stefg Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13, 2006 Γεια σε όλους! Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα: το ανεμιστηράκι του τροφοδοτικού κάνει μερικές φορές πολύ θόρυβο. Αν φάει κανένα χτύπημα σταματάει. Πάω για άλλο τροφοδοτικό ή γίνεται να αλλάξω το ανεμιστηράκι; Αν αφήσω το πρόβλημα να παραμείνει, μπορεί μετά να έχω χειρότερα προβλήματα; Όποιος ξέρει παρακαλώ ας βοηθήσει!
tsif Δεκέμβριος 13, 2006 #2 Δεκέμβριος 13, 2006 Αν έχει εγγύηση αμέσως ΠΙΣΩ.Αν δεν έχει βγάλτο να πρίν καεί.Τώρα για το ανεμιστηράκι εγώ δεν μπορώ να σου πώ πώς και τί αλλα είχα δεί κάποιες μοντες που γίνετε να αλλάξεις το ανεμιστηράκι ....
stefg Δεκέμβριος 13, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 13, 2006 Το έχω 3 χρόνια. Αποκλείεται να έχει εγγύηση. Να πάω να πάρω άλλο αμέσως έτσι..;
schumifer Δεκέμβριος 13, 2006 #4 Δεκέμβριος 13, 2006 Ίσως απλά να συντονίζει. Καθάρισέ το όσο μπορείς καλύτερα και έλεγξε όταν φωνάζει μήπως βρίσκει πουθενά. Αν σταματάει τότε ίσως αργοπεθαίνει οπότε η αλλάζεις ανεμιστηράκι - το φθηνότερο- ή αλλάζεις τροφοδοτικό -το ευκολότερο.
stefg Δεκέμβριος 13, 2006 Author #5 Δεκέμβριος 13, 2006 Θα το δοκιμάσω να δω αν αλλάξει τίποτα αν και δεν νομίζω να βρίσκει πουθενα. Μάλλον το ανεμιστηράκι τα έχει παίξει. Θα δω αν ισχύει ακόμα η εγγύησή του, πριν το ανοίξω να δω αν βρίσκει πουθενα. Θα ξαναστείλω αν δω κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.