Jump to content

Enermax.... ΜΠΑΑΑΜ

lefteriz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τι να πω ρε παιδια όλα τα σ....α εδω τυχαινουν...

λοιπον ημουν στην δουλεια και με παιρνει τηλεφωνο ο πατερας μου... το μεσημερι

.

εκει που δουλευε το pc ακουστηκε ενας ηχος κι εσβησε.. επεσε και η ασφαλεια

οποτε συνδεει το τροφοδοτικό πέφτιε η ασφάλεια...

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????

αυριο το πάω πίσω στο e-shop..

θα το αλλάξουν/??

δε προλαβα να τστεκάρω αν έκαψε τίποτα από μεσα...

:( :( :(

Αμέσως πίσω για αντικατάσταση... Μακάρι να σου πήρε τπτ μαζί του...

Αφου αρχίσανε να χαλάνε και τα Enermax Liberty αστα...:( :(

Γενικως τα liberty απο οτι ακουω δεν ειναι και τοσο αξιοπιστα . Στα spec τα πανε καλα , αλλα στην πραξη ...

δηλαδή ELEOC....

τώρα πριν μια ώρα σχόλασα κια δεν εχω το κουράγιο να τσεκάρω τίποτα.. αυριο πρωί πρωί...

τι λετε ρε παιδια??

λετε η ΔΕΗ να κανε πάλι το θαύμα της ??¨....

Αυριο θα φέρω παπα για ευχελαιο...

Γιατί εδω και 2 βδομάδες 24/7 ΟΝ, φοβαμαι μη την δεί μουτζαχεντιν και το δικό μου...

κανε κάνε φίλε για καλό και για κακό...

εγω το εχω απ τον οκτωμβριο περιπου καπου κει.. το οποιο δεν έχει κλείσει ΠΟΤΕ!

ΤΟ ότι έπεσε η ασφάλεια δε λέει και τίποτα. Εϊναι φορές που έχω σκεφτεί να βάλω προέκταση στην ασφάλεια που αντιστοιχεί στο πισί. Και μετά όλα καλά

δηλαδή φίλε ????

βασικα όπως είπα με το που το βάζει στην πρίζα και το ανοίγει.. ριχνει την ασφάλεια.

Λύστα όλα και βγάλτα από την πρίζα. Κλείσε διακόπτη τροφοδοτικού και βγάλτο απ΄την πρίζα του. βγάλε το πολύπ[ινον από τη μητρική .Πάτα το κουμπί on του κουτιού σου και μην εκπλαγείς αν πάρουν οι ανεμιστήρες μπορος για 2-3 δευτερόλεπτα. Άστα λίγη ώρα έτσι και ξαναβάλτα στη πρίζα και ξαναδοκίμασε. Αν συνεχίζει....κρίμα

Μηπως δεν φταιει το Enermax αλλα το ρευμα που εχει διακυμανσεις? Αν δεν εχεις UPS με προστασια τοτε το ρευμα δεν φταιει. Το δικο μου σφυριζει που και που οταν εχει διακυμανσεις....

εκανα αυτα που ειπε ο schumifer και τίποτα.. θα δοκιμασω το μεσημερι σ αλλες πρίζες... αλλά δε το βλέπω:022:

e-shop :033: :074: :098:

εκανα αυτα που ειπε ο schumifer και τίποτα.. θα δοκιμασω το μεσημερι σ αλλες πρίζες... αλλά δε το βλέπω:022:

e-shop :033: :074: :098:

RMA μην κουράζεσε άδικα ..

Το ENERMAX παρέδοσε το πνεύμα...

τουλάχιστον δεν έκαψε απολύτως τίποτα :) :) πάλι καλά...

θα το αντικαταστήσουν ρε παιδιάαααααααααα????

πάλι καλά....όσο για την αντικατάσταση δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα

e-shop ειπες?????? Αντε και του χρονου! Πολλοι δεν εχουν καλες μνημες απο το καταστημα αυτο οπως επισης ενας κοντινος φιλος

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα εγώ όλο μου το σύστημα το έχω απο το e-shop

δεν έχω κανένα πρόβλημα......

Πάντος OCZ ΝΟP.....πάρε κάτι άλλο.

(οκ απορρίπτοτε οι OCZ)

παντως στις αντικαταστάσεις το εs-hop μ εχει αφησει ασπροπρόσωπο μέχρι τώρα ..... :)

άαααααντε να δούμε

Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα εγώ όλο μου το σύστημα το έχω απο το e-shop

δεν έχω κανένα πρόβλημα......

Οχι οκ δεν τα ισοπεδωσα ολα απλος ειπα τι εχω δει να ειναι ετοιμος για ολα. Και εγω εχω παρει απο εκει δισκο και μνημη αλλα δεν εχω δει λιγα. Αυτο λεω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.