Panosware Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12, 2006 λοιπόν καταρχήν είμαι νέο μέλος και καλός σας βρήκα!! έχω ένα πρόβλημα με κάτι κάρτες βασικά αυτή τι στιγμή φοράω μια nvidia 5600xtπεριμένω μέσα από το flea market ένα kit αναβάθμισης τριάρι επεξεργαστή 1G ram που έχει πάνω την Ati 9800 (περισσότερες λεπτομέρειες όταν έρθει στα χερια μου.η ερώτηση απλή να την κρατήσω την 9800 θα σηκώσει fear και το medieval total war ha να πάρω μια 6800 Asus Gamer Edition στα 256??? η καλύτερα μια 7600GS σώστε με έχω τρελαθεί Ευχαριστώ!:033:
Panosware Δεκέμβριος 12, 2006 Author #3 Δεκέμβριος 12, 2006 μισό εννοείς για το kit : mobo / cpu / ram / vga?? (220e) η τι διαθέτω για κάρτα γραφικών ??? (150e)
outlaw Δεκέμβριος 12, 2006 #4 Δεκέμβριος 12, 2006 7600gs...και καλώς ήλθες. Διάβασε τους κανόνες του forum σε παρακαλώ πολύ και εν συνεχεία διόρθωσε τα post σου σε Ελληνικά
BoNito1442169110 Δεκέμβριος 12, 2006 #5 Δεκέμβριος 12, 2006 καλωσηρθες.!Γραφε μονο ελληνικα(θα στο εχουν πει και οι admin λογικια)οσο για το θεμα σου ειναι πολυ ακριβα αυτα που πας να παρεις!Δεν αξιζει!παντως 6800>>>9800! για fear++ λιγο δυσκολο με τετοιο συστημα να παιξεις..
Panosware Δεκέμβριος 12, 2006 Author #6 Δεκέμβριος 12, 2006 οκ για τα ελληνικά αλλα ειμαι και λίγο ανορθόγραφος οπότε μη βαράτε το καλιτέχνη !!!Τώρα ..... για το σύστημα : Πακέτο που περιλαμβάνει M/B ASUS P4T533-C, CPU P4 3.066 GHz/533/HT,VGA ATI 9800, 4 Μνήμες RIMM 256mb/1066,Ψύκτρα Thermallright (χάλκινη)και ανεμισστήρα ρυθμιζόμενο μέχρι 6000 στροφές. 220euroΠρόσεξτε μνήμη !!!Απλά σκέφτομε να σπρόξω την ΑΤΙ γιατι εδώ που τα λέμε είμαι λίγο nVIDIA fun!! Aπλα πία την 6600 - 6800 - 7600??
BoNito1442169110 Δεκέμβριος 12, 2006 #7 Δεκέμβριος 12, 2006 θα κανεις μεγαλο λαθος να παρεις αυτα τα κομματια..!Πολυ ακριβα , πολυ παλια , πολυ χαμηλες επιδοσεις...Οσο για την καρτα γραφικων για εμενα 7600 ειναι λιγο πιο αδυναμη αλλα καινουργια..!Αυτην θα επαιρνα..
d|smal Δεκέμβριος 12, 2006 #8 Δεκέμβριος 12, 2006 αν ψαξεις τις αγγελιες εδω μεσα θα βρεις κατι καλυτερο με 220+150 απο αυτο που πας να παρεις! ειναι πλεον πολυ παλιο!
amdnikos Δεκέμβριος 13, 2006 #9 Δεκέμβριος 13, 2006 αν ψαξεις τις αγγελιες εδω μεσα θα βρεις κατι καλυτερο με 220+150 απο αυτο που πας να παρεις! ειναι πλεον πολυ παλιο!Το αυτο
Panosware Δεκέμβριος 13, 2006 Author #10 Δεκέμβριος 13, 2006 ok!!! ποπό όλoi να με λιθοβολήσετε !! Λοιπόν καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι tech freak δηλ ποτε δεν είχα την τελευταία λέξη σε οτιδήποτε κι αν σκόπευα να αγοράσω.τώρα όσο για το σύστημα εγώ επιμένω ότι είνα καλά ....ΝΑΙ δε λέω το socket οι συχνότητες είνε ξεπερασμένα αλλα δε παύεινα είναι 3 GHzόσο για τις μνήμες Rambus ναι τις προτιμώ στη τιμή που τις δίνειαυτή τι στιγμή πάλι Rambus φοράω !!! (είμαι γραφίστας και μου παρέχουν σταθερότητα σεπολλές περιπτώσεις που έχω μεγάλο όγκο αρχείου)δηλαδή επιδεί εχει βγεί το New Audi TT πάει να πεί οτι το πλέων μεταχηρισμένο Οld TT δεν αξίζει σαν αμάξι!!!αν εσείς έχετε να μου προτείνεται καλύτερο κιτ (M/b CPU GPU Ramm)με καλύτερα τεχνολογικά "επιτευματα" κάτω από 200e είμαι ανοιχτός σε κάθε post...!!!
d|smal Δεκέμβριος 13, 2006 #11 Δεκέμβριος 13, 2006 ok!!! ποπό όλoi να με λιθοβολήσετε !! δηλαδή επιδεί εχει βγεί το New Audi TT πάει να πεί οτι το πλέων μεταχηρισμένο Οld TT δεν αξίζει σαν αμάξι!!!ατυχες παραδειγμα γιατι τα 5 χρονια των υπολογιστων ειναι 15 των αυτοκινητων!
Panosware Δεκέμβριος 13, 2006 Author #12 Δεκέμβριος 13, 2006 ακόμα.... δείτε συνημένο>>> Aυτά παίζουν αυτή τι στιγμή.. Tα στοιχεία είναι από τα e shop όπως τα περιγραφουν (γνωρίζω ότι πολλοί από σας σίγουρα δε θα βλέπαν τα specifications μέσα από ένα e-shop)..... αλλα για ένα μέσο χρηστη είναι ικανοποιητικά Τα πράσινα υπογραμμισμένα είναι πιστεύω οι καλύτερες περιπτώσεις απλά έχω κάποιους ενδοιασμούς στις 2 6800 με τους shaders αν παίζει κάτι καλύτερο σε τιμή από αυτά που δίνω ιδιαιτερα για 7800 μη ντραπείτε ξέρετε!!! nVidia TEST.xls
Panosware Δεκέμβριος 14, 2006 Author #13 Δεκέμβριος 14, 2006 απαντήστε βρέεε ένας έμπειρος κάτι........... θέλω να πάρω μια καρτούλα από το συνημμένο.>> πια μου προτείνετε!!! υπάρχει στην αγορά πιο φτηνή κάρτα???
cabrinha Δεκέμβριος 14, 2006 #14 Δεκέμβριος 14, 2006 ok!!! ποπό όλoi να με λιθοβολήσετε !! Λοιπόν καταρχήν θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι tech freak δηλ ποτε δεν είχα την τελευταία λέξη σε οτιδήποτε κι αν σκόπευα να αγοράσω.τώρα όσο για το σύστημα εγώ επιμένω ότι είνα καλά ....ΝΑΙ δε λέω το socket οι συχνότητες είνε ξεπερασμένα αλλα δε παύεινα είναι 3 GHzόσο για τις μνήμες Rambus ναι τις προτιμώ στη τιμή που τις δίνειαυτή τι στιγμή πάλι Rambus φοράω !!! (είμαι γραφίστας και μου παρέχουν σταθερότητα σεπολλές περιπτώσεις που έχω μεγάλο όγκο αρχείου)δηλαδή επιδεί εχει βγεί το New Audi TT πάει να πεί οτι το πλέων μεταχηρισμένο Οld TT δεν αξίζει σαν αμάξι!!!αν εσείς έχετε να μου προτείνεται καλύτερο κιτ (M/b CPU GPU Ramm)με καλύτερα τεχνολογικά "επιτευματα" κάτω από 200e είμαι ανοιχτός σε κάθε post...!!!Tα 3ghz δεν λενε τιποτα απολυτως. Γιατι την ακριβεια ενας επεξεργαστης 1.83(ε6300) εχει απειρως καλυτερες επιδοσεις απο αυτον που αναφερεις. Οι rambus πλεον ειναι ξεπερασμενες καθως οι ddr2 προσφερουν ιδιες ή και καλυτερες επιδοσεις.Δεν σου λεει κανεις οτι θα σερνεται ο υπολογιστης. Σε ενημερωνουν οτι ο πωλητης προσπαθει να σε πιασει κοτσο και να σου δωσει καποια πραγματα σε πολυ μεγαλυτερη αξια απο την πραγματικη. Επισης σε συμβουλευουν να ψαξεις σε αγγελιες στο φορουμ ωστε να βρεις στα ιδια λεφτα κατι πολυ καλυτερο.
Darkus Δεκέμβριος 14, 2006 #15 Δεκέμβριος 14, 2006 Παρε μια 7600 gt απο plaisio με 129 ευρω, ηψαξε γι αμεταχειρισμενη 7800 gt .Εγω πηρα μια ΧFX EXTREME EDITION 7800 GT 120 ευρω(μεταχειρισμενη εννοειται)Απο εκει και περα αν θες και κατι παραπανω με 184 euro παρε μια X1950PRO η οποια δε καταλαβαινει απο fear κλπ, παρα μονο σε υψηλες αναλυσεις, αλλα ακομα και εκει δεν αντιμετωπιζεις προβλημα.Δεν ειναι υπερβολικο το ποσο για αυτα που δινει η καρτουλα.Αν παλι θεωρεις οτι τα +34 ευρω απο τα 150 που ειχες πει στην αρχη ειναι παρα πολλα σκεψου οτι θα αποζημιωθεις σε βαθος χρονου.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514191 Εγω παντως αυτη τη στιγμη θα απεφευγα λυσεις του τυπου 9800 pro/6800 κλπ γιατι πανω κατω τα εχουνε φαει τα ψωμια τους και αν θες να παιζεις παιχνιδια τυπου fear ικανοποιητικα και οχι με 20 fps σε ενα χρονο θα σκεφτεσαι παλι για καρτα.Αυτα τα λιγα και καλες αγορες
Panosware Δεκέμβριος 14, 2006 Author #16 Δεκέμβριος 14, 2006 σας ευχαριστώ όλους και τα παιδιά που προσπάθησαν αν με απαλλάξουν από μια κακή αγορά και τα παιδιά που μου πρότειναν τι κάρτα να πάρω βεβαια εγώ τα αγόρασα τα συγκεκριμένα κομμάτια γιατί απλά πριν γίνω μέλος είχε κλείσει η συμφωνία anyway αυτά για την ώρα και πάλι ευχαριστώ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.