Jump to content

Τι τροφοδοτικό μου προτείνετε ?

Vediovis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τι μου προτείνεται για τροφοδοτικό? το φορτίο στο επόμενο pc θα είναι 592w και στο τρέχον σύστημα είναι 400

Enermax 620W Liberty ??

H

Hipper 730W Type-S Silver ??

να προτιμήσω τα watt ? Η την μάρκα ??:115:

καλο και το πανω αλλα πες μας κυριως τι vga θα βαλεις και αν θα κανεις overclock

overclock έχω κάνει από 3@3,6 και η κατανάλωση είναι 400w προς το παρόν έχω μια 7800

το επόμενο μηχανή θα είναι C2D extreme με μια 8800

το φορτίο το έβγαλα με το PSU extreme calculator

Εχω καιρο να μπω στο forum και γενικα εχω χασει λιγο επαφη αλλα πριν μερικους μηνες (6-7) που παρακολουθουσα τις εξελιξεις θυμαμαι τα Enermax ηταν απο τα πρωτα που θα ελεγε καποιος εδω μεσα.Ξαφνηκα επεσαν στον πατο? Προσωπικα το δικο μου μ εχει βγαλει ασπροπροσωπο....σε αποτομα σκαμπανεβασματα της τασης εχω δει να κλεινει μεχρι και η οθονη κ το router της Dsl και το Enermax να κραταει το PC ακλωνητο :) Μπορει τα Liberty να ειναι καμικαζοι αλλα σαν ονομα στα PSU εχει καποιο κυρος η Enermax πιστευω

γενικά είμαι ανοιχτός σε όλες τι μάρκες! :) οποτε πείτε ελευθερα...

Συμφωνω με το οτι παρε οτι θες αλλα χωρις αποσπωμενα καλωδια,και θα δωσω μια ψηφο στo Enermax Noisetaker II 701(600 watt)διοτι το εχω στο συστημα μου και δεν μου εχει κανει το παραμικρο.

Τα περισσότερα Liberty έχουν εμφανίσει προβλήματα. Τα enermax θεωρούνται κορυφαία απλά κάπου στη σειρά liberty τα θαλασσώσανε λιγάκι ....

Επειδή δεν έχω modular καλώδιο και θέλω να χαρώ λιγάκι ... για πείτε γιατί δεν είναι προτεινόμενα;

fortron epsilon 700w από μένα αυτο εχω και εγω ολα μια χαρα

Απο θορυβο πως ειναι; αν βεβαια το εχεις συγκρινει με καποιο αλλο ....

• 2 weeks later...

Πριν από 10 λεπτά εξέπνευσε :051: το τροφοδοτικό τις υπογραφής...ευτυχώς δεν πήρε τίποτα μαζί του... μονο την ασφάλεια του πινακα :120: τελικά και τα Hiper μούφα ??? (ευτυχώς είναι μέσα στην εγγύηση)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.