Jump to content

ποιό lightscribe dvdrw?

stavpal

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Θέλω να πάρω ένα lightscribe dvdrw. Χθες πήρα το lg gsa-h22l από την Στουρνάρη αλλά φαίνεται έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να διαβάσει τίποτα. Θα το γυρίσω σήμερα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω (αν μου δώσουν πίστωση). Να παραγείλω άλλο (γίνεται?) και αν ναι ποιό?

Ελεγα για το Nec 7173 Labelflash, εχει 39 Ευρω και εχουν πολυ καλη ποιοτητα αναγνωσης ακομα και σε ταλαιπωρημενα δισκακια.

Αυτο ειναι οτι καλυτερο: LG DVDRW GSA-2166D ... δυστυχως δεν το εχει πια το πλαισιο.. Εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενος, εχω καψει πανω απο 300 dvd μεσα σε 4 μηνες, και μαλιστα ηταν μια εβδομαδα που εκαιγα συνεχεια dvd και δεν καταλαβε το χρηστουλι του. Οσο για το lightscribe, ειναι αψογο. Εχω καψει καμια 20αρια dvdακια...

έδωσα πίσω το gsa-h22l στο service και περιμένω να μου φέρουν καινούριο (για το ramshop πρόκειται). Ίδωμεν...

то -2166D δεν το χει (ούτε καν το -h20l που λέει ότι έχει στο site)

Ρε παιδες σορρυ για το κομματακι offtopic αλλα λεει το γραψιμο σε τετοια δισκακια; (εννοω που γραφει το recorder με το laser πανω στο dvd , οχι την εγγραφη δεδομενων!)

Πως φαινονται;

Καλα;Χαλια;Μουρη;

Και ποσο πανε;

Καλούτσικο είναι .....έχω δει και σε lightscribe και σε Labelflash

αλλά ακριβούτσικο.....δεν είναι για "κάθε μέρα " αλλα είναι όμορφο να κάψεις ένα για φοτο απο διακοπές ή κάτι τέτοιο ....Χαβαλέ έχει.

χμμμ λοιπόν πήρα σήμερα καινούριο αλλά πάλι τα ίδια ΠΕΡΙΠΟΥ έκανε. Έλεγα "μπας και φταίει το τροφοδοτικό?", αποσύνεδεα dvd, σκληρούς, τίποτα. Στο τέλος δοκίμασα και άλλο καλώδιο (ενός σκληρού) και δούλεψε. Αφού το καλώδιο που είχα πάρει ήταν καινούριο και ατα100/133. wtf???

το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι ατο κουτί γίνεται χαμός από καλώδια (στρογγυλά φυσικά όχι απλές ταινίες) επειδή συνέδεσα την κάθε συσκευή (2 σκληρούς + 2dvdrw) με δικό τους καλώδιο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.