Nikos007 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1, 2005 Παιδια σκεφτομαι με ενα φιλο μου να στησουμε ενα ασυρματο δικτυο. Τα απιτια μας απεχουν περιπου 1 χλμ, και εχουμε οπτικη επαφη (λογικα). Σχετικα με τον εξοπλισμο που θα χρειαστουμε θελω λιγη βοηθεια. Δεν ξερω σε αυτα τι μαρκες παιζουν. Εαν ξερει κανεις τιποτα θα με βοηθουσε πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 1, 2005 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2005 Καλυτερα εμπα στο www.awmn.gr που ειναι οι ειδικοί σε ασυρματα δικτυα. Χοντρικα υπολογισε ενα 150-200αρι εκαστος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos007 Φεβρουάριος 5, 2005 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2005 Εχω μπει μεσα απλα σκεφτηκα να ρωτησω μηπως εχει φτιαξει κανεις απο εσας Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 21, 2005 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2005 Το αν έχετε οπτική επαφή είναι λίγο δύσκολο να το διαπιστώσετε , προτείνω και γω να μπεις στο metropolitan network και να μάθεις ακριβώς που βρίσκεται το κάθε άκρο και μήπως τυχόν υπάρχει και κανένας άλλος στην περιοχή σας που να βρίσκεται π.χ. στην μέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
legionnaire Φεβρουάριος 22, 2005 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Όπως και να έχει, αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία γράψε την εδώ...Όσο για την οπτική επαφή είναι αρκετά εύκολο (άκου "δύσκολο") να την διαπιστώσεις. Για αυτό την λένε -οπτική-. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 22, 2005 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2005 Πως το φαντάζεσαι δηλαδή ??? Να βγούνε και οι 2 στις ταράτσες και να κάνουν σήματα καπνού;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52fight Φεβρουάριος 24, 2005 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Όχι όταν νυχτώσει με ένα δυνατό φακό μπορείς να τον αναβοσβήσεις και βλέπεις αν το βλέπεις και ο άλλος..τα λέω αυτά σαν μέλος του awmn και το ξέρω από διαφορες δοκιμες που εχω κανει εγω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chriss Φεβρουάριος 24, 2005 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 Καλή ιδέα , δεν μας ρίχνεις και μια "λίστα" με το τι χρειάζεται κάποιος για να μπει στο κόλπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
b52fight Φεβρουάριος 24, 2005 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2005 http://www.awmn.gr/quickstart/και οτι δεν καταλαβεις εδω ειμαστε....και εγώ έχω πολλές απορίες εδώ μέσα αλλα το έχω ρίξει στο διάβασμα .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.