Jump to content

αναζήτηση ups

xalia

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

τι λέτε για το Belkin SurgeMaster 500VA ?

Θα προστατεύσει ένα ταπεινό P4 με μία 17αρα, το fnac το έχει 84.90

το pc έχει 4hd και 2dvd

Μου γυάλισε το belkin απο άποψη design και τιμής, δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα και δε γνωρίζω πολλά...

Προσωπική μου εκτίμηση να ανέβεις λίγο σε specs.

Κάτι σε 800VΑ θα ήταν προτιμότερο για να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και αν αναβαθμιστείς σε πιό "ενεργοβόρο" υπολογιστή στο μέλλον.

Εγώ είμαι με ένα Mustek 800VA στα ίδια λεφτά που έχεις βρει το δικό σου και είμαι ικανοποιημένος. Έχει φάει περί τις 10 διακοπές ΔΕΗ στην περιοχή που είμαι (και που με προειδοποίησε η υπάλληλος της ΔΕΗ να πάρω) και έχει ανταπεξέλθει κανονικότατα.

Τα MUSTEK είναι θηρία. Και εγώ έχω ένα 1000VA και με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Το προηγούμενο UPS μου ήταν MGE (merlin gerin). Μέτρια πράγματα. Είναι από τα λίγα της αγοράς που δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις μπαταρία. Οπότε μετά τα 2 - 3 χρόνια πάει για πέταμα.

(Αν δεν κάνω λάθος χρησιμοποιεί μπαταρίες των 24V που είναι περίεργη περίπτωση)

Το συγκεκριμένο msutek μπορεί άμα λείπω από το σπίτι και πέσει το ρεύμα να κλείσει το pc??

Το συγκεκριμένο msutek μπορεί άμα λείπω από το σπίτι και πέσει το ρεύμα να κλείσει το pc??

Το MUSTEK 1000VA έχει και σειριακή και USB θύρα και το CDάκι με το πρόγραμμα παρέα. Οπότε ναι άμα δεν επανέλεθει το ρεύμα μετά από περίπου 10 λεπτά στο κάνει shutdown το pc.

Το 800άρι που σου λένε τα παιδία έχω την εντύπωση ότι έχει μόνο USB. Το πρόγραμμα νομίζω πρέπει να δίνεται και σε αυτό παρέα.

MGE δαγκωτο... Συνδεεται με serial στο pc(δεν χαραμιζει usb θυρα), ειναι αθορυβο γιατι δεν εχει ουτε αυτο ανεμιστηρι, το εχω 4 χρονια συνεχεια ανοιχτο, κραταει 15 λεπτα με οθονη και tower μαζι, κανει trigger shutdown στα 6 λεπτα η οποτε το ρυθμισεις εσυ και δουλευει αψογα..

σε mustek vs mge σε 1000κοντά

και τα 2 είναι αθόρυβα

κοντά στη τιμή

μόνο η αλλαγή μπαταρίας διαφέρει?

έχω 2 mge 1100VA και δουλεύουν άψογα εδώ και αρκετό καιρό.

δεν κάνουν πολύ θόρυβο αλλά αν κλείσεις το PC ο ανεμηστήρας τους συνεχίζει να δουλεύει.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.