Jump to content

Πρόβλημα με τον εξωτερικό σε αλλο PC!!

Panosware

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα εξωτερικό δίσκο 200Gb ATA μέσα σε εξωτερική θήκη.

όσο ήταν πάνω στο παλιό PC όλα μια χαρά

αφού έκανα αναβάθμιση σε νέο PC τα widows βρίσκουν το δίσκο κανονικα

αλλα όταν "κλικάρω" πάνω του με ρωτάει αν θέλω να του κάνω format!!! :087:

Σε οποιοδήποτε αλλο pc του σπιτιού όμως και αν βάλω το δίσκο το βλέπει χωρίς να ζητάει format

Τι να κάνω?? δεν έχω τόσα Gb να τα μεταφέρω αλλου και να του κάνω format για να το δει το νέο μου pc!!! :033:

Παλια μου ειχε συμβει κατι παρομοιο, λυση δεν βρεθηκε, εκανα format τελικα και απο τοτε δεν ξαναχρησιμοποιησα εξωτερικο δισκο και την θηκη την χαρισα σε ενα φιλαρακι.

Μακαρι καποιος αλλος να σου πει κατι πιο ευχαριστο.

Για δοκιμασε να αλλαξεις Usb καλωδιο η/και να το συνδεσεις σε αλλη θυρα Usb

Το νέο μηχάνημα είναι της υπογραφής σου ; Εάν όχι τι μητρική έχεις και τι σκληρους έχεις πάνω;

Το Matherboard >> http://www.superwarehouse.com/Asus_P4T533-C_Motherboard/P4T533-C_LAN/p/344314 όσο για τους σκληρούς:

2x80Gb Maxtor 133ATA on board ο ένας είναι Master και ο άλλος Slave

1x200GB Maxtor 133ATA εξωτερικός σε θήκη ο οποίος ειναί Cs Enable

Τι ενόεις υπογραφής μου ?? << >> Τι ενόεις Dynamic ?? :009:

Δοκίμασε τα παρακάτω :

1) Εάν δεν έχεις περάσει Service Pack πέρνα τουλαχιστον το SP1.

2) Η μητρική σου έχει δύο ελεγκτες για USB. Οι δύο πάνω θύρες ελέγχονται από το chipset και είναι USB 1.1 ,ενώ οι δύο κάτω είναι USB 2.0 και ελέγχονται από ξεχωριστό τσιπάκι της NEC. Δοκίμασε το σκληρό σε όλες τις θύρες.

3)Κατέβασε και ξαναπέρασε τους drivers της Nec, θα τους βρεις στο site της ASUS στα downloads της μητρικής.

Εάν δεν γίνει τίποτα πριν τα παρατήσεις δοκίμασε να ξαναεγκαταστήσεις τα Windows. Αντε και καλά Χριστούγεννα !!

Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε!!!!!

Έφαγε το σύστημα άλλο ένα setup στη μάπα και συνήλθε!!........ καλές

γιορτές!!!:033:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.