Jump to content

C2D - AMDx2 - 975x - i680 και άλλα...

Arkan1442169160

Recommended Posts

Κι εγώ έτσι λέω, αλλά πήγε να μου αλλάξει γνώμη!

Τέλος πάντων, πάω τελικά για :

ASUS P5W DH DELUXE

Intel Core 2 Duo 6600

Cellshock Ram 2GB Kit DDR2 800 4-4-4-12

Albatron 8800 GTS 640MB HTDP

Seagate 320 GB (7200rpm, 16 MB, SATA 2)

WD Raptor 36.7 GB (10.000rpm, 8MB Cache, SATA)

Και η LG L 194WT-SF 19'' TFT που ακόμη μου έρχεται...

Δέν πιστεύω να αλλάξω τίποτα, γιατί αλλιώς θα τα πάρω στο κρανίο!!!

Το Tt θα μείνει για το μικρό Pc. Στην αρχή το σκεφτόμουν να το κρατήσω, αλλά δέν το βλέπω να αντέχει.

Δέν ξέρω βέβαια ακόμη, ποιό να πάρω για μεγάλο.

Κάτι από Enermax,Fortron,Chieftec,Tagan ή κάτι σχετικό.

Καμμιά πρόταση;;;

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να ζορίζουμε την τσέπη μας για το dx10; Έχουν βγει παιχνίδια για αυτό στην αγορά; Έχουν περπατήσει τόσο καιρό τα vista που πλέον όλες οι εφαρμογές σχεδιάζονται γύρω από dx10;

Υπάρχουν πολλές συζητήσεις γύρω από το dx10 και το dx 9.0L που φιμολογείται ως η αναβάθμιση η αντίστοιχη του dx10 για windows xp. Και στην τελική ακόμη και να περπατήσουν τα vista δεν βλέπω τις εταιρείες παιχνιδιών να ζορίζονται να φτιάξουν παιχνίδια που να δουλεύουν αποκλειστικά σε dx10. Συνήθως σέβονται περισσότερο τον καταναλωτή και πιστεύω πως για τουλάχιστον 1-2 χρόνια ακόμη το dx 9.0c θα υποστηρίζεται πλήρως.

[Προσωπικά είχα μια GF 4 Ti 4200 64MB και μόλις πέρισυ συνάντησα παιχνίδι που δεν μου έπαιζε καθόλου σε αυτή. Ναι μπορεί να είχε χειρότερα γραφικά αλλά έπαιζε.]

Λοιπόν δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη ψύχωση με το νεο dx10. Ας αγοράσει λοιπόν ο φίλος μας ότι καλύτερο μπορεί αυτή τη στιγμή και μπορεί να αντέξει η τσέπη του.

vagsk

Οτι γίνεται και με τους δυπυρηνους και πόσο μάλλον με τους 4πυρυνους!!!! Δεν υπάρχει εφαρμογη που να τους αξιοποιεί και ολοι παιρνουν απο δαυτους!!!!

Μόνο τα μετροπρογράμματα τους χρησιμοποιουν...

Έτοιμο τελικά το συστηματάκι!

Δέν με βλέπω να αλλάζω κάτι πάνω του για πολύ καιρό ακόμη...

Προς το παρόν, απλά έχω κάνει εγκατάσταση τα Windows και τους Drivers της μητρικής. Αλλά παρατήρησα πως δέν βλέπει τον δεύτερο σκληρό παρά μόνο όταν έκανα την εγκατάσταση. Αυτό θα το κοιτάξω πιό μετά...

Το θέμα όμως είναι, πως τις μνήμες τις βλέπει σαν 5300 κι όχι σαν 6400. Λέτε να έκανα κάτι λάθος;;;

Τα υπόλοιπα αύριο το απόγευμα, μετά την δουλειά!!!

vagsk

Οτι γίνεται και με τους δυπυρηνους και πόσο μάλλον με τους 4πυρυνους!!!! Δεν υπάρχει εφαρμογη που να τους αξιοποιεί και ολοι παιρνουν απο δαυτους!!!!

LOL δεν έχεις και άδικο. Τον δεύτερο επεξεργαστή τον έχω δωρίσει στο BOINC στη rosetta :033:

• 2 months later...
vagsk

Αυτο σημαινει οτι αν καποιος εχει ενα sempron socket 754-3100+ o/c @2250Mhz, πηγαινωντας στο μεγαλυτερο δυνατο Athlon64 (αγορα απο εξωτερικο μεταχ/νο), θα εχει ενα αξιοπρεπες συστημα για χρηση? Ή πρεπει να τα πεταξει ολα και να μπει σε εξοδα? Ρωταω παντα με βαση τα σημερινα δεδομενα.

vagsk

Σαφώς και υπάρχουν καί εφαρμογές καί λειτουργικά που τους αξιοποιούν πλήρως.

Αν δεν γνωρίζεις πού να τα αναζητήσεις, αυτό είναι άλλο θέμα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.