Jump to content

τροφοδοτικο ή κουτι??

Chaleas

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας και καλες γιορτες. Μια ερωτηση θελω να κανω.Να παρω τροφοδοτικο ή κουτι(με τροφοδοτικο μεσα) ? Δεν με ενδιαφερει τοσο η ποιοτητα.Αρκει να αντεξει κανα χρονο ακομα μεχρι να το αλλαξω ολο.Απλα κοιταζοντας σε διαφορα site ειδα οτι περιπου ιδιες τιμες παιζουνε.

Να στε καλα

Τι υπολογιστη εχεις? Αν δεν μας πεις δεν μπορουμε να σου δωσουμε καποια απαντηση.

Τι υπολογιστη εχεις? Αν δεν μας πεις δεν μπορουμε να σου δωσουμε καποια απαντηση.

CPU:AMD athlon 2500+

MB: Soltek NF2

RAM: 2x256

VGA: Radeon 9200 128MB

HHD: 80G

Αυτα. Δε θελω να μου πειτε τα watt που χρειαζομαι αλλα μονο αν αξειζουνε τα κουτια με 50-60 ευρο οπου εχουν και τροφοδοτικο.Οχι αν ειναι καλυτερα απο τα σκετα τροφοδοτικα με τα ιδια χρηματα αλλα αν θα ειμαι ΟΚ για κανα χρονο ακομα.Και φυσικα οτι εχετε να μου προτινεται για την αγορα μου.

Να στε καλα

Αν παρεις κουτι με τροφοδοτικο μαζι (350-400w) θα εισαι μια χαρα. Αλλα επειδη το κουτι το κραταμε καιρο οπως και το τροφοδοτικο θα σου προτεινα να αγορασεις το καθε ενα ξεχωριστα. Δεν χρειαζεται βιασυνη. Ειδικα ενα κουτι αξιολογο (δεν εννοω να κανει 150ε) θα βγαλει τα λεφτα του.

καλυτερα παρε ενα τοροφοδοτικο...

αφου λες οτι θα αλλαξεις υπολογιστη στο μελλον δεν εχει νοημα...

ασε που τα περισσοτερα κουτια εχουν μεσα τροφοδοτικα no-name, ενω αν πας για τροφοδοτικο θα ξερεις τι παιρνεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.