπτ.....απλά την κουμπώνεις πάνω στη μητρική ..
Vadergr Δεκέμβριος 31, 2006 Author #39 Δεκέμβριος 31, 2006 απλα δεν ειναι τεραστια?απορω πως δεν φευγει μαζι και το pcb γυρω απο το socket!
tsif Δεκέμβριος 31, 2006 #40 Δεκέμβριος 31, 2006 μια χαρά ειναι .. αμα κλείνει το κουτί σου.....δεν έχεις πρόβλημα..:108: :108: :108:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.