Jump to content

Πρόβλημα με dual boot με WinXpGrSp2 και τα δύο λειτουργικά..

axinosgr

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα μια και είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ.

Εάν και διάβασα ότι συσχετίζεται με το πρόβλημα μου παραθέτω και το δικό μου γιατί δεν έχω πολύ καταλάβει...

Έχω ένα πρόβλημα το οποίο μου χτυπάνε τα windows αλλά το πρόβλημα μου μάλλον οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε hardware πρόβλημα απ' ότι έχω καταλάβει.

Λοιπόν να πάρω το πρόβλημα από την αρχή, καταρχήν το pc μου αποτελείται από:

1) Cpu: Intel 2.40 GHz socket 478

2) Motherboard: Chaitech Zenith 9CJS

3) Ram: 1GB DDR

4) Graphic-card: Sapphire Ati 9600 Pro AGP

5) Soundcard: Creative Soundblaster Live! Platinum

6) Equip pci serial ata controller 4 port raid <--καινούρια αγορά

7) Hard-discs: WD 120GB Ata-100 (x1),

WD 250GB SATAII (x2),

Seagate Baracuda 80GB SATAII (x1), <--καινούρια αγορά

Seagate Baracuda 320GB SATAII (x1). <--καινούρια αγορά

Παλιότερα είχα ένα 20GB Quantum Fireball ata100 για να τον χρησιμοποιώ στο internet και τον 120άρι για τα "καλά" μου windows και τους 2 250άρηδες για αποθήκες συνδεδεμένους πάνω στο motherboard καθώς διαθέτει 2 sata θύρες. Όλα καλά μέχρι προχθές όπου ο Quantum τα έφτυσε και αποφάσισα να αναβαθμίσω λιγάκι το μηχανημά μου αγοράζοντας τα 3 παραπάνω αντικείμενα. Τοποθετώντας τον sata controller και τοποθετώντας τους 3 μεγάλους σκληρούς στον controller και τον 80άρι πάνω στη sata θύρα του motherboard και κάνωντας format απο την αρχή και επαναγκατάσταση στον 120άρι και τον 80άρι τα windows κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας, όταν πάω να bootάρω στα windows του 80άρι μου χτυπάνε τα windows και μου βγαίνει το εξής μύνημα D:\windows\system32\hal.dll is missing και κολλάει το μηχάνημα χωρίς να ξεκινάνε τα windows. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να bootάρω στα windows του 120άρι χωρίς πρόβλημα.

Τι λέτε να φταίει και πώς θα μπορέσω να το λύσω το προβλημά μου????

Βασικά όταν χτυπάει το hal είναι καλύτερο να κάνεις επανεγκατάσταση τα παραθύρια με προσοχή μόνο μην πας και τα βάλεις σε λάθος δίσκο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.