istrios1442169073 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19, 2006 'Εχω το κουτί της Thermaltake Xaser 2000 Aluminium. Έκανα το λάθος και έβγαλα τους ανεμηστήρες για να τους καθαρίσω χωρίς να συγκρατήσω την αρχική τους τοποθέτηση και μπερδεύτηκα με την φορά αέρα που πρέπει να τους τοποθετήσω. Εικόνα 1 Eδώ (Εικόνα 1) δεν πείραξα τους ανεμηστήρες μια και τα φίλτρα είναι εξωτερικά και δεν χρειάζεται να τους βγάλεις, οπότε υποθέτω ότι έχουν τη σωστή ροή αέρα δηλαδή βάζουν μέσα στο κουτί. Εικόνα 2 Εδώ τώρα (Εικόνα 2) είναι που μπερδεύτηκα και δεν ξέρω εάν το έκανα σωστά. Για να εξηγηθώ οι εικόνες αυτές είναι από κάποιο σιτε που παρουσίασε το κουτί δεν τις έβγαλα εγώ. Αυτό λοιπόν που παρατηρώ είναι ότι τους πίσω τους έχω κατά σύμπτωση μάλλον, με την ίδια φορά και πλευρά. Τους πλαινούς τους έχω με την φορά και πλευρά που είναι και οι πίσω. Διαφορετικά δηλαδή απο αυτό που βλέπετε στην εικόνα. Βάζοντας το χέρι καταλαβαίνω ότι η ροή του αέρα είναι προς τα έξω. Έτσι όπως είναι στην εικόνα η ρόη είναι προς τα μέσα. Στα πλαινά τι πρέπει να έχουμε κανονικά? Είσοδο ή έξοδο αέρα? (Εικόνα 3) Eδώ (Εικόνα 3) στο πάνω μέρος το έχω έτσι με τη ροή του αέρα να είναι προς τά έξω. Θα το εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε όπως άλλωστε κάνετε πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KTM Δεκέμβριος 19, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Οι μπροστινοι να βαζουν αερα στο κουτι και οι πισω και πανω να βγαζουν αερα απο το κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Δεκέμβριος 19, 2006 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Και οι πλαινοι επισης να βαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
istrios1442169073 Δεκέμβριος 19, 2006 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 19, 2006 Άμεσότατοι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Αύγουστος 4, 2007 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Off Topic ποιο κουτι ειναι, ποσο κανει και απο που το πηρες?? Μου αρεσει που εχει τοσες θεσεις για ανεμιστηρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 4, 2007 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Off Topic ποιο κουτι ειναι, ποσο κανει και απο που το πηρες?? Μου αρεσει που εχει τοσες θεσεις για ανεμιστηρες.---->'Εχω το κουτί της Thermaltake Xaser 2000 Aluminium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Αύγουστος 4, 2007 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Μα γιατι δεν το βρισκω πουθενα???Δεν πωλειται πουθενα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gt4 Αύγουστος 4, 2007 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 4, 2007 Μα γιατι δεν το βρισκω πουθενα???Δεν πωλειται πουθενα???και εγω ακριβως το ιδιο κουτι εχω αλλα πρεπει να εχει σταματισει να το βγαζει η thermaltake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.