Jump to content

LG 32LB2R or Panasonic TX-26LX600F

Goldmouth

Recommended Posts

Γειά σας. Καλή μου αρχή!!:033:

Θα 'θελα να μάθω την γνώμη σας για ένα θέμα που με καίει τον τελευταίο καιρό.:022:

Αγορά LCD TV.

Εχω καταλήξει σε αυτές τις δύο :

LG 32LB2R 1020euro or

Panasonic TX-26LX600F 1190euro

Πείτε μου τι ξέρετε!!!!

(Σημειωτέον ότι έχω ένα κόλλημα με τα PIP-POP-PAP και ότι η μια είναι 32'' και η άλλη 26''...)

Ευχαριστώ...:)

το καλύτερο είναι να πας σε μεγάλο μαγαζί και να τις δεις live...

για να δεις από άποψη εικόνας

Τις έχω δει και δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Βεβαια είναι λίγο δύσκολο γενικά να διαμορφώσεις άποψη λόγω του ότι δεν σου δίνουν την ευκαιρία να δείς και κάποιο DVD ή κάτι καλύτερο από τα δορυφορικά κανάλια.Είναι λίγο κουτουρού η απόφαση και ποτέ δεν είσαι % τις % σίγουρος!!

Ασε που δεν βοηθάνε καθόλου και οι πωλητές....:074:

εγώ πάντως είχα εντυπωσιαστεί από την εικόνα της Panasonic....

αλλά έχει λιγότερες ίντσες....

οπότε θα μπορούσες να ψάξεις παραπάνω για άλλω εταιριών lcd tv...

κάτι σε samsung, sony, philips....

Συμφωνώ :098: με την Panasonic άποψή σου αλλά αυτά που προσφέρει σε ευκολίες η LG δεν έχω βρεί σε άλλες LCD (ασε που οι καλές Philips ειναι και ακριβές).

Είχες δει την συγκεκριμένη Πανασονικ??(!)

Συμφωνώ :098: με την Panasonic άποψή σου αλλά αυτά που προσφέρει σε ευκολίες η LG δεν έχω βρεί σε άλλες LCD (ασε που οι καλές Philips ειναι και ακριβές).

Είχες δει την συγκεκριμένη Πανασονικ??(!)

πριν καιρό είχα δει την πρώτη lcd Που είχε βγει.....:033:

και είχα μείνει με ανοικτό το στόμα....

πάντως εγώ θα πήγαινα σε μεγάλα πολυκαταστήματα, να κάτσω με τις ώρες...

στην απόσταση που θα ήθελα να δω ποια μου κάνει καλύτερα στο μάτι και μετά στην τσέπη φυσικά....:)

πάντως πιστεύω ότι μια 32 θα είναι μια χαρά να πάρεις....

έλεγξε και αυτή που λέει ο Greek/...

πριν καιρό είχα δει την πρώτη lcd Που είχε βγει.....:033:

και είχα μείνει με ανοικτό το στόμα....

πάντως εγώ θα πήγαινα σε μεγάλα πολυκαταστήματα, να κάτσω με τις ώρες...

στην απόσταση που θα ήθελα να δω ποια μου κάνει καλύτερα στο μάτι και μετά στην τσέπη φυσικά....:)

πάντως πιστεύω ότι μια 32 θα είναι μια χαρά να πάρεις....

έλεγξε και αυτή που λέει ο Greek/...

Δεν ξέρεις πόσες ώρες έχω κάτσει στα MediaMarkt αφου λένε να με βάλουν υπάλληλο εκεί!(Παντως θα εκανα καλύτερη δουλειά απότι κανουν αυτοι που είναι εκεί:πukeface: ).

Ισως είμαι καλύτερα LG λόγω ιντσών!(32'')

Δεν είπα ότι είναι Panasonic.. Είπα ότι έχει 37'' και αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν Daewoo .... Πάντως όχ μάρκα με εκαψες....Και απο την Panasονιc έχει 10'' διαφορα...

Θα το κοιτάξω αν και Daewoo σε σχέση με Panasonic και LG είναι μάρκα μεκαψες τουλάχιστον στις LCD!

(Είπαμε αλλά οχι και Contrast 600:1):043:

Εφοσον δεν ειδες μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας επελεξε την LG λογω των 32'' των ευκολιων της (τα gadgets που εχει) και το πολυ καλο support της LG.

Η Panasonic απο την δικη μου αποψη εχει λιγο καλυτερη παλετα χρωματων αλλα

σαφως και ως 26αρα θα εχει λιγο πιο καλη αποδοση επειδη εχει πιο μικρο panel με την ιδια αναλυση.Αλλα οι διαφορες ειναι οντως μικρες και σαφως κερδιζει η μεγαλητερη οθονη.

Εφοσον δεν ειδες μεγαλη διαφορα στην ποιοτητα εικονας επελεξε την LG λογω των 32'' των ευκολιων της (τα gadgets που εχει) και το πολυ καλο support της LG.

Η Panasonic απο την δικη μου αποψη εχει λιγο καλυτερη παλετα χρωματων αλλα

σαφως και ως 26αρα θα εχει λιγο πιο καλη αποδοση επειδη εχει πιο μικρο panel με την ιδια αναλυση.Αλλα οι διαφορες ειναι οντως μικρες και σαφως κερδιζει η μεγαλητερη οθονη.

Ένας φίλος έχει την Panasonic TX-26LX60F και λέει πολύ και από άποψη χρωμάτων και μένου.

Μείον πάντα για μένα είναι που δεν έχει PIP-POP-PAP

Ακόμα βέβαια δεν την έχω δεί στα δύσκολα...

Την έχουμε λίωσει στο :098: PES6 :098: :033:

http://www.skroutz.gr/products/list?keyphrase=LE32R71B

Διαλέγεις και παίρνεις. Απλά υπάρχει περιορισμός στα PAP και POP(έχει μόνο PIP). Επίσης είδα στα χαρακτηριστικά της LG αυτό: PIP, POP, Twin picture με δύο ενσωματωμένους δέκτες. Το 'με δύο ενσωματωμένους δέκτες' τι να σημαίνει;

Ακριβως βλεπεις 2 διαφορετικα καναλια απο 2 διαφορετικους δεκτες.Στην περιπτωση του απλου ΡΙΡ σου βγαζει παραθυρο μεσα στο καναλι και για να δεις αλλο προγραμμα πρεπει να συνδεσεις στο scart μια αλλη συσκευη με δεκτη.Πχ Video VHS,DVD Recorder Nova,Filmnet,TV BOX κτλ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.