Jump to content

Στησιμο ασυρματου δικτου.

Nikos007

Recommended Posts

Παιδια σκεφτομαι με ενα φιλο μου να στησουμε ενα ασυρματο δικτυο. Τα απιτια μας απεχουν περιπου 1 χλμ, και εχουμε οπτικη επαφη (λογικα). Σχετικα με τον εξοπλισμο που θα χρειαστουμε θελω λιγη βοηθεια. Δεν ξερω σε αυτα τι μαρκες παιζουν. Εαν ξερει κανεις τιποτα θα με βοηθουσε πολυ.

• 3 weeks later...

Το αν έχετε οπτική επαφή είναι λίγο δύσκολο να το διαπιστώσετε , προτείνω και γω να μπεις στο metropolitan network και να μάθεις ακριβώς που βρίσκεται το κάθε άκρο και μήπως τυχόν υπάρχει και κανένας άλλος στην περιοχή σας που να βρίσκεται π.χ. στην μέση.

Όπως και να έχει, αν έχεις κάποια συγκεκριμένη απορία γράψε την εδώ...

Όσο για την οπτική επαφή είναι αρκετά εύκολο (άκου "δύσκολο") να την διαπιστώσεις. Για αυτό την λένε -οπτική-.

Όχι όταν νυχτώσει με ένα δυνατό φακό μπορείς να τον αναβοσβήσεις και βλέπεις αν το βλέπεις και ο άλλος..τα λέω αυτά σαν μέλος του awmn και το ξέρω από διαφορες δοκιμες που εχω κανει εγω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.