Jump to content

Τι τροφοδοτικό μου προτείνετε ?

Vediovis

Recommended Posts

Ευτυχώς πηρε μοναχό του το μακρύ ταξίδι προς τον δημιουργό του...

Ηθικό δίδαγμα: Με την τροφοδοσία στο PC δε παίζουμε.

Επεξήγηση: Πάρε Enermax.

:)

Τι να πει κανείς , άβυσσος η ψυχή του τροφοδοτικού. Φίλε άποψή μου είναι ότι όλα τα ηλεκτρονικά πρέπει να είσαι έτομος ανά πάσα στιγμή ότι θα πεθάνουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επενδύσεις όσο μπορείς σύμφωνα με τις απόψεις που κυριαρχούν και να δεις πού θα είσαι καλύτερα καλυμμένος σε περίπτωση βλάβης

Ναι μακρια απο ενερμαξ. Οτι ενερμαξ εχω δει ήταν μουφα.

Κυρίως τα Liberty.

εγώ τώρα τι να πρώτο πιστέψω ? :p

Τι να πει κανείς , άβυσσος η ψυχή του τροφοδοτικού. Φίλε άποψή μου είναι ότι όλα τα ηλεκτρονικά πρέπει να είσαι έτομος ανά πάσα στιγμή ότι θα πεθάνουν. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να επενδύσεις όσο μπορείς σύμφωνα με τις απόψεις που κυριαρχούν και να δεις πού θα είσαι καλύτερα καλυμμένος σε περίπτωση βλάβης

εγώ έτοιμος για όλα είμαι...αλλα αυτό που την έπαιξε πάνω στον μηνα....

Η μήπως λέτε να φτάει που σκοτωνόμουνα τηλεφωνικός με την μάνα μου ? :016: :068: αρνητική ενέργεια ! :027:

Κοίτα όταν βλέπεις ονόματα κολοσσούς όπως η ένερμαξ που έπρεπε να λούσεις το τροφοδοτικό με 2 κιλά μέλι χείριστης ποιότητας ,να το κάνεις μπάνιο, να του σπάσεις 2-3 πυκνωτές και να παίξεις και λίγο ποδόσφαιρο για να πάθει κάτι , καταλαβαίνεις ότι η αβεβαιότητα της εποχής μας έχει εξαπλώσει τα πλοκάμια της και στα τροφοδοτικά

Εγώ θεωρώ ότι είανι λαχεία

Όταν πήγα στο βιβόντι όλοι ουρλιάζανε ότι δεν είχανε ιντερνετ και φεύγανε. Εγώ μια χαρούλα

Όταν πήρα κιουτέκ 500άρι χρειάστηκε 1 σχεδόν χρόνος 24-7 σε βαριά χρήση για να επαληθευτεί η φήμη του (δυστυχώς όμως πήρε και άλλα πράγματα μαζί του).

Πήρα τάνγκα λίγο μετά τις κραυγές για τα αυτοκτονούντα 480άρια , όλα καλά μου βγήκαν.

Τι να σου πω.

Αυτό που σου ξαναέγραψα με νόημα

Δέχομαι ότι όταν το τροφοδοτικό μου , έρθει η ώρα του να μεταβεί τον Ύψιστο θα μεταβεί χωρίς να με ρωτήσει.

Τουλάστιχον όταν το πάω πίσω να ξέρω ότι θα έχω καινούριο άμεσα

Για να γραψω και εγω την αποψη μου λεω τα παρακατω:

Οτι τροφοδοτικο(σοβαρο και μη)εχω αγορασει δεν τα εχει παιξει.Απο αποψη κατασκευης οποιο επωνυμο και να αγορασεις ειναι οκ,αλλα δεν ισχυει το ιδιο και με τα ρευματα τους.Η αντοχη τους στον χρονο ειναι ενα θεμα,και εχει να κανει με το ποσο σταθερο ρευμα εχεις στην περιοχη που μενεις,με τι φορτιο δουλευεις κ.λ.π.Το να παθει βλαβη κατι στον πρωτο μηνα που το εχεις αγορασει ειναι κατι που συμβαινει,και συνηθως οφειλετε σε αστοχια υλικου του κατασκευαστη,αυτη ειναι και η εννοια της εγγυησης.Δεν νομιζω οτι θα χρειαστει να αλλαξεις μαρκα ουτε watt μια χαρα ειναι τα hyper,απλα αλλαξε το και θα εισαι οκ.Τις περι modular αποψεις μου τις ξερετε και δεν χρειαζετε να τις ξαναγραψω,αν ομως και παλι θελετε κατι τετοιο,καλυτερα να δωσετε κατι παραπανω για ενα galaxy 850 or 1000.

ρε παιδιά εδώ τα heroichi που θεωρούνται καλά δεν βγάζουν σωστά τις τάσεις....και λέω πως θεωρούνται καλά γιατί κατα τις μέρες μου ώς τεχνικός τα έιχα βάλει σε άπειρα PC και δεν υπήρχε πρόβλημα....τώρα αυτό που μετράει κατά την γνώμη μου έιναι να βγάζει σωστά τις τάσεις και να έχει αποδοτικότητα πάνω απο 80%

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.