Jump to content

laser printer

anhelito

Recommended Posts

Λοιπόν ξέμεινα από εκτυπωτή κ ήρθε η μεγάλη στιγμή να παραγγείλω. Καταρχήν είμαι φαν της αναγόμωσης. Γι'αυτό θέλω έναν πολύ φθηνό laser printer ο οποίος να είναι σκυλί κ να αναγομώνεται εύκολα κ αξιόπιστα. Μεταξύ των φθηνών μοντέλων ΗΡ-Epson-Samsung-Canon-Lexmark-Konica ποιός πληρεί τα παραπάνω κριτήρια?

Θα με ενδιέφερε κάποιος δικτυακός εκτυπωτής αλλά ανεβαίνει πολύ η τιμή οπότε το αφήνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Για τον συγκεκριμενο δε ξερω. Εχω τον Lexmark Ε232 και η διαδικασια αναγομωσης ειναι πολυ απλη. Δεν κοβεις-ραβεις πλαστικα κτλ, εχει ενα 'κουμπομα' στο πλαι, μπαινει-βγαινει ευκολα. Επισης, χρειαζεται να αλλαξεις και ενα τσιπακι που εχει πανω του το τονερ και κοστιζει κοντα στα 15 ευρω (για 6000 σελιδες λενε).

Καλα σχολια εχουν ακουστει και για τους Kyocera, αναφορικα με το κοστος χρησης τους και την ποιοτητα τους, αλλα δεν εχω προσωπικη εμπειρια.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.405459

αυτός ο εκτυπωτής λέει τίποτα? Το καλό είναι πως μπαίνει στο δίκτυο, αλλα με φοβίζει η μάρκα! Αναγομώνεται εύκολα?

εχω τον 120n... τον πήρα 99 ευρώ από το PLUS! το σουπερμάρκετ..

φοβερός για τα λεφτά του

'

τα αναλωσιμα του έχουν 40 το τύμπανο, και 60 το τόνερ για 2000 φύλλα νομίζω ( το τύμπανο για 25.000)

Αν ο 120n αναγομώνεται εύκολα όπως λέει ο indy τότε θα τον τσιμπήσω. Εϊναι δικτυακός, τί άλλο θέλω.

Aspirin, για τον 120n δε εχω προσωπικη εμπειρια. Εγω τον Lexmark Ε232 εχω και γι'αυτον λεω.

Βεβαια, λιγο που το εψαξα, βλεπω οτι κι ο 120n 'γεμιζει' το ιδιο ευκολα.

Copy & paste απο σελιδα πωλητη στο ebay για τονερ του 120n:

"Simple instructions show where the existing factory fill hole is located. This hole can be used to refill the cartridge easily. Only a screwdriver and/or pliers are needed to remove the fill hole plug. Refilling time is about 5 minutes." Φαινεται δηλαδη οτι απαιτει την ιδια -απλη- διαδικασια με του Ε232

Το παραπανω κειμενο το εχω παρει απο εδω http://cgi.ebay.com/Lexmark-E-120-E-120N-E120-E120N-12015SA-12035SA-Toner_W0QQitemZ200061430030QQihZ010QQcategoryZ16208QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.