Jump to content

sensor cpu

Songoku

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σας παιδιά. Θα ήθελα αν είναι εύκολο να μου πείτε που πρέπει να τοποθετήσω το καλώδιο *sensor* του πύργου, στον επεξεργαστή για να έχω απεικόνιση της θερμοκρασίας στο panel του πύργου.Δοκίμασα να το βάλω ανάμεσα στην ψύκτρα και τον επεξεργαστή αλλα μου βγάζει υπερβολικά μεγάλη θερμοκρασία.

Η ψύκτρα είναι η thermaltake blue orb

Ευχαριστώ

όταν λες υπερβολικά μεγάλη τι εννοείς περίπου?γιατί εκεί πρέπει να το βάλεις...!ανάμεσα στον πρίνα και στην ψήκτρα η λίγο πιο διπλα για να μην σου κόβει έστω και λίγο στην ψύξη!

Όσο πιο κοντά στον πάτο της ψύκτρας. Αν μπει ανάμεσα στην ψυκτρα και τον επεξεργαστή δεν θα πατάει καλά η ψύκτρα και θα ανεβάζει θερμοκρασίες...

• 2 weeks later...
Όσο πιο κοντά στον πάτο της ψύκτρας. Αν μπει ανάμεσα στην ψυκτρα και τον επεξεργαστή δεν θα πατάει καλά η ψύκτρα και θα ανεβάζει θερμοκρασίες...

πολυ σωστα!!!!!!!

Συγκεκριμενα το καλυτερο σημειο ειναι μεσα στις γριλιες τις ψυκτρας

πολυ σωστα!!!!!!!

Συγκεκριμενα το καλυτερο σημειο ειναι μεσα στις γριλιες τις ψυκτρας

Μηπως αυτο δεν ειναι και πολυ σωστο φιλε μου γιατι ο κρυος αερας θα πεφτει κατευθειαν πανω στον σενσορα;

Μηπως αυτο δεν ειναι και πολυ σωστο φιλε μου γιατι ο κρυος αερας θα πεφτει κατευθειαν πανω στον σενσορα;

ποιος κρυος αερας?? μεσα στις γριλιες της ψυκτρας παραγεται με μεγαλυτερη θερμοκρασια την οποια προσπαθει να διασπασει η ψυκτρα στελνοντας τον αερα γυρω και εξω απ την ψυκτρα

πάνω στις γρίλιες έχω 0 βαθμούς. Οταν λετε στην ακρη εννοείτε στιν ακρι τοθ επεξεργαστή?δηλαδή θα ακουμπάει επεξεργαστή?

πάνω στις γρίλιες έχω 0 βαθμούς. Οταν λετε στην ακρη εννοείτε στιν ακρι τοθ επεξεργαστή?δηλαδή θα ακουμπάει επεξεργαστή?

Ναι να ακουμπα επανω στον επεξεργαστη,αλλα οχι αναμεσα σε αυτον και την ψυκτρα.

• 4 weeks later...
ποιος κρυος αερας?? μεσα στις γριλιες της ψυκτρας παραγεται με μεγαλυτερη θερμοκρασια την οποια προσπαθει να διασπασει η ψυκτρα στελνοντας τον αερα γυρω και εξω απ την ψυκτρα

Ναι αλλά έτσι το thermistor θα μετράει την θερμοκρασία της ψύκτρας ενώ το ζητούμενο είναι να μετράει τη θερμοκρασία της CPU. Και φυσικά οι θερμοκρασίες ψύκτρας/cpu διαφέρουν κατά πολυ.

Το σωστό μέρος για την τοποθέτηση του thermistor είναι επάνω στο heatspreader του επεξεργαστή. Δηλαδή επάνω σε μία από τις πλευρές του επεξεργαστή.

:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.