spiretos85 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14, 2006 Καλησπερα παιδια. Εχω δυο σκληρους και επειδη ο ενας ηταν γεματος τον εβγαλα για να κανω format. Μολις τον ξαναέβαλα όμως δεν φαινεται στον υπολογιστη μου αλλα μονο στη διαχειρηση δισκων και ως δυναμικός χωρις μεγεθος. Οταν παω να τον κανω βασικο μου λεει οτι ολα τα δεδομενα θα χαθουν.Εχει τυχει σε κανεναν αυτο το προβλημα? Εχω παρα πολλα πραγματα που δεν θελω με τιποτα να χασω.
apotsi Δεκέμβριος 14, 2006 #2 Δεκέμβριος 14, 2006 Κλείσε το PC το συντομότερο και:1. Βάλ' τον σε άλλο Η/Υ. 2. Επιβεβαίωσε ότι δεν φόρμαρες λάθος δίσκο.3. Επιβεβαίωσε ότι όλες οι συνδέσεις/καλώδια είναι σωστά.4. Επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν αλλάξει τίποτε ρυθμίσεις στο BIOS.Υ.Γ. Χρόνια πολλά για προχθές και καλωσήρθες στο site μας.
pas2007 Δεκέμβριος 14, 2006 #3 Δεκέμβριος 14, 2006 Εγώ ένα δεν κατάλαβα.Γιατί έβγαλες τον δίσκο για να τον φορμάρεις? Τον φόρμαρες σε άλλο pc?Μήπως τον έβαλες καταλάθος στο secondary master ή slave? (IDE2)
cabrinha Δεκέμβριος 14, 2006 #4 Δεκέμβριος 14, 2006 Mηπως ειναι σατα σκληρος και δεν εχεις περασει τους απαραιτητους drivers για να τον δουν τα νεα windows? Τσεκαρε jumpers επισης.
spiretos85 Δεκέμβριος 15, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 15, 2006 Ο σκληρος ειναι ενας κλασικος IDE και τον εβγαλα για να μην κανω format στον γεματο δισκο κατα λαθος. Ολα ειναι σωστα συνδεδεμενα και τα jumpers ok, και σε αλλους υπολογιστες τον εβαλα και ολα ηταν τα ιδια. Φαινεται σαν καινουριος που δεν εχει φορμαριστει ποτε. Τι να πω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.