Jump to content

Κορυφαιο τροφοδοτικο;;;

PainkiLer

Recommended Posts

Οποιαδηποτε γνωστη μαρκα μεχρι 150€ 600w μια χαρα θα σε κρατησει.Τωρα αν εισαι ατυχος και πεσεις σε ελαττωματικο αυτο ειναι αλλη ιστορια.

Tο Εnermax Galaxy 850 αφήνει πολύ θετικά σχόλια..

Μετά από αποτυχημένη προσπάθεια σε ένα Thermaltake 750W πήρα το Εnermax Galaxy 850W. Αθόρυβο, Modular και όπως λένε με πολύ θετικά σχόλια μια και το έχω ακόμα μερικές ημέρες. Προσοχή μόνο να τσεκάρετε εάν χωράει στο κουτί σας μια και είναι διπλάσιο από αυτά που μέχρι τώρα κυκλοφορούν στην αγορά.

τι θα λέγατε για το thermaltake toughpower 850w???...κάνει 179eusro στο eshop..δεν έχω δει ακόμα κριτικές γιατί δεν έχει καιρό που έχει κυκλοφορήσει αλλα για το προηγούμενο μοντέλο του με τα 750w είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια για τα λεφτά του..

Μακριά από eshop και tt

Πάρε καλύτερα το fotron epsilon 700w 120 ευρώ

hiper 730 145

Μετά παίζεις με τα galaxy 850 249

Enermax noisetaker ΙΙ701 600watt αυτο εχω στο συστημα μου και κανενα προβλημα.Στις 12αρες δινει απο 22 amp και στα +3.3 και +5 δινει 34.

Τελικα,μπερδευτικα.Το Seasonic που το ειδα φαινεται πολυ καλο,αλλα ακουω παντου για forton,enermax και ocz.Υπαρχει καποιο συγκριτικο για να δουμε πραγματικα ποιο ειναι καλυτερο (600-700 watt);Γιατι απ'οτι καταλαβαινω οι πιο πολυ μιλανε απο θεμα προτιμησης μιας μαρκας και οχι με μετρησεις που δειχνουν πραγματικα το καλυτερο.

συμφωνώ , και το 1000w ακόμα καλύτερα σχόλια

Συμφωνω για τα 850αρια Galaxy αλλα μιας και εισαι απο τους λιγους στην ελλαδα με ZIPPY γιατι δε προτεινεις κατι σε zippy?Από οτι γνωρίζω προκειται για τα πλεον ενδεικνυομενα οσον αφορα τη σταθερη παροχη τους.Σταθερα σαν βραχοι.Αν ηταν να προτεινω κατι στην απόλυτη ερωτηση του στυλ "Θελω ενα που να το κρατησω για πολυ καιρο και να ειναι αριστης ποιοτητας (που ελεγε και ο "κινεζος")." θα απαντουσα zippy.

Aν ηταν να εμενα σε κατι που μπορει να βρεθει στην ελληνικη αγορα θα ελεγα κατι σε 600+ seasonic/600+ enermax και φυσικα αν ηταν να δωσω +50 ευρω για ocz θα πηγαινα σε fortron,ενω για thermaltake ουτε για πλακα(για τροφοδοτικο που να καλυπτει τις λεξεις πολυ καιρο και αριστης ποιοτητας .Καλα χρυσα τα tt αλλα για καποιον που δε θελει να παει σε no name.Aπο τα επώνυμα θα τα έβαζα χαμηλα προς μεση οσον αφορα την αποδοση και ποιοτητα.Βεβαια ειναι πολυ καλα για τα λεφτα που ζητανε αλλα ΟΤΙ ΔΙΝΕΙΣ-ΠΑΙΡΝΕΙΣ και στην αγορα τροφοδοτικου καλο θα ειναι να πας σε κατι πολυ καλο που θα σου κρατησει αρκετο καιρο.

Enermax Galaxy - οχι η μόνη αλλά μια από τις καλύτερες επιλογές. Μόνο τη συσκευασία του να δείς και θα καταλάβεις. Προσοχή στο μέγεθος της θήκης. Δεν χωράει σε όλα τα κουτιά.

Συμφωνω για τα 850αρια Galaxy αλλα μιας και εισαι απο τους λιγους στην ελλαδα με ZIPPY γιατι δε προτεινεις κατι σε zippy?Από οτι γνωρίζω προκειται για τα πλεον ενδεικνυομενα οσον αφορα τη σταθερη παροχη τους.Σταθερα σαν βραχοι.Αν ηταν να προτεινω κατι στην απόλυτη ερωτηση του στυλ "Θελω ενα που να το κρατησω για πολυ καιρο και να ειναι αριστης ποιοτητας (που ελεγε και ο "κινεζος")." θα απαντουσα zippy.

κοίτα να δείς και εγώ για zippy 850 εψαχνα αλλα δεν έβρισκα πουθενά σε ευρώπη και το να το φέρεις εκτός ευρώπης θα σε μαμησουν κανονικοτατα γιαυτό δεν του είπα για zippy, αλλα πιστευω οτι και τα τελεταια enermax είναι κορυφή επίσης , και έχω ήδη ένα 1000w και το λέω με σιγουριά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.