Jump to content

DREAMBOX

tsif

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Είμαι κάτοχος του ονειρόκουτου απο σήμερα....

Αυρίο θα στηθεί και το κάτοπτρο και "τρεμμετε" δορυφόροι :098: :098:

Μόλις το στήσω θα σας πώ εντυπώσεις

Υ.Γ πάνω του θα μπεί και ethernet :098: :098: :098: ελπίζω να κάνω "δουλιά"

Εγώ να δεις Whiteyez !!!

Οσο για σένα devilcry το σίγουρο είναι ότι θα ΓΙΝΕΙ...

Αν έχει κανείς dreambox ας μου στείλει με Pm.... αυτά που δεν γράφονται .....

• 1 month later...

Μετά απο σχεδόν 1 μήνα "ολοκληρώθηκε " η διαδικασία

και μπορώ να βλέπω τα πάντα απο το ονειρόκουτό μου ......

:098: :098: :098: :098:

Τόσο χρόνο πήρε στο ψάχνοντας; Επίσης δεν έχω καταλάβει η ethernet με switch πέφτει πάνω σε άλλα dreamboxes ή παίζει και σε PCs; Σε PCs έχεις δοκιμάσει τι σήμα παίρνει; Εννοώ με τι πρόγραμμα τα προβάλλει

Το ονειρόκουτο ήταν σε μιανου "μπάρμπα"..... όσο για την ethernet πέφτει πάνω σε άλλο dreambox...... για το pc υπάρχει πρόγραμμα που διαχειρίζεσε το dreambox μέσο της ethernet.... και θα το έχω μάλλον αύριο....Το θέμα είναι ότι ο dream δουλεύει με linux .... και δεν έχω ιδέα...

• 4 weeks later...

Καθοτι λιγο ασχετος με το σπορ, γιατι το dreambox θεωρειται η καλυτερη λυση σε δορυφορικα? Τι παραπανω προσφερει?

Μπορείς να δείς ολα τα free κανάλια και άμα έχεις κανέναν "μπάρμπα" και τα non free......ελπίζω να καταλαβες..

Προσοχη σε αυτα που γραφετε,διοτι το forum ειναι ενας χωρος που οτιδηποτε μπορει να διαβαστει απο οποιονδηποτε.

Ας πουμε λοιπον οτι το dreambox ειναι πιο παραμετροποιησιμο σε σχεση με τους ανταγωνιστές του.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.