lefteriz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2006 καλημέρα!! θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να τοποθετήσω το optional fan της μητρικής Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 26, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Καλο θα ειναι να το βαλεις. Βγαζει εξω τον ζεστο αερα απο το κουτι.(υποθετω οτι εννοεις το διαφανο που φαινεται στην φωτο) edit λαθος καταλαβα, δεν ξυπνησα ακομα. Της μητρικης ποιο εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Δεκέμβριος 26, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 RTFM...........το λεει καθαρα ποτε πρεπει και ποτε οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 26, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Καλο θα ειναι να το βαλεις.Βγαζει εξω τον ζεστο αερα απο το κουτι.(υποθετω οτι εννοεις το διαφανο που φαινεται στην φωτο) edit λαθος καταλαβα, δεν ξυπνησα ακομα. Της μητρικης ποιο εννοεις? είναι ένα φανάκι που μπαινει επάνω στην ψύκτρα, πίσω απο τις εξωτερικές θύρες.. είναι ανάμεσα στην ψύκτρα του CPU και του 120άρη του case :033: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Δεκέμβριος 26, 2006 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Αν κατάλαβα σωστά ποιο εννοείς τότε μπαίνει μόνο σε περίπτωση παθητικής ψύξης ή υδρόψυξης. Εγώ πάντως δεν το έβαλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Δεκέμβριος 26, 2006 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Eνας ανεμιστηρας ακομα δε βλαπτει σε τιποτα δε κανει και θορυβο εκτος αν δε χωραει να μπει λογο ψυκτρας CPU...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 26, 2006 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 ναι αυτό... απλώς επειδή έχω διαβάσει να λένε ότι μερικοι το βάζουν ανεξάρτητα την ψύξη που έχουν. γι αυτο έχει χώρο να τοποθετηθεί.... οπότε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duder Δεκέμβριος 26, 2006 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Αν τελικά το βάλεις πες μας και αποτελέσματα (πριν-μετά). Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Δεκέμβριος 26, 2006 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 Σαφώς και πρέπει να τοποθετηθεί εφόσον κάνεις oc.Πάντως το 965 είναι πολύ πιο κρύο σε σχέση με το 975.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 26, 2006 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2006 καλό θα είναι να το βάλεις .. Το ιδιο θα κάνω κι εγώ στην ds4 τώρα που μοντάρω το κουτί μου, μια και το heatpipe ψιλοζεσταίνετε σε o/c καταστάσεις ....(αν το τελιώσω κάποτε :011: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.