jtf Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16, 2006 Καλησπέρα παιδιά,Προγραμματίζω αγορα μιας P5B deluxe / Ε6300 σετ και θα ήθελα την γνώμη σας για μνήμες.Σκέφτομαι τις OCZ PC-5400 Gold GX XTC που βρίσκονται σε χαμηλή τιμή από Ελλάδα. Έχω δει στο νετ ότι φτάνουν μέχρι 1000(!) Μhz, με χαμηλά timings βέβαια..Δε ξέρω τι γίνεται από συμβατότητα όμως.. Ξέρετε αν παρουσιάζουν προβλήματα με την συγκεκριμένη Μobo?Help please!!Ευχαριστώ,Γιάννης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Δεκέμβριος 17, 2006 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 μην πας σε ocz γιατι ένα ζευγάρι 2χ512 6400 platinum δεν μου δουλεψε καθόλου καλα. πηγαινε καλύτερα σε super talent ή gskill Link to comment Share on other sites More sharing options...
jtf Δεκέμβριος 17, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Thanks Barracuda. Τι προβλήματα είχες ακριβώς και τελικά λύθηκαν ή δεν δούλεψαν ποτέ οι μνήμες;Απ' ότι διαβάζω φαίνεται ότι χρειάζεται να μπουτάρεις πρώτα με κάποια φτηνή μνήμη ώστε να ανεβάσεις την Vdimm στα 1.9 - 2.0V που θέλουν οι Gold για να δουλέψουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsif Δεκέμβριος 17, 2006 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 17, 2006 Kι εγώ είχα πρόβλημα σε ένα σύστημα που δοκίμασα τις ocz 800άρες ......Δεν ανέβαινε πάνω απο 430 fsb .....Με ένα ζευγάρι supertalent ανεβαίνει 490 fsb+Θα σου πρότεινα να τις αποφύγεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.