Jump to content

Πρόβλημα με τροφοδοτικό

stefg

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σε όλους! Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα: το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού κάνει μερικές φορές πολύ θόρυβο. Αν φάει κανένα χτύπημα σταματάει. Πάω για άλλο τροφοδοτικό ή γίνεται να αλλάξω το ανεμιστηράκι; Αν αφήσω το πρόβλημα να παραμείνει, μπορεί μετά να έχω χειρότερα προβλήματα; Όποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει!

Αν έχει εγγύηση αμέσως ΠΙΣΩ.

Αν δεν έχει βγάλτο να πρίν καεί.Τώρα για το ανεμιστηράκι εγώ δεν μπορώ να σου πώ πώς και τί αλλα είχα δεί κάποιες μοντες που γίνετε να αλλάξεις το ανεμιστηράκι ....

Ίσως απλά να συντονίζει. Καθάρισέ το όσο μπορείς καλύτερα και έλεγξε όταν φωνάζει μήπως βρίσκει πουθενά. Αν σταματάει τότε ίσως αργοπεθαίνει οπότε η αλλάζεις ανεμιστηράκι - το φθηνότερο- ή αλλάζεις τροφοδοτικό -το ευκολότερο.

Θα το δοκιμάσω να δω αν αλλάξει τίποτα αν και δεν νομίζω να βρίσκει πουθενα. Μάλλον το ανεμιστηράκι τα έχει παίξει. Θα δω αν ισχύει ακόμα η εγγύησή του, πριν το ανοίξω να δω αν βρίσκει πουθενα. Θα ξαναστείλω αν δω κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.